Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18794 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #150 : 18 Ocak 2021, 14:06:58 »
Khomur senin yerinde olsam sadece şakaklara minox denerim. + Mikroiğneleme ve masaj. Masajı vertekse yap ayrıca

Şans ver en azından 3-5 ay. Belki beklediğinden çok daha iyi etki alırsın.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #151 : 18 Ocak 2021, 14:10:12 »
Ekim oncesi norwood 3dum yanlış anlaşılmış şu anda norwood 2 ye çektim ekim ile birlikte. Minoxidil hiç kullanmadım açıkçası. Ama insanlar saçları daha kötü hale filan getiriyor diyor açıkçası bana inandırıcı gelen birşey değil. DHT baskılamayan insanlar tabiki minoxidil bırakınca daha geriye gidecek. Sonuçta asıl sorun hala devam ediyor. Şakak konusunda bende çok dertliydim ve açıkçası çok rahatsız edici birşey katılıyorum. En azından ektireceksen bile çizgini çok çok öne aldırma. İleriye dönük bir ekim olsun. Ve forumuda az çok takip ediyorsun kasaplara gitme donör sınırlı biliyorsun ki.

Evet haklısın ben de minoxilden çekiniyorum aslında 2020 yılında kullanmıştım ve işe yaramıştı şakaklarda gayet ama sonra bıraktım işte o zamanlar hiçbir bilgimde yok bırakınca gerilde yine şakaklar. Şimdi içimden diyorum acaba yeniden başlasam nw2ye falan gelir miyim diye ama daha kötü hale de getirebiliyor işte ve döngü olayı vs de oluyo deniyor pek bilmiyorum onu. Ektiriceğim yer kaliteli bir yer olur ya işte çalışıp para biriktirirm zaten bunu yapana kadar birkaç sene geçer. Ben finasterid ve bir topikal ürünle saçları koruma altına almak istiyorum o kadar. Büyük ihtimal topikal spiro kullanıcam. Sağ ol yazın için
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #152 : 18 Ocak 2021, 14:11:33 »
Khomur senin yerinde olsam sadece şakaklara minox denerim. + Mikroiğneleme ve masaj. Masajı vertekse yap ayrıca

Şans ver en azından 3-5 ay. Belki beklediğinden çok daha iyi etki alırsın.

Bunu ben de düşünüyorum evet haklısın çok kararsızım bu konuda. Ama minoxil hiç işe yaramazsa ve bırakmak zorunda kalırsam da bu sefer şok dökülme olmayacak mı ondan korkuyorum.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 18 Ocak 2021, 14:17:58 »
İşe yarar merak etme, sadece şakak cizgine ve o boş alanlara sık, bırakmak istersen azaltarak zamanla azaltırsın ama ilk yaptığında ise yaramış, mikroiğneleme ile etkisi katlanır. Masaj yap düzenli cok uzun süre yapma sıkılırsın. Düzenli yapman yeter özellikle minox sıkmadan önce. Ben etki alacağını düşünüyorum nw2 bile olsan ekime gerek kalmaz. Döngü de canını sıkmasın hiç olmamasından iyidir. Ben döngü yaşadım biliyorum. Döküldüğünde üzülüyordum ama bide şöyle düşün kullanmasam döküldüğünde geri gelmeyecekti. Ki zaten büyük bir kayıp yaşamadım döngüde.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #154 : 18 Ocak 2021, 15:11:44 »
  Arkadaslar bu uyarıda yapıyım cok mikroigneleme yapmak iyi degil  mesela her gun  ben kendim ayda 2 kez yapıyorum  hafta da 1 kez yapmanız yeterli    bunu sebebini onceki yazıLarımda acıklamıstım en basitinden mikrıigneleme surekli yapıldıgında   kafatasınız daha cok sertlesir  daha sert bir hal alır      ben  ayda iki kez cok hasas bir sekilde yapıyorum bazen ayda 1  bazı  kisilerde   ve kullandıgınız igneleme aracını temiz tutun    ignelemeden cok  saclarınızı tarayınnnn           bu  isin sırrı bence taramakta size soyliyeyim                                 soru gelsin ozaman
  SACIMIZI   DUSTA YASKEN Mİ TARAMALIYIZ YOKSA DUSTAN SONRA KURUYKENMİ ?   arkadaslar  bu soruya nediyorsunuz 
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 18:20:43 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 18 Ocak 2021, 15:15:10 »
  Arkadaslar bu uyarıda yapıyım cok mikroigneleme yapmak iyi degil  mesela her gun  ben kendim ayda 2 kez yapıyorum  hafta da 1 kez yapmanız yeterli    bunu sebebini onceki yazıLarımda acıklamıstım en basitinden mikrıigneleme surekli yapıldıgında   kafatasınız daha cok sertlesir  daha sert bir hal alır      ben  ayda iki kez cok hasas bir sekilde yapıyorum bazen ayda 1  bazı  kisilerde   ve kullandıgınız igneleme aracını temiz tutun    ignelemeden cok  saclarınızı tarayınnnn           bu  isin sırrı bence taramakta size soyliyeyim                                 soru gelsin ozaman
  SACIMIZI   DUSTA YASKEN Mİ TARAMALIYIZ YOKSA DUSTAN SONRA KURUYKENMİ ?

1.5mm den sonra yaralayıcı düzeye geliyor. 0.25-0.5mm gibi düzeyler sadece emilimi artırmak için. Derinlik fazla olmazsa sürekli kullanım sıkıntı yapmaz bence. Ayrıca duşta taramak kırılmaları artırıyor diye biliyorum ben
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 18 Ocak 2021, 15:33:49 »
Finasterid korudu mu peki geriye kalan tepedeki saçları falan finasteridden başka bir şey kullandınız mı
minoxidil bloker losyon falanda kullandım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #157 : 18 Ocak 2021, 16:02:45 »
Evet haklısın ben de minoxilden çekiniyorum aslında 2020 yılında kullanmıştım ve işe yaramıştı şakaklarda gayet ama sonra bıraktım işte o zamanlar hiçbir bilgimde yok bırakınca gerilde yine şakaklar. Şimdi içimden diyorum acaba yeniden başlasam nw2ye falan gelir miyim diye ama daha kötü hale de getirebiliyor işte ve döngü olayı vs de oluyo deniyor pek bilmiyorum onu. Ektiriceğim yer kaliteli bir yer olur ya işte çalışıp para biriktirirm zaten bunu yapana kadar birkaç sene geçer. Ben finasterid ve bir topikal ürünle saçları koruma altına almak istiyorum o kadar. Büyük ihtimal topikal spiro kullanıcam. Sağ ol yazın için

Kanki kafayı bi at bakalım. Foto falan görmeden karambole yorum yapıyoruz gibi geliyor bana.

Paylaştıysan da göremedim ben mobilden baktığım için. Kaçıncı sayfada,

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 18 Ocak 2021, 17:49:03 »
minoxidil bloker losyon falanda kullandım

Ne kadar süre minoxil ve bloker losyon kullandın hala kullanıyo musun ikisini? Minoxili ekilen saçlara da mı sıkıyorsun? Kullandığın bloker losyon nedir?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 18 Ocak 2021, 17:57:39 »
Kanki kafayı bi at bakalım. Foto falan görmeden karambole yorum yapıyoruz gibi geliyor bana.

Paylaştıysan da göremedim ben mobilden baktığım için. Kaçıncı sayfada,

En sondaki fotoğraf 1 yıl önce çekildi orda da gördüğünüz gibi nw3üm şakaklar yoktur yani saç gerilemem şu anlık yavaşladı ilerde ne olucağını bilemem tabii. O yüzden finasterid ve topikal antiandrojenle yani topikal spiroyla engellemek dökülmeyi. İlerde de bir ekim yaptırmak
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 18 Ocak 2021, 18:00:49 »
İşe yarar merak etme, sadece şakak cizgine ve o boş alanlara sık, bırakmak istersen azaltarak zamanla azaltırsın ama ilk yaptığında ise yaramış, mikroiğneleme ile etkisi katlanır. Masaj yap düzenli cok uzun süre yapma sıkılırsın. Düzenli yapman yeter özellikle minox sıkmadan önce. Ben etki alacağını düşünüyorum nw2 bile olsan ekime gerek kalmaz. Döngü de canını sıkmasın hiç olmamasından iyidir. Ben döngü yaşadım biliyorum. Döküldüğünde üzülüyordum ama bide şöyle düşün kullanmasam döküldüğünde geri gelmeyecekti. Ki zaten büyük bir kayıp yaşamadım döngüde.

Çok teşekkür ederim dediğini düşüneceğim.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #161 : 18 Ocak 2021, 18:21:05 »
SACIMIZI   DUSTA YASKEN Mİ TARAMALIYIZ YOKSA DUSTAN SONRA KURUYKENMİ ?   arkadaslar  bu soruya nediyorsunuz
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 18 Ocak 2021, 18:24:02 »
 khomur halen kullanıom 19 senedir minox blokerler 13 sene falan olmuştur finasteridde 17 sene olmuş.ekim yerinede kullanıom ömrü arkadaki kadar ve ekim aralarını önde minox tuylendirip doğallaşmasına sebep oluyor senin saçın resmini gormuştum sanırım varmıydı konun
 ali ıslakken saçlar hassas olur yıpranır kuruyunca tarayın der
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 18 Ocak 2021, 18:45:12 »

Saçın eğer kıvırcıksa biraz ıslatıp tara ama eğer düzse kuruyken tara
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 18 Ocak 2021, 18:53:14 »
khomur halen kullanıom 19 senedir minox blokerler 13 sene falan olmuştur finasteridde 17 sene olmuş.ekim yerinede kullanıom ömrü arkadaki kadar ve ekim aralarını önde minox tuylendirip doğallaşmasına sebep oluyor senin saçın resmini gormuştum sanırım varmıydı konun
 ali ıslakken saçlar hassas olur yıpranır kuruyunca tarayın der

Kullandığın blokerler neydi topikal olarak? Finasteridle koruyabildiniz mi kendi saçınızı
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram