Saç Ekimi Sonuçları
Khomur hem ayranım dökülmesin hemde kötü şeyler olmasın istiyon ama öyle Bi tedavi yok. Aynı şeyleri döndürüp döndürüp duruyon hakketen ömür törpüsü gibisin
Arkadaşlar benim ön çizgide çok az minyatür saç var ama şakaklarda baya minyatür var. Minoxil ya da procapili ön çizgiye de sıkayım mı? Seboreik dermatitim var bu arada minoxil kullanırken azdırmaması için ne yapmalıyım?
Minoxidil egzama için sıkıntı olabilir, saçlı alana sıkma istersen egzama için sıkıntı olabilir içinde alkolden dolayı. Şakaklara sık sadece. Köpük minoxidil var yurtdışında satılıyor. Biraz pahalı fiyatı Türkiye'de bazı firmalarda satıyor. Ondan alerji sorunu olmaz. Ama fiyat olarak çok fazla.
Pürüzlü bir duvar bul tercihen kireçle boyanmış bi sağ şakağını sürt bi sol şakağını sürt kanlanmadan dolayı giden bütün saçların geri gelir kardeşim günde bir kere hem olmayan saçlarının arasındaki seboreik dermatitin de kudurmaz.
Minoxili ön bölgeye sıkmam lazım çünkü ilerde ön bölgem daha da minyatürleşcek ama minoxille sürekli damar açmayı desteklediğim için ve minoxilin içine dutasterid de ekliyeceğim dht de bloklayabilir. Ama işte egzama var acaba procapil de egzamayı azdırıyor mu biliyor musunuz?
Khomur bişe olmaz minoxil sadece şakaklara sürersin boş alanlara. 5-6 saat sonra silip ketoral krem sürersin. Mantar oluşumu engellenir. Daha sonra o kremi de sil. İstersen yıka sen bilirsin. O minyatürleri kurtaramazsın minox dışında
Uzun vadede yine kurtaramayacak zaten.Ben nw1.5 olup 6 ayda tekrar nw2.5uğa geriledim
Kısa bir süre procapil kullandım 1 ay filan egzamam yoktu o ara durmuştu. Procapil kullandığım ay içinde bir sıkıntı olmamıştı.
Neden bıraktınız peki bir şey mi yaptı
Yukarıda Lauri ne diyor ? Buradakiler bir mok bilmez ahkam kesiyorlar vb vb
Aynen öyle minoxil de geçici zaten tablosu var 96 hafta sonra etki kayboluyor. Ya aslında ben saç falan çıkarmasam korusam yeter. Topikal birşeyler kullancaz artık sen ön bölgen için bir topikal düşünüyo musun?