Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18760 defa)

|Logan|

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #195 : 19 Ocak 2021, 14:15:16 »
  Kardesim ne minoxidil nede procabil dht blocklamaz   kan damarlarını acıcı  ve uyarıcı etkisi gorur sac kokleri daha cok beslenir dht blocklamaz      yalan yalan     minoxil  kullananlar finasterid kullanmadıgında zamanla minoxidl ise yaramaz hale geliyor saclar dokuluyor cok degil 2 3 yılda bu gerceklesiyor yani minoxidil   kalsifasyon fibrozis olusumu kan damarları buzulme olayında etki ediyor  dht bloklayan finasterid  minoxidilin zamanla ise yaramamasının sebebi ise   dht  kan damarlarını oyle bir buzusup tıkattırıyorki minxidilin etki mekanizması yetersiz kalıyor   ne minoxidil ne probil DHT BLOCKLAMAZ    anladıgını zannnediyorum . sen beni dinleee  minoxidil  procabilden  10 kat daha gucludur ama dongu olayı cok oldugundan ne ben tercih ederim nede  tavsiye ederimmm bu yuzden uyarıcı olarak procabil kullanabilirsin.

Procapile 8 dutasterid atsam nasıl olur sence o zaman dht bloklar mı?

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #196 : 19 Ocak 2021, 14:23:29 »
  Kardesim bu soruyu  benle dalga gecmedigin anlamında ciddi sordugunu  dusunerek cevaplıyorum  kardeslerim sakın ama sakın minox veya procabil urunlerine finasterid veya diger anti androjen ilaclar karıstırmayın cok riskliiii bunlar  kan damarları acıcı seyler eger birazı bile  bu ilacların emilirse riskleri yuksektir sakıncalıdır  direk beyne giderse her hangi bir kan damarıyla timor olusturma   agır toksin olusturarak ilk once beyin sonra kalp  dolasım sistemine zarar verir ben buna karsıyımmmmç.  Devamlı yapıldıgında tabi.........
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #197 : 19 Ocak 2021, 15:01:25 »
  Kardesim bu soruyu  benle dalga gecmedigin anlamında ciddi sordugunu  dusunerek cevaplıyorum  kardeslerim sakın ama sakın minox veya procabil urunlerine finasterid veya diger anti androjen ilaclar karıstırmayın cok riskliiii bunlar  kan damarları acıcı seyler eger birazı bile  bu ilacların emilirse riskleri yuksektir sakıncalıdır  direk beyne giderse her hangi bir kan damarıyla timor olusturma   agır toksin olusturarak ilk once beyin sonra kalp  dolasım sistemine zarar verir ben buna karsıyımmmmç.  Devamlı yapıldıgında tabi.........

Çok saçma. Ne tümörü ne beyni ahhshahd

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #198 : 19 Ocak 2021, 15:02:24 »

Topikal dutas kullanmak istiyorsan, olabilir. Minol içine dut eklenmesi de epece kullanılan bir uygulamadır

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 19 Ocak 2021, 15:08:26 »
Topikal dutas kullanmak istiyorsan, olabilir. Minol içine dut eklenmesi de epece kullanılan bir uygulamadır
   Lauri bak gunduz gunduz bana bulasma sen kullanıyorsan kullan   cok kullanıyor lar ama cokta yanetki goruyorlar         sen kafan goren ilacları karıstır kullan bak bakıyım ne oluyor  bunlar ml ce hesaplanan seyler oyle kafana gore attt bunu at sunu at boyle degil dudasterid enjeksiyon denen bir sey var mezoterapiye ekliyorlar doktorlar cok kucuk ml ce dudasterid kullanıyor  1 ml fazla kuullanmıyor cok zararı oldugu icin sen attt sana serbestttt  ben sana       ne kadar anlatsamda yine kendi bildigini yapacan at kafaana gore bugun yedigimiz hurmalar yarın bir yer lerimizi pis tırmalarrr       sen yine soyle sacmalık diye ben sana karısmıyorum seni kendi haline bırakmısım .....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #200 : 19 Ocak 2021, 15:08:39 »

Minoxilde döngü olduğu için procapile dutas eklemeyi düşünüyorum ama birçok kişi diyor ki dutasterid emilimi zor bir maddeymiş o zaman finasterid mi eklesem procapile?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 19 Ocak 2021, 15:10:56 »
Minoxilde döngü olduğu için procapile dutas eklemeyi düşünüyorum ama birçok kişi diyor ki dutasterid emilimi zor bir maddeymiş o zaman finasterid mi eklesem procapile?

bence miracle losyon yap, dut emilimi olmuyor ve fin de sistemik oluyor yine oral kullanımdan farkı yok

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #202 : 19 Ocak 2021, 15:17:46 »
  Kardesim sana soyle soyliyeyim    farklı bir icat getirme kafana     ya minoxidil kullan yada procabil    sen beni dinleee dongu olayından korktugundan daha fazlası  bu ilaclardan gelir bıraktıgın anda dongu den daha cok sacın dokulur daha cok vvucudun etkilenir    icata gerek yok  kimya okuyorsan her seyi ayarlayabiliyor olsaydın bile ben boyle ilacları karıstırma derim ben  aldacton bu diane 35 haplarını karıstırıpta miracle losyon yapımınada karsıyımmmm   sac icin onaylanmıs ne ilac varsa kullan yoksa   hic kafana kendin yaptıgın seyleri  vurmaaaa    yazıktır sacına.....
 NE FİNAS NE DUDAS HİC BİRİNİ KARISTIRIP ATMA MİNOXUN İCİNE   
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 15:37:49 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #203 : 19 Ocak 2021, 15:34:54 »
   Lauri bak gunduz gunduz bana bulasma sen kullanıyorsan kullan   cok kullanıyor lar ama cokta yanetki goruyorlar         sen kafan goren ilacları karıstır kullan bak bakıyım ne oluyor  bunlar ml ce hesaplanan seyler oyle kafana gore attt bunu at sunu at boyle degil dudasterid enjeksiyon denen bir sey var mezoterapiye ekliyorlar doktorlar cok kucuk ml ce dudasterid kullanıyor  1 ml fazla kuullanmıyor cok zararı oldugu icin sen attt sana serbestttt  ben sana       ne kadar anlatsamda yine kendi bildigini yapacan at kafaana gore bugun yedigimiz hurmalar yarın bir yer lerimizi pis tırmalarrr       sen yine soyle sacmalık diye ben sana karısmıyorum seni kendi haline bırakmısım .....

Lan burada tecrübe konuşuyor. Ne alaka beyin, ne alaka tümör. Kafandan sıkma. Herşeye bi yorumun var, milletin kafasını bulandırıyorsun.

Eğer topikal olarak antiandrojen kullanmal istiyorsa, procapile atıp kullanılabilir. Procapil, minoxil dediğin zımbırtılar içindeki etkeni saç derisinden foliküllere taşımak için tasarlanmış losyonlardır. Topikal kullanım için gayet mantıklı.

Haaa minoxil ile kullandım ben. Procapil aynı işi görür mi emin değilim. Haaa dutas molekül olarak büyük, topikalde finas daha iyi etki eder desen eyvallah başım üstüne.

Saç için onaylanmış ürünleri vur kafana diyorsun. Diğerlerine karşıyım diyorsun.

Eleman finas atayım procapile deseydi sesin çıkmayacaktı öyle mi?

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #204 : 19 Ocak 2021, 15:40:12 »
Lan burada tecrübe konuşuyor. Ne alaka beyin, ne alaka tümör. Kafandan sıkma. Herşeye bi yorumun var, milletin kafasını bulandırıyorsun.

Eğer topikal olarak antiandrojen kullanmal istiyorsa, procapile atıp kullanılabilir. Procapil, minoxil dediğin zımbırtılar içindeki etkeni saç derisinden foliküllere taşımak için tasarlanmış losyonlardır. Topikal kullanım için gayet mantıklı.

Haaa minoxil ile kullandım ben. Procapil aynı işi görür mi emin değilim. Haaa dutas molekül olarak büyük, topikalde finas daha iyi etki eder desen eyvallah başım üstüne.

Saç için onaylanmış ürünleri vur kafana diyorsun. Diğerlerine karşıyım diyorsun.

Eleman finas atayım procapile deseydi sesin çıkmayacaktı öyle mi?
  LAURİ YAV GİT İSİNEEE      BAK SİMDİ YİNE KAFAMDAN ATMAYA BASLAYACAM  BENİM ASABIMI BOZMAA  ......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #205 : 19 Ocak 2021, 15:47:15 »
  LAURİ YAV GİT İSİNEEE      BAK SİMDİ YİNE KAFAMDAN ATMAYA BASLAYACAM  BENİM ASABIMI BOZMAA  ......

Yanlış mıyım? Doğru düzgün cevap veremeyeceksen, burada bırakalım bence de.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #206 : 19 Ocak 2021, 15:51:02 »
Yanlış mıyım? Doğru düzgün cevap veremeyeceksen, burada bırakalım bence de.
Ben cevabımı ustte verdimmm su anda telefondan yazıyorum     evde olsadımmm bir paragraf yazı sana gonderirdim ama musait degilim ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #207 : 19 Ocak 2021, 15:53:03 »

+1

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #208 : 19 Ocak 2021, 15:56:29 »
(+1 ) Bu ne bu neeee  bunu ok yap kendine saplaaa bu nehaaaaa ben anlamıyorum bun neeeee   katılıyorum yada tam tersi bu +1 ler neeeeee nee
 +1 puan bende sana -1 veriyorum  0 landın kaybol simdiiii...
Kullanın bipppppppppp  kullanın bu tropikalleriii        cok bilen asla kimseye yararlanamaz dostum senin bos dediklerinleee ben  unuversitede doktora yapıyorum yakında docent olacagımm     insaallah bir kac yılda  cok umrumda degil bu sozlerin  sizin gibi insanlar olacagıma 15 lik cocuk olmayı yeglerim en azından temiz  kirlenmemis bir insan    dusunceleride temiz    siz gıcık oldugunuz kisilere  bos insan muhamelesi yapın bende yazılarımla sizi catlatmaya devam.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 16:30:25 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #209 : 19 Ocak 2021, 16:02:31 »

Birader sen psikolojik bir sorun mu yaşıyorsun , çoğu bildiğini düşündüğün şey içi boş. Milletin aklını bulandirmaktan başka birşey yaptığın yok. Seni haklı bulmayan insanlara laf atma çaban nedir? Herkes seninle aynı fikirde mi olacak. 28 yaşındayım diyorsun hal ve hareketler 15. Git biraz olgunlaş insanlara karşı saygı göstermeyi bil.

Facebook Twitter Instagram