Kullandığınız taşıyıcı losyonlar neler söyler misiniz isimlerini ve önerdiklerinizi? 1 kutu aldactone yeterli olur mu losyona?
Hacım en son miracle losyonu,
Garnier arındırıcı sıkılaştırıcı tonik ile yaptım. 1 kutu aldactone atmıştım. Dozaj tamamen senin ihtiyacın ile alakalı. Aylık 1 kutuya denk gelecek şekilde başla. İlerde istersen artırırsın.
Garnier tonik ile geçen sene de yapmıştım ama bu sene pek sevmedim losyonu. İyi süzdüremedim belki de. Bir sonrakini etil alkol distile su gliserin(veya pg) ile yapmayı planlıyorum.
Alteranatif urbancare kafein biotin tonik gii bir ürün de olabilir. Aöa nasıl olur bilemiyorum.
Topikal finas için şu reçeteyi kullanabilirsiniz.
http://eczacininsesi.com/v3/majistral-formul-detay.php?id=70Yazar Ahmet Nezihi Pekcan. Konya pekcan eczanesinden de kendisinin losyon hazırladığını biliyorum. Belki telefon edip tedarik etmeye çalışabilirsiniz. Eğer losyona uğraşmak istemezseniz.
Ama yukarıdaki yazıdaki tarif gayet yeterlidir. Uzman tarifidir yani.
Ben aldactone ile bu çözücü formülasyonuna göre hazırlayacağım. Pg yerine gliserin ve %20-25 kadar distile su ekleyeceğim.
Losyonu ezmeye vs uğraşmak yerine 12-24 saat losyon içinde bekletiyorum. Aklıma geldikçe çalkalıyorum. Zaten bir süre sonra erimiş oluyor tabletler.