Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18821 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #120 : 17 Ocak 2021, 20:28:28 »
İmzamdaki tedaviye ne eklememi tavsiye edersiniz?
tedavin cok guzell boyle devam ett  masaallah  icinde hersey var oral yoldan zeytinyagı veya hint yagı ic.... 1 cay kasıgı
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : 17 Ocak 2021, 20:33:37 »
Hint yağını bu hafta içi alıcaktım aklımdaydı zaten.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 17 Ocak 2021, 20:55:57 »
İster ez ister ezme. Ben ezmeyip 1 gün bekletip arada çalkalıyorum.

Toniğin içine sadece aldactone atıyorum değil mi başka bir şey yok?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 17 Ocak 2021, 20:58:27 »
Dutas veya finas testosteronun dhtye dönüşmesini engeller,
Spironolakton testısteron testosteron baskılar diye biliyorum. Mekanizmalar bira farklı. Hangisinin hangisinden iyi olduğu kişiden kişiye değişir. Senin saç dökülmesi sorununun ana sebebine göre değişir.

http://www.kimyakongreleri.org/K2012/K2012-024.pdf

Bu üç etken de etkilidir. Ama başkasında işe yaraması, sende işe yarayacağı anlamına gelmez. Diğer forumdaki ana miracle losyon konusunu incele. Ön çizgisi gürleşen örnek bile vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Topikal spiro testosterondan başka dht baskılıyor mu peki? Miracle losyon bana biraz zahmetli geliyor ya o kadar hap ampul alkol tonik vs alıp karıştırmak süzmek falan yani evet yapılabilir uygulanabilir ama her ay yapsak bile bir süre sonra ben sıkılırım biraz kolay vazgeçen biriyim
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 17 Ocak 2021, 21:01:39 »
Topikal spiro testosterondan başka dht baskılıyor mu peki? Miracle losyon bana biraz zahmetli geliyor ya o kadar hap ampul alkol tonik vs alıp karıştırmak süzmek falan yani evet yapılabilir uygulanabilir ama her ay yapsak bile bir süre sonra ben sıkılırım biraz kolay vazgeçen biriyim

spiro dht ve testosteron baskılamıyor , bunların reseptöre bağlanmasını engelliyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 17 Ocak 2021, 21:08:14 »
Hint yağını bu hafta içi alıcaktım aklımdaydı zaten.
  Kullan kullan hint yagınıda kulan  ustelik evde zeytinyagıda yemeklerde kullan ayrı olarakkk bol bol yesil yapraklı sebzeler yersen daha iyi birde  bagırsak icin   kontil 3 ayda 1 kullanabilirsin bagırsak kurdu ilacıııı   2 hap gun icinde atıyon 10 gun sonra  1 tane atıyon  3 ay daha atmıyon iyidir     bagırsaktaki kurtlar inflamasyon yaratabiliyor....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 17 Ocak 2021, 21:36:37 »
spiro dht ve testosteron baskılamıyor , bunların reseptöre bağlanmasını engelliyor

Peki bir şey sorucam. Topikal spiro yerine minoxili şakaklarıma sıksam dhtyi engellemiyor ama sürekli saç çıkarmaya çalıştığı için saç gerilememde aslında bir nevi durma olmaz mı çünkü saç köklerini tetikliyor ama ilerde ekim falan yaptırıcağım zaman bırakmam gerekecek umarım pek fazla şok uğramaz saçlarım sizce mantıklı mı böyle yapmak?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 17 Ocak 2021, 21:41:56 »
Peki bir şey sorucam. Topikal spiro yerine minoxili şakaklarıma sıksam dhtyi engellemiyor ama sürekli saç çıkarmaya çalıştığı için saç gerilememde aslında bir nevi durma olmaz mı çünkü saç köklerini tetikliyor ama ilerde ekim falan yaptırıcağım zaman bırakmam gerekecek umarım pek fazla şok uğramaz saçlarım sizce mantıklı mı böyle yapmak?
  Vallaha sadece sakak vuruyorsan mantıklı gibi  bir dene  insandan insana degisiyor bazılarına gercekten iyi geliyor ama sadece sakaklara sıkkk  ......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 17 Ocak 2021, 21:53:36 »
 senin yasında gencler şakaklarına minoxidil kullanıo sonuclar guzel.onlarla konus.sitedekilerle.genetikte damarlar buzusur saç beslenemez minoxidil damarları açar saçı besler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 17 Ocak 2021, 22:00:23 »

