Topikal spiroyu az önce araştırdım genelde kadınlarla ilgili yazılar çıkıyor galiba kadınlara yönelik. Topikal dutasteridi dediğin gibi düşündüm ama internetten bakınca galiba biraz ağır bir madde bu yüzden emilimi zormuş saç derisine yani kullansam bile faydası olmicak galiba. geriye bir tek finasterid kalıyo onu da procapille karıştırmayı düşünüyorum ama bu uygun mu onu bilemiyorum çünkü forumda böyle konu görmedim daha uygun olup olmadığını bilsem kullanıcam.
Kanki yanlış anlama da, 400 küsür mesajlık bir geçmişin var. Forumda yeni değilsin. Sorularının hepsi de konuşuldu forumda aslında. Belki de defalarca.
Örnepin şu eczacının şu yazısını 10 kere paylaşmışımdır.
https://www.majistraleczader.org/Haberler-625-kellik_tedavisinde_minoxidilartifinasterid-1498.aspx?vid=556Etil alkol+ pg çözeltisi yerine procapil kullanacaksan, içine günlük 1-2 mg finas denk gelecek miktarda proscarı ezip at. Bir gün bekle , istersen tortuyu süzüp kullan, istersen süzmeden.
Dutasteridin molekül büyüklüğü daha fazladır evet. Ama bu deriden geçmedği anlamına gelmez. Hatta bu durum deriden sistemik dolaşıma daha az geçtiği anlamına bile gelebilir. Ben minox+dut, miracle losyon kullandığım dönemde, geçen sene, dozajları çok arttırınca yanetki görüp bırakmıştıım. Bu da sistemik dolaşıma da kaltıldığı anlamına gelir. Eğer etken işe yarayacaksa bu şekilde de işe yarar. Önemli olan dozajı uygun bir seviyede optimize etmek.
Sende hangi ürünün işe yarayıp yaramadığını ancak deneyip tecrübe ederek öğrenebilirsin.
Bence bir etken seç başla.