Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18843 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #90 : 17 Ocak 2021, 13:37:16 »
  Dogru isteyen kullanırda sen buradaki genclere hep dut oneriyorsun  ve dutasteridi kullanın diye subniminal bir resim koymussun ben bunu boyle anladımm    ben kullanmadım dogru ama   benim  dedem 2 yıl kullandı ben im arkadaslarım kuullandı  zaten arastırmacıyım biliyorum ne oldugunu dedem az kalsın olup gidiyordu arkadaslarımda hepsi fine gecti  cok agır dedilerr     yoksa benim senle sorunum yokk ama  sen millete hep bunu oneriyorsunnn ben bunun farkındayımmm yazık  uzuluyorum   kendin kullan ama bu cok agır bir ilac onerme butun vitaminleri oneriyorsun hic kızmıyorum sana cunku elbet bir bildigi vardır diyorum ama sen bu agır ilacı gizli gizli oneriyorsun insanlara bende bunu goruyorum  tropikal tedaviler onerr bencee baska tedaviler daha mantıklı..

yav resimde fin kullan yazıyor ali neden böylesin sen sşlsldld ben kimseye önermiyorum sadece gerçek bu ötesi yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 17 Ocak 2021, 13:38:09 »
 sakin gençler.askerde yemeklere şap atarlar gecici azaltır erkekliği .en temizi onumu kullanmak nasılsa gecici.hem kökten çözüm.icraat olcağı zaman kullanmamak.kalıcı etki yapsa askerde vermezlerdi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #92 : 17 Ocak 2021, 13:39:23 »

yav resimde fin kullan yazıyor ali neden böylesin sen sşlsldld ben kimseye önermiyorum sadece gerçek bu ötesi yok
  cok zeki bir insansın ama sunu bil hemen altında ne yazıyor  bende elbet ne oldugunu anlıyorumm  hayırlı gunlerrr  ....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #93 : 17 Ocak 2021, 13:43:02 »
sakin gençler.askerde yemeklere şap atarlar gecici azaltır erkekliği .en temizi onumu kullanmak nasılsa gecici.hem kökten çözüm.icraat olcağı zaman kullanmamak.kalıcı etki yapsa askerde vermezlerdi.
  yok abimm o istegi azaltıyor ama gecicci  sapla bu is yurumez         yani icraat bitmezz ama bu ilaclar her seyi bitirir cogu dunyada bu ilacların cinsel sorun yaratacagını soyluyor  zarar gormeden fayda saglamak en iyisi benim dusuncem bu...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 17 Ocak 2021, 13:46:54 »
 tasıyıcıya katalım şapı dermoller yapalım üstüne şapı kafaya dökek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 17 Ocak 2021, 14:13:48 »
Topikal aa her ay hazırlamak zahmetli olabilir ben zaten üşengeç birisiyim. Procapil de pek işe yaramıyo galiba dökülme için. Topikal olarak dht bloklucak bir şey kalmıyo o zaman. Öneriniz nedir
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 17 Ocak 2021, 14:14:23 »
Topikal antiandrojen kullanıcam da sürekli hazırlaması zahmetli olabilir. Procapil düşünmüştüm onu da kimse sevmiyor forumda heralde herkes pek önermiyo. Valla ben de şaşırdım artık

Dostum zorlanacak birşey yok. Ufak bi huni birkaç şişe tedarik et. Kahve filtre kağıdı veya tülbent hatta kurumuş ıslak mendil ile süzüp geçeceksin. En zahmetli gelebilecek losyon miracle olur. 2 haftalık