Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18805 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #135 : 18 Ocak 2021, 00:35:04 »
Saç ekimi için çok erken khomur. Günü kurtarayım diyorsun ama öyle olmuyor işte. Tedavilere yönel belki çok iyi sonuç alırsın belli mi olur? Kaliteli saçların etkilenme konusunda ise minox kaliteliyi daha kaliteli yapıyor. Kullanmazsan zaten incelecek zamanla. Minoxidili birden bırakırsan şok olur. Yavaş yavaş bırakırsın bırakacaksan. Ekim için acele etme tedaviye yönel

KAtılıyorum. Arkadaşın yaşını bilmiyorum ama, saç ekimi yaptırırım yaa demek için bile erken olabilir.

Minox maks seviyeye en geç 2 yılda geliyor. Bir noktadan sonra saç gerilemeye devam ediyor. Çok çok çok şanslı değilsen. Kafaya uygun bir tedavi bulup, disiplinle kullanmadan olmuyor bu iş. Olmaz.

Eğer losyon yapmaya üşenirsen, ilaç almaya üşenirsen, disiplini zayıfsan, sonunun ne olacağını söyleyeyim. Kel kalırsın!

Saç dökülmenin nasıl ilerleyeceğini de bilemezsin. Örneğin vertex çok kötüleşirze ne yapacaksın? Ekim firesinin en çok oldjğu yerdir. Ben hiç süper bir vertex ekimi görmedim. İlla ki vardır ama yüzde k?

O yüzden ekime güvenmeyin. Belki donörün de zayıflayacak. Belki dokülmeN çok agresifleşecek. Bunu 29-30 da çok agresif deneyimlemiş birisi olarak yazıyoum bunu. Saçlarınızı korumaya bakın.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #136 : 18 Ocak 2021, 03:34:20 »
KAtılıyorum. Arkadaşın yaşını bilmiyorum ama, saç ekimi yaptırırım yaa demek için bile erken olabilir.

Minox maks seviyeye en geç 2 yılda geliyor. Bir noktadan sonra saç gerilemeye devam ediyor. Çok çok çok şanslı değilsen. Kafaya uygun bir tedavi bulup, disiplinle kullanmadan olmuyor bu iş. Olmaz.

Eğer losyon yapmaya üşenirsen, ilaç almaya üşenirsen, disiplini zayıfsan, sonunun ne olacağını söyleyeyim. Kel kalırsın!

Saç dökülmenin nasıl ilerleyeceğini de bilemezsin. Örneğin vertex çok kötüleşirze ne yapacaksın? Ekim firesinin en çok oldjğu yerdir. Ben hiç süper bir vertex ekimi görmedim. İlla ki vardır ama yüzde k?

O yüzden ekime güvenmeyin. Belki donörün de zayıflayacak. Belki dokülmeN çok agresifleşecek. Bunu 29-30 da çok agresif deneyimlemiş birisi olarak yazıyoum bunu. Saçlarınızı korumaya bakın.

Peki saç çizgisi korumak için siz hangi topikal ürünü önerirsiniz
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 18 Ocak 2021, 11:11:54 »

Aslında şöyle düşünüyorum 20 ya da 21 yaşında ektirip finasterid ve topikal antiandrojenle geriye kalan saçlarımı korumayı düşünüyorum bir de dermaroller bu şekilde mantıklı değil mi?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 18 Ocak 2021, 11:46:29 »
Aslında şöyle düşünüyorum 20 ya da 21 yaşında ektirip finasterid ve topikal antiandrojenle geriye kalan saçlarımı korumayı düşünüyorum bir de dermaroller bu şekilde mantıklı değil mi?
Saçlarını koruyabileceginin garantisi yok kardeşim. Belki sadece süreyi uzatacak senin için. Minyatürize olmanın gerçekten stabil olduğunu düşündüğün zaman ektirmen mantıklı. Acele etme.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 18 Ocak 2021, 11:54:37 »
 khomur ben 22de yarı keldim ektirdim sonra kalanı ilaçlarla korudum ilaç yetmeyince gene ektirdim iyiki erken ektirmişim diom.yas 41 gür saçlıyım.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 18 Ocak 2021, 12:05:32 »
khomur ben 22de yarı keldim ektirdim sonra kalanı ilaçlarla korudum ilaç yetmeyince gene ektirdim iyiki erken ektirmişim diom.yas 41 gür saçlıyım.

22 yaşında norwood kaçtınız tam olarak? Finasterid mi kullandınız korumak için? Tepeyi orta saçları falan korudu mu finasterid
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 18 Ocak 2021, 12:17:21 »
Saçlarını koruyabileceginin garantisi yok kardeşim. Belki sadece süreyi uzatacak senin için. Minyatürize olmanın gerçekten stabil olduğunu düşündüğün zaman ektirmen mantıklı. Acele etme.

Siz de 23 yaşında ektirmiştiniz sanırım siz saç dökülmenizin durduğuna nasıl emin oldunuz yoksa ektirip korurum mu dediniz çünkü 23 yaş da erken gibi.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 18 Ocak 2021, 12:25:00 »
khomur sen ciddi masaj yap kılavuzdaki gibi bak bakıyım o şakaklardan nasıl saç çıkıyor finle desteklersin sadece şanslıysan ömür boyu korursun belli olmaz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #143 : 18 Ocak 2021, 13:10:38 »
khomur sen ciddi masaj yap kılavuzdaki gibi bak bakıyım o şakaklardan nasıl saç çıkıyor finle desteklersin sadece şanslıysan ömür boyu korursun belli olmaz
  Arkadaslar bu RU58841 ADLI   ilacı bu forumda  kullanan bir  5 10 kisilik ekip varmıs yorumlarını alabilirmiyim
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 18 Ocak 2021, 13:11:02 »
 tepe 2 yarı yumurta ön ortaya kadar şakaklar boş  çok agresif bir dokulme aynen  fin kullandım o zamanlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 18 Ocak 2021, 13:28:58 »
Siz de 23 yaşında ektirmiştiniz sanırım siz saç dökülmenizin durduğuna nasıl emin oldunuz yoksa ektirip korurum mu dediniz çünkü 23 yaş da erken gibi.
Dostum açıklığım aşırı değildi ve belli süredir finasterid kullanıyorum aile kellik genetigim norwood 6-7 değil. Yani oralara gitmeyeceğini düşünüyorum. Ama ailende norwood 6-7 varsa ilerde dökülmen olursa kapatacak donör alanın kalmayabilir. Ve ön çizgiyi norwood 2 seviyesine çektim ben. Şu anda norwood 3um zaten. Aşırı bir ekim olmadım.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 18 Ocak 2021, 13:34:24 »
Dostum açıklığım aşırı değildi ve belli süredir finasterid kullanıyorum aile kellik genetigim norwood 6-7 değil. Yani oralara gitmeyeceğini düşünüyorum. Ama ailende norwood 6-7 varsa ilerde dökülmen olursa kapatacak donör alanın kalmayabilir. Ve ön çizgiyi norwood 2 seviyesine çektim ben. Şu anda norwood 3um zaten. Aşırı bir ekim olmadım. Ben 23 yaşındayım sen ise 19 en az 4-5 sene beklemeni tavsiye ederim ben bile acele ettim. En erken 25 olması lazım.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 18 Ocak 2021, 13:44:15 »
tepe 2 yarı yumurta ön ortaya kadar şakaklar boş  çok agresif bir dokulme aynen  fin kullandım o zamanlar

Finasterid korudu mu peki geriye kalan tepedeki saçları falan finasteridden başka bir şey kullandınız mı
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 18 Ocak 2021, 13:52:12 »
Dostum açıklığım aşırı değildi ve belli süredir finasterid kullanıyorum aile kellik genetigim norwood 6-7 değil. Yani oralara gitmeyeceğini düşünüyorum. Ama ailende norwood 6-7 varsa ilerde dökülmen olursa kapatacak donör alanın kalmayabilir. Ve ön çizgiyi norwood 2 seviyesine çektim ben. Şu anda norwood 3um zaten. Aşırı bir ekim olmadım.

Ön çizgiyi norwood 2 ektirip şu an nasıl norwood 3 oldunuz ekilenler döküldü mü? Ben finasterid kullanarak norwood 6 7 ye gideceğimi düşünmüyorum fin tepede ve ortada etkili olduğu için. Yani finin tepede saç çıkarması zor ama finin tepeyi koruması çok sıradan fin benim saçlarımı korumuyor diyen birçok kişi bunu ön bölge için söylüyor şakakları ve ön bölgesi fine rağmen açılınca fin korumuyor diyor ama birçok beş elfa redüktaz ilaçları tepe ve orta saçta etkilidir ön bölge daha hassastır. Ben de senin gibi erken ektirmeyi düşünüyorum şu anki saçlarım çok gür ve dökülücek olsa bile öyle 2 yılda falan dökülmez. Ayrıca 1 2 yıl önceki fotoğraflarım ve şu anki halim arasında fark vardır elbet ama çok az bir fark cidden yani dökülmem şu an için yavaşlamış diyebiliriz. Tabii ilerde bir an darbe vurabilir. Ama fin ile tepe ve orta bölgeyi en azından kurtarabiliceğimi düşünüyorum. Bir aile tablo fotoğrarı görmüştüm ailedeki herkes nw6ydı bir adam finasterid kullanıyordu ön bölgesi gerilemişti ama orta ve tepe duruyordu. 4 5 sene kadar beklemek istemiyorum teşekkür ederim tavsiyen için ama sürekli açılmış şakaklarını saklamaya çalışmak insanı yoruyor hele bu yaşta. Bu arada sen minoxil denemiş miydin ektirmeden önce denerdiysen işe yaradı mı saç çıkarma açısından?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 18 Ocak 2021, 13:58:48 »
Ön çizgiyi norwood 2 ektirip şu an nasıl norwood 3 oldunuz ekilenler döküldü mü? Ben finasterid kullanarak norwood 6 7 ye gideceğimi düşünmüyorum fin tepede ve ortada etkili olduğu için. Yani finin tepede saç çıkarması zor ama finin tepeyi koruması çok sıradan fin benim saçlarımı korumuyor diyen birçok kişi bunu ön bölge için söylüyor şakakları ve ön bölgesi fine rağmen açılınca fin korumuyor diyor ama birçok beş elfa redüktaz ilaçları tepe ve orta saçta etkilidir ön bölge daha hassastır. Ben de senin gibi erken ektirmeyi düşünüyorum şu anki saçlarım çok gür ve dökülücek olsa bile öyle 2 yılda falan dökülmez. Ayrıca 1 2 yıl önceki fotoğraflarım ve şu anki halim arasında fark vardır elbet ama çok az bir fark cidden yani dökülmem şu an için yavaşlamış diyebiliriz. Tabii ilerde bir an darbe vurabilir. Ama fin ile tepe ve orta bölgeyi en azından kurtarabiliceğimi düşünüyorum. Bir aile tablo fotoğrarı görmüştüm ailedeki herkes nw6ydı bir adam finasterid kullanıyordu ön bölgesi gerilemişti ama orta ve tepe duruyordu. 4 5 sene kadar beklemek istemiyorum teşekkür ederim tavsiyen için ama sürekli açılmış şakaklarını saklamaya çalışmak insanı yoruyor hele bu yaşta. Bu arada sen minoxil denemiş miydin ektirmeden önce denerdiysen işe yaradı mı saç çıkarma açısından?
Ekim oncesi norwood 3dum yanlış anlaşılmış şu anda norwood 2 ye çektim ekim ile birlikte. Minoxidil hiç kullanmadım açıkçası. Ama insanlar saçları daha kötü hale filan getiriyor diyor açıkçası bana inandırıcı gelen birşey değil. DHT baskılamayan insanlar tabiki minoxidil bırakınca daha geriye gidecek. Sonuçta asıl sorun hala devam ediyor. Şakak konusunda bende çok dertliydim ve açıkçası çok rahatsız edici birşey katılıyorum. En azından ektireceksen bile çizgini çok çok öne aldırma. İleriye dönük bir ekim olsun. Ve forumuda az çok takip ediyorsun kasaplara gitme donör sınırlı biliyorsun ki.

Facebook Twitter Instagram