Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18717 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #255 : 20 Ocak 2021, 21:35:05 »
dermollerin en onemli yeri temizliğidir .tuzlu bir suda tut su kirlendikçe bardağı yenile.yoksa serborik yapar kafanda.egzamaya kesin onermem.çünki pis olursa kafada hastalık yapar denildiğine göre

Dezenfekte etmek için tuzlu suyu kullanabilirim yani değil mi tamam teşekkür ederim

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #256 : 20 Ocak 2021, 21:37:11 »
Bence dermaroller sonrasında herhangi bir losyon kullanmayınız. En az 12 saat. Ben 2 sene önce sadede 1 kez minoxil + cell losyon (sacimindoktoru forumundam almıstım, denemek için) dermaroller peşisıra kullandım. Kafa bu 1-2 gün sonra bu haldeydi. Dermaroller ı düzgün sterilize edemememiş olabilirim, losyondaki bir etken sebep olmuş olabilir bilemiyorum. Bu losyonları kullanan onlarca yüzlerce kişi vardır hiç benim ki gibi bir durumla karşılaşan görmedim. Dermaroller sonrası birşey kullanmayın bence. Deriden geçirmek için kullanmayı düşünüyorsanız çok yüzeysel yapın. Uygulama sonrası bir yanma hissederseniz, derhal yıkayın kafayı. Losyon alkollü ondan hafif yanma var normaldir diyip beklemeyin.

Anladım teşekkürler. Procapile spiro katma düşüncemi forumda konu açarak sorucağım çünkü emin olmak istiyorum çalışacağına. belki de procapil sprey ve spiro içindeki bazı maddeler kötü etkilenecektir bundan dolayı kullanmadan önce sormam en iyisi.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Shdw

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #257 : 20 Ocak 2021, 21:48:44 »
Minox vs falan uzun vadede kullanmak uğraştırıcı ve bir yerden sonra sıkar bence

Maddi durumdan mı ekim düşünmüyor bunları kullanan kişiler? Hoş bunlar da bedava değil sonuçta

Ayrıcana Fin önlerde sadece genetik dökülmeye maruz kalmayan saçları mı korur güçlendirir, tam olarak nedir önlerde durumu?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #258 : 20 Ocak 2021, 21:58:44 »
 khormu aynen tuzlu suda tut
 shdw finasterid saçlı deride dhtyi yüzde 40a yakın baskılar.önler dhtye çok dayanıksız.zaten yarıdan az baskılıyor ondan onlerde dhtye dayanıksız olduğu için cabuk gidio
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Shdw

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #259 : 20 Ocak 2021, 22:04:09 »
khormu aynen tuzlu suda tut
 shdw finasterid saçlı deride dhtyi yüzde 40a yakın baskılar.önler dhtye çok dayanıksız.zaten yarıdan az baskılıyor ondan onlerde dhtye dayanıksız olduğu için cabuk gidio

Öndeki bölgeden dolayı mı oradaki saçlar DHT'ye daha dayanıksız? Donör bölgedeki saçlar  ön tarafa ekildiğinde etkilenmiyor değil mi kolay kolay ?

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #260 : 20 Ocak 2021, 22:07:15 »
Öndeki bölgeden dolayı mı oradaki saçlar DHT'ye daha dayanıksız? Donör bölgedeki saçlar  ön tarafa ekildiğinde etkilenmiyor değil mi kolay kolay ?

Ön bölgeye de saçı eksen ilerde yine dökülür. Ekilen saçlarda 10 12 sene sonra seyrelme olur yüzde 10 15 ini kaybedersin. tabii ekimin daha acemiyse daha çok dökülür. yani kalıcı değil
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #261 : 20 Ocak 2021, 22:11:24 »
aynen ondekiler yapı gereği dhtye zayıf.arkadaki arkada ne kadar yasıyacaksa öndede o kadar yasar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #262 : 21 Ocak 2021, 12:07:52 »
aynen ondekiler yapı gereği dhtye zayıf.arkadaki arkada ne kadar yasıyacaksa öndede o kadar yasar.

Siz minoxili uzun zamandır kullanıyodunuz galiba. Minoxil 96 haftadan sonra etkinliğini kaybediyor sizde etkinliğini kaybetmedi mi yani tablosu da var hatta 96 hafta sonra etkisi baya düşüyor. Tahriş, kaşınma vs yapıyor mu?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #263 : 21 Ocak 2021, 12:09:49 »
Siz minoxili uzun zamandır kullanıyodunuz galiba. Minoxil 96 haftadan sonra etkinliğini kaybediyor sizde etkinliğini kaybetmedi mi yani tablosu da var hatta 96 hafta sonra etkisi baya düşüyor. Tahriş, kaşınma vs yapıyor mu?
Şu 96 hafta nedense bende 24 hafta sürdü.Tabi benimki agresif dökülmeydi 18de nw2.5tum

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #264 : 21 Ocak 2021, 12:14:32 »
Şu 96 hafta nedense bende 24 hafta sürdü.Tabi benimki agresif dökülmeydi 18de nw2.5tum

Sizinki döngüdür eğer devam etseydiniz yeniden etki ederdi bence ama 96 hafta sonra etkisini kaybediyor. Yalnız anlamadığım şey şu hairlosstalkta somebody diye birisi vardı o minoxille baya saç çıkarmıştı ve adam hala kullanıyor baya zaman geçti o adamda nasıl etkisi azalmadı minoxilin anlamadım. Adamın dökülme tipi dupaydı bir de youtube kanalı var ve hala saçı var. 96 hafta sonra minoxilin etkisinin azalması bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey tablosu var yalan değil yani ama bu adamda nasıl hala etki ediyor anlam veremedim.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #265 : 21 Ocak 2021, 12:24:28 »
Tek başına kullanırsan etkisi azalır tabii, masaj mikroiğneleme dht blokerlerle kullanırsan uzatirsin süreyi. Çünkü şöyle düşün dht saldırısı ve kireçlenme devam ediyor, teoriye göre minox bir yere kadar damarları genişletebiliyor (farklı yolaklara da katılıyor burası belirsiz) kireçlenme devam ediyor dht saldırısı devam ediyor, en sonunda etkisi kayboluyor. Tek etken olarak minox kullanırsan etkisini kaybeder
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #266 : 21 Ocak 2021, 12:42:14 »
Tek başına kullanırsan etkisi azalır tabii, masaj mikroiğneleme dht blokerlerle kullanırsan uzatirsin süreyi. Çünkü şöyle düşün dht saldırısı ve kireçlenme devam ediyor, teoriye göre minox bir yere kadar damarları genişletebiliyor (farklı yolaklara da katılıyor burası belirsiz) kireçlenme devam ediyor dht saldırısı devam ediyor, en sonunda etkisi kayboluyor. Tek etken olarak minox kullanırsan etkisini kaybeder
   Sen minoxu butun sacına uyguluyormusunnn        belirgin bir kalite artıısı gozlemledinmi birdeminox on bolgeye biraz daha etkili bence    ssen farkettinmi bunu             dongu olayı cok karsılasmasa olmasa kesinlikle minox kullanırdım ben  biraz sabırsızım ilk dongu olayında hemen negatif etkileniyorum bu yuzden kullanmak istemiyorum senin goruslerin  yorumların neee
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #267 : 21 Ocak 2021, 12:59:06 »
Sizinki döngüdür eğer devam etseydiniz yeniden etki ederdi bence ama 96 hafta sonra etkisini kaybediyor. Yalnız anlamadığım şey şu hairlosstalkta somebody diye birisi vardı o minoxille baya saç çıkarmıştı ve adam hala kullanıyor baya zaman geçti o adamda nasıl etkisi azalmadı minoxilin anlamadım. Adamın dökülme tipi dupaydı bir de youtube kanalı var ve hala saçı var. 96 hafta sonra minoxilin etkisinin azalması bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey tablosu var yalan değil yani ama bu adamda nasıl hala etki ediyor anlam veremedim.
2.5 senedir minox kullanıyorum sakalıma.
Asla saçıma sürmedim.Ilk 3 aayda hem sakalımı hem saçımı çıkardı daha sonra etkisi kayboldu.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #268 : 21 Ocak 2021, 13:03:00 »
2.5 sene minox kullanan birisi olarak hiçbir zaman döngüye rastlamadım.
İlk 4 ay 1 norwood kazandım ve 6.aydan sonra kazanımlarımı zamanla kaybettim

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #269 : 21 Ocak 2021, 13:04:58 »
   Sen minoxu butun sacına uyguluyormusunnn        belirgin bir kalite artıısı gozlemledinmi birdeminox on bolgeye biraz daha etkili bence    ssen farkettinmi bunu             dongu olayı cok karsılasmasa olmasa kesinlikle minox kullanırdım ben  biraz sabırsızım ilk dongu olayında hemen negatif etkileniyorum bu yuzden kullanmak istemiyorum senin goruslerin  yorumların neee

Dökülmeler arttiktan iki ay sonra minoxa başlamıştım, normalde tepeye de sikacaktım ama ilk başta korktum ters teper diye. Şakaklardan iyi sonuç alınca tepeye de başladım 25 gün oldu. (Frontal en önde çok az incelme hissettiğim için oraya da sıkmaya başladım birkaç gün önce) Toplamda her akşam 8 fıs.

6. Ay döngü oldu. Biraz moralim bozuldu yalan yok ama döngüye rağmen okadar da fazla kayıp olmadı görünüş olarak, tersine çizgi daha da öne geldi anlamadım. Normalde 3 ayda vereceğini verir derler ama döngüden sonra çizginin daha önde olduğunu farkettim. Sağ şakak yoğunluk olarak daha az (geçen senenin fotolarına baktim tedavi uygulamadan sağ şakaktan daha çok kayıp varmış aslında, kayıp derken incelme varmış) bu yüzden sağ sakağı 3 fısa çıkardım. Döngüden sonra daha iyi hâle gelmesini dozu artırdığım için olduğunu düşünüyorum. (2.5 aydan sonra 2 günde bir uyguluyordum çünkü şuan her gün aksamları)

Bu arada tüm tedaviler tepede daha etkili
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Facebook Twitter Instagram