Saç ekimi için çok erken khomur. Günü kurtarayım diyorsun ama öyle olmuyor işte. Tedavilere yönel belki çok iyi sonuç alırsın belli mi olur? Kaliteli saçların etkilenme konusunda ise minox kaliteliyi daha kaliteli yapıyor. Kullanmazsan zaten incelecek zamanla. Minoxidili birden bırakırsan şok olur. Yavaş yavaş bırakırsın bırakacaksan. Ekim için acele etme tedaviye yönel
KAtılıyorum. Arkadaşın yaşını bilmiyorum ama, saç ekimi yaptırırım yaa demek için bile erken olabilir.
Minox maks seviyeye en geç 2 yılda geliyor. Bir noktadan sonra saç gerilemeye devam ediyor. Çok çok çok şanslı değilsen. Kafaya uygun bir tedavi bulup, disiplinle kullanmadan olmuyor bu iş. Olmaz.
Eğer losyon yapmaya üşenirsen, ilaç almaya üşenirsen, disiplini zayıfsan, sonunun ne olacağını söyleyeyim. Kel kalırsın!
Saç dökülmenin nasıl ilerleyeceğini de bilemezsin. Örneğin vertex çok kötüleşirze ne yapacaksın? Ekim firesinin en çok oldjğu yerdir. Ben hiç süper bir vertex ekimi görmedim. İlla ki vardır ama yüzde k?
O yüzden ekime güvenmeyin. Belki donörün de zayıflayacak. Belki dokülmeN çok agresifleşecek. Bunu 29-30 da çok agresif deneyimlemiş birisi olarak yazıyoum bunu. Saçlarınızı korumaya bakın.