Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18751 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #225 : 19 Ocak 2021, 21:07:59 »
Khomur hem ayranım dökülmesin hemde kötü şeyler olmasın istiyon ama öyle Bi tedavi yok. Aynı şeyleri döndürüp döndürüp duruyon hakketen ömür törpüsü gibisin

:'(

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #226 : 19 Ocak 2021, 21:10:45 »
Arkadaşlar benim ön çizgide çok az minyatür saç var ama şakaklarda baya minyatür var. Minoxil ya da procapili ön çizgiye de sıkayım mı? Seboreik dermatitim var bu arada minoxil kullanırken azdırmaması için ne yapmalıyım?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #227 : 19 Ocak 2021, 21:29:30 »
Arkadaşlar benim ön çizgide çok az minyatür saç var ama şakaklarda baya minyatür var. Minoxil ya da procapili ön çizgiye de sıkayım mı? Seboreik dermatitim var bu arada minoxil kullanırken azdırmaması için ne yapmalıyım?
Minoxidil egzama için sıkıntı olabilir, saçlı alana sıkma istersen egzama için sıkıntı olabilir içinde alkolden dolayı. Şakaklara sık sadece. Köpük minoxidil var yurtdışında satılıyor. Biraz pahalı fiyatı Türkiye'de bazı firmalarda satıyor. Ondan alerji sorunu olmaz. Ama fiyat olarak çok fazla.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #228 : 19 Ocak 2021, 21:31:28 »
Pürüzlü bir duvar bul tercihen kireçle boyanmış bi sağ şakağını sürt bi sol şakağını sürt kanlanmadan dolayı giden bütün saçların geri gelir kardeşim günde bir kere hem olmayan saçlarının arasındaki seboreik dermatitin de kudurmaz.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #229 : 19 Ocak 2021, 21:39:14 »
Minoxidil egzama için sıkıntı olabilir, saçlı alana sıkma istersen egzama için sıkıntı olabilir içinde alkolden dolayı. Şakaklara sık sadece. Köpük minoxidil var yurtdışında satılıyor. Biraz pahalı fiyatı Türkiye'de bazı firmalarda satıyor. Ondan alerji sorunu olmaz. Ama fiyat olarak çok fazla.

Minoxili ön bölgeye sıkmam lazım çünkü ilerde ön bölgem daha da minyatürleşcek ama minoxille sürekli damar açmayı desteklediğim için ve minoxilin içine dutasterid de ekliyeceğim dht de bloklayabilir. Ama işte egzama var acaba procapil de egzamayı azdırıyor mu biliyor musunuz?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #230 : 19 Ocak 2021, 21:55:16 »
Pürüzlü bir duvar bul tercihen kireçle boyanmış bi sağ şakağını sürt bi sol şakağını sürt kanlanmadan dolayı giden bütün saçların geri gelir kardeşim günde bir kere hem olmayan saçlarının arasındaki seboreik dermatitin de kudurmaz.
Kireçli olması şart mı hocam? Malum artık kireç kullanılmıyor her yer plastik boya.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #231 : 19 Ocak 2021, 22:01:26 »
Khomur bişe olmaz minoxil sadece şakaklara sürersin boş alanlara. 5-6 saat sonra silip ketoral krem sürersin. Mantar oluşumu engellenir. Daha sonra o kremi de sil. İstersen yıka sen bilirsin. O minyatürleri kurtaramazsın minox dışında
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 19 Ocak 2021, 22:05:21 »
Minoxili ön bölgeye sıkmam lazım çünkü ilerde ön bölgem daha da minyatürleşcek ama minoxille sürekli damar açmayı desteklediğim için ve minoxilin içine dutasterid de ekliyeceğim dht de bloklayabilir. Ama işte egzama var acaba procapil de egzamayı azdırıyor mu biliyor musunuz?
Kısa bir süre procapil kullandım 1 ay filan egzamam yoktu o ara durmuştu. Procapil kullandığım ay içinde bir sıkıntı olmamıştı.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #233 : 19 Ocak 2021, 22:05:32 »
Khomur bişe olmaz minoxil sadece şakaklara sürersin boş alanlara. 5-6 saat sonra silip ketoral krem sürersin. Mantar oluşumu engellenir. Daha sonra o kremi de sil. İstersen yıka sen bilirsin. O minyatürleri kurtaramazsın minox dışında
Uzun vadede yine kurtaramayacak zaten.Ben nw1.5 olup 6 ayda tekrar nw2.5uğa geriledim

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #234 : 19 Ocak 2021, 22:08:15 »
Uzun vadede yine kurtaramayacak zaten.Ben nw1.5 olup 6 ayda tekrar nw2.5uğa geriledim

Evet orası öyle tamamen minyatürize olmuş saçın minoxla ömrü daha kısa, 3-4 ayda bir başa dönecek, ama en azından ekim yaptırana kadar zaman zaman iyi hisseder. Kendi tercihi
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 19 Ocak 2021, 22:54:03 »
Kısa bir süre procapil kullandım 1 ay filan egzamam yoktu o ara durmuştu. Procapil kullandığım ay içinde bir sıkıntı olmamıştı.

Neden bıraktınız peki bir şey mi yaptı
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 19 Ocak 2021, 22:56:37 »

Aynen öyle minoxil de geçici zaten tablosu var 96 hafta sonra etki kayboluyor. Ya aslında ben saç falan çıkarmasam korusam yeter. Topikal birşeyler kullancaz artık sen ön bölgen için bir topikal düşünüyo musun?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #237 : 19 Ocak 2021, 23:02:31 »
Neden bıraktınız peki bir şey mi yaptı
Uğraşmak istemedim açıkçası. Başka bir sebebi yok.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #238 : 19 Ocak 2021, 23:04:28 »
Yukarıda Lauri ne diyor ? Buradakiler bir mok bilmez ahkam kesiyorlar vb vb

Orada ‘çoğu’ dedim. Herkes üstüne alınmasın lütfen.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #239 : 19 Ocak 2021, 23:06:41 »
Aynen öyle minoxil de geçici zaten tablosu var 96 hafta sonra etki kayboluyor. Ya aslında ben saç falan çıkarmasam korusam yeter. Topikal birşeyler kullancaz artık sen ön bölgen için bir topikal düşünüyo musun?

Finas, dutas, spiro arasından çizgide işe yaraması en yüksek ihtimal olan etken bence dutas dır.

Facebook Twitter Instagram