sadece şakaklara kullanabilirsin sıkıntı olmaz

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 17 Ocak 2021, 22:03:25 »
Ben 20 yaşındayım dökülmem başladıktan 2 ay sonra minoxa başladım. Ozaman da herkes döngü var diyordu ama başka şansım yoktu. İyiki de başlamışım diyorum şuan. Bazılarımız iyi alıcı oluyor en azından dene bir şey kaybetmezsin. Dermaroller yap şakaklara haftada bir etkinliği artar.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 17 Ocak 2021, 22:11:52 »
Ben 20 yaşındayım dökülmem başladıktan 2 ay sonra minoxa başladım. Ozaman da herkes döngü var diyordu ama başka şansım yoktu. İyiki de başlamışım diyorum şuan. Bazılarımız iyi alıcı oluyor en azından dene bir şey kaybetmezsin. Dermaroller yap şakaklara haftada bir etkinliği artar.
  Minox sende  cok agresif bir dongu yapmaz kullandıgın tedavi cok guzel  bu yuzden fazla zararını gormuyosun ama devamlı bunlara devam et     evet bazıları cok iyi alıcı oluyor minox cok etki etmiyor  ama senin tedavine baglıyorum bunu 
                         Kabak cekirdegi  yagı kapsulu benim gozumde bicilmis kaftan  saw palmetodan dahacok  etki ediyor.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 17 Ocak 2021, 22:22:53 »
  Minox sende  cok agresif bir dongu yapmaz kullandıgın tedavi cok guzel  bu yuzden fazla zararını gormuyosun ama devamlı bunlara devam et     evet bazıları cok iyi alıcı oluyor minox cok etki etmiyor  ama senin tedavine baglıyorum bunu 
                         Kabak cekirdegi  yagı kapsulu benim gozumde bicilmis kaftan  saw palmetodan dahacok  etki ediyor.

Evet minox agresif döngü yapmadı, yani başladığım ilk zamana dönmedim ama bende demir ve çinko eksikliğinden dolayı da şok dökülme olmuştu. Bir tek genetikten değildi yani. Minoxa başladığım sırada saçların %30dan fazlası uykudaydı. Sürecim 1 yılı tamamladığında daha detaylı bir konu açmayı düşünüyorum her şey netleştikten sonra
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 17 Ocak 2021, 22:55:44 »
Minoxil düşünüyorum ama bu yıl belki de bir sene sonra saç ektiricem ve o zaman bırakmam gerekicek yani boşa kullanmış gibi olucak aslında. Sizce yine de kullanayım mı? Eğer kullanıcaksam sadece şakaklara sıkarım ama şakaklarımın yanındaki kaliteli saçlar da minoxilden etkilenebilir işte minoxili bırakırsam o etkilenen saçlar da şoka uğrayabilir mi diye korkuyorum
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 17 Ocak 2021, 23:10:49 »
Minoxil düşünüyorum ama bu yıl belki de bir sene sonra saç ektiricem ve o zaman bırakmam gerekicek yani boşa kullanmış gibi olucak aslında. Sizce yine de kullanayım mı? Eğer kullanıcaksam sadece şakaklara sıkarım ama şakaklarımın yanındaki kaliteli saçlar da minoxilden etkilenebilir işte minoxili bırakırsam o etkilenen saçlar da şoka uğrayabilir mi diye korkuyorum

Saç ekimi için çok erken khomur. Günü kurtarayım diyorsun ama öyle olmuyor işte. Tedavilere yönel belki çok iyi sonuç alırsın belli mi olur? Kaliteli saçların etkilenme konusunda ise minox kaliteliyi daha kaliteli yapıyor. Kullanmazsan zaten incelecek zamanla. Minoxidili birden bırakırsan şok olur. Yavaş yavaş bırakırsın bırakacaksan. Ekim için acele etme tedaviye yönel
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Facebook Twitter Instagram