Lauri bak gunduz gunduz bana bulasma sen kullanıyorsan kullan cok kullanıyor lar ama cokta yanetki goruyorlar sen kafan goren ilacları karıstır kullan bak bakıyım ne oluyor bunlar ml ce hesaplanan seyler oyle kafana gore attt bunu at sunu at boyle degil dudasterid enjeksiyon denen bir sey var mezoterapiye ekliyorlar doktorlar cok kucuk ml ce dudasterid kullanıyor 1 ml fazla kuullanmıyor cok zararı oldugu icin sen attt sana serbestttt ben sana ne kadar anlatsamda yine kendi bildigini yapacan at kafaana gore bugun yedigimiz hurmalar yarın bir yer lerimizi pis tırmalarrr sen yine soyle sacmalık diye ben sana karısmıyorum seni kendi haline bırakmısım .....
Lan burada tecrübe konuşuyor. Ne alaka beyin, ne alaka tümör. Kafandan sıkma. Herşeye bi yorumun var, milletin kafasını bulandırıyorsun.
Eğer topikal olarak antiandrojen kullanmal istiyorsa, procapile atıp kullanılabilir. Procapil, minoxil dediğin zımbırtılar içindeki etkeni saç derisinden foliküllere taşımak için tasarlanmış losyonlardır. Topikal kullanım için gayet mantıklı.
Haaa minoxil ile kullandım ben. Procapil aynı işi görür mi emin değilim. Haaa dutas molekül olarak büyük, topikalde finas daha iyi etki eder desen eyvallah başım üstüne.
Saç için onaylanmış ürünleri vur kafana diyorsun. Diğerlerine karşıyım diyorsun.
Eleman finas atayım procapile deseydi sesin çıkmayacaktı öyle mi?