Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18763 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #180 : 18 Ocak 2021, 22:36:46 »
more dates more plates 1 ay bırakmıştı ru kullanmayı saçının yarısını kaybetti bırakır bırakmaz sitesinde biraz dolan bulursun mutlaka konusunu tam nerde anlattığını hatırlamıyorum. sonra geri başladı ve hepsini geri topladı..
O adam cok spor yapıyor ve bence o cok protein tozu kimyasal alıyor vucut gelistirme icin  o adamın kullandıgı cok urun varr   bende bazen takip ediyorum onu ama  bakacagımmm  tropikali bıraktıgında kesinlikle oral antiandrojeni  yuksek dozda alacaksın  yoksa cok kotu etkiliyor  ama ru 58841 bırakıp sonra anti androjen kullananlarda sac cok kayıp yasanmamıs  ama inceleyecegim daha ayrıntılı birsekilde....  Kıvanccc SACLITUG konus biraz bu urun nasıl
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #181 : 18 Ocak 2021, 22:38:06 »

dokulmeyi yavaslattı finasterid tam korumadı cakma spiro ve revivogen kullandım.

Finasterid tepeyi ve ortayı da mı koruyamadı?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #182 : 18 Ocak 2021, 22:39:53 »
Finasterid tepeyi ve ortayı da mı koruyamadı?
  emekli kel adlı kullanıcı abimiz biraz gec basladı galiba oyle biliyorum yani biraz saclarıı kayıp yasadıktan  sonra basladı galiba  korur korurr  tropikal bul.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #183 : 18 Ocak 2021, 22:42:24 »
  emekli kel adlı kullanıcı abimiz biraz gec basladı galiba oyle biliyorum yani biraz saclarıı kayıp yasadıktan  sonra basladı galiba  korur korurr  tropikal bul.

Senin önerdiğin topikal nedir ya ru vs ben de satın almak istiyorum ama pahalı.  Procapil düşünüyorum en azından ön bölgeyi korur belki ama herkes procapil gerçek değil falan diyo
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #184 : 18 Ocak 2021, 22:43:44 »
Sen bünyeni yormayacak bir tedavi bulmaya ve disiplinle uygulamaya çalış. Saç yoğunluğun iyi. Saçları 26-27lsre kadar bu seviyelerde koruyabilirsen, önleri şakakları ekmle kotarırsın. Ekim işi bildiğim kadarıyla önden ve çok ilerlemeiş durumlar için çok efektif.

Bence başarabilirsin bunu. Biraz emek lazım ama.
Lauri abim senden bekliyorum tedavi tavsiyelerini şu an sadece finasterid alıyorum dermapen de eklicem masaj da eklicem başka önerin nedir?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #185 : 18 Ocak 2021, 22:44:56 »
Senin önerdiğin topikal nedir ya ru vs ben de satın almak istiyorum ama pahalı.  Procapil düşünüyorum en azından ön bölgeyi korur belki ama herkes procapil gerçek değil falan diyo
Valaha kardesim procabil minox kadar etkili degil ama dongu olayı bu urunde yok  kullandıgın muddetce saclarını uyarır  dokulmezler ek tropikal urun olarak kullanılabilir  dongu yokk  yani sacları bir iyi bir kotu gitmez  hic olmasa bile 2 gunde 1 banyo yapmadan once  kullan bir kac saat sonra banyo yap sacını korur bırakmaz dokulsun ...   Butun avrupa kullanıyor fransız malı millet esek degil   yani  cakma degil
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 22:59:32 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #186 : 18 Ocak 2021, 22:48:21 »
 fin ortayı tepeyi iyi kotu korudu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #187 : 18 Ocak 2021, 22:49:59 »
Lauri abim senden bekliyorum tedavi tavsiyelerini şu an sadece finasterid alıyorum dermapen de eklicem masaj da eklicem başka önerin nedir?

Kanki yaşın çok genç. Spiro ile losyon yap onu da bi dene. Eğer finastan yanetki görmüyorsan, bu da fazla çarpmaz sanırım. Veya şakaklara ketoral krem çalışabilirsin.

Krem kullanımları biraz zahmeli ama, masaj gibi, belli bir süre ve düzen istiyor. En 6-8 ay gibi düşün. Tabi hiç sadece krem ile sakakta sacları toparlayan görmedim. Korumana biraz katkısı olur bence.

Haa bir zararı olmaz ama. Ketoral krem dediğin 15-20 lira birşey 2 ay gider belki.

Azelderm veya tercihen acnelyse in de cilt yenileyici özelliklerinden dolayı özellikle, minox un da etkisini arttırdığı söyleniyor. Ama başka bir forumda bazılarında biraz seyrelmeye yaptığına dair birşeyler okumuştum. O sebeple hiç azelderm acnelyse i düzenli kullanamadım korkudan. Belki de yanlış bilgidir bilemiyorum.

Bir tedaviye başla, 6 ay sonra gel  bir daha bakalım.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #188 : 18 Ocak 2021, 23:19:15 »
more dates more plates 1 ay bırakmıştı ru kullanmayı saçının yarısını kaybetti bırakır bırakmaz sitesinde biraz dolan bulursun mutlaka konusunu tam nerde anlattığını hatırlamıyorum. sonra geri başladı ve hepsini geri topladı..
Bu nezaman gerçekleşti.
Evet kendisinin saçları zayıfladı sanki acayip gürdü eskiden

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #189 : 18 Ocak 2021, 23:38:04 »
Bu nezaman gerçekleşti.
Evet kendisinin saçları zayıfladı sanki acayip gürdü eskiden

şu an yine gür bence,  test amaçlı ru yu bıraktı ve şimdi hala kullanıyor ama çok yüksek testosteron seviyeleri olduğunu unutmayalım muhtemelen bu yüzden çok etki ediyor.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #190 : 18 Ocak 2021, 23:53:11 »
şu an yine gür bence,  test amaçlı ru yu bıraktı ve şimdi hala kullanıyor ama çok yüksek testosteron seviyeleri olduğunu unutmayalım muhtemelen bu yüzden çok etki ediyor.
O elemanın karaciğeri ne durumda bir bilgin varmı ? O kadar steroide rağmen hala sağlıklı gibi duruyor.
Bu arada ne tarz steroidler kullanıyor onu açıkladımı

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #191 : 19 Ocak 2021, 00:09:57 »
O elemanın karaciğeri ne durumda bir bilgin varmı ? O kadar steroide rağmen hala sağlıklı gibi duruyor.
Bu arada ne tarz steroidler kullanıyor onu açıkladımı

hepimizden iyi durumda karaciğer değerleri. trdeki gibi merdiven altı steroid kullanan birisi değil çok bilgili ve sürekli değerlerini kontrol ettiriyor. genel sağlığına çok önem veren birisi .  TRT rejimi kullanıyor diye biliyorum , ben hep hair loss kısmıyla ilgilendim yazmıştır ne kullandığını sitesinde kesin.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 19 Ocak 2021, 12:57:51 »
Valaha kardesim procabil minox kadar etkili degil ama dongu olayı bu urunde yok  kullandıgın muddetce saclarını uyarır  dokulmezler ek tropikal urun olarak kullanılabilir  dongu yokk  yani sacları bir iyi bir kotu gitmez  hic olmasa bile 2 gunde 1 banyo yapmadan once  kullan bir kac saat sonra banyo yap sacını korur bırakmaz dokulsun ...   Butun avrupa kullanıyor fransız malı millet esek degil   yani  cakma degil

Procapil uyarıcı evet ama internette araştırdığımda procapil dht bloklandığı yazıyor ama forumda birçok kişi procapilin dht bloklamadığını sadece uyardığını söylüyor. Madem tüm avrupa kullanıyosa fransız malıysa dht blokluyor diye yalan söylemezler o zaman değil mi procapil dht blokluyor mu sizce yalan mı o kadar yazı?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #193 : 19 Ocak 2021, 12:59:01 »
Kanki yaşın çok genç. Spiro ile losyon yap onu da bi dene. Eğer finastan yanetki görmüyorsan, bu da fazla çarpmaz sanırım. Veya şakaklara ketoral krem çalışabilirsin.

Krem kullanımları biraz zahmeli ama, masaj gibi, belli bir süre ve düzen istiyor. En 6-8 ay gibi düşün. Tabi hiç sadece krem ile sakakta sacları toparlayan görmedim. Korumana biraz katkısı olur bence.

Haa bir zararı olmaz ama. Ketoral krem dediğin 15-20 lira birşey 2 ay gider belki.

Azelderm veya tercihen acnelyse in de cilt yenileyici özelliklerinden dolayı özellikle, minox un da etkisini arttırdığı söyleniyor. Ama başka bir forumda bazılarında biraz seyrelmeye yaptığına dair birşeyler okumuştum. O sebeple hiç azelderm acnelyse i düzenli kullanamadım korkudan. Belki de yanlış bilgidir bilemiyorum.

Bir tedaviye başla, 6 ay sonra gel  bir daha bakalım.

Tamamdır çok sağ olasın. Topikal spiro mu yoksa procapil mi onu düşünüyorum şu an bakalım.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 19 Ocak 2021, 13:04:52 »
Procapil uyarıcı evet ama internette araştırdığımda procapil dht bloklandığı yazıyor ama forumda birçok kişi procapilin dht bloklamadığını sadece uyardığını söylüyor. Madem tüm avrupa kullanıyosa fransız malıysa dht blokluyor diye yalan söylemezler o zaman değil mi procapil dht blokluyor mu sizce yalan mı o kadar yazı?
  Kardesim ne minoxidil nede procabil dht blocklamaz   kan damarlarını acıcı  ve uyarıcı etkisi gorur sac kokleri daha cok beslenir dht blocklamaz      yalan yalan     minoxil  kullananlar finasterid kullanmadıgında zamanla minoxidl ise yaramaz hale geliyor saclar dokuluyor cok degil 2 3 yılda bu gerceklesiyor yani minoxidil   kalsifasyon fibrozis olusumu kan damarları buzulme olayında etki ediyor  dht bloklayan finasterid  minoxidilin zamanla ise yaramamasının sebebi ise   dht  kan damarlarını oyle bir buzusup tıkattırıyorki minxidilin etki mekanizması yetersiz kalıyor   ne minoxidil ne probil DHT BLOCKLAMAZ    anladıgını zannnediyorum . sen beni dinleee  minoxidil  procabilden  10 kat daha gucludur ama dongu olayı cok oldugundan ne ben tercih ederim nede  tavsiye ederimmm bu yuzden uyarıcı olarak procabil kullanabilirsin.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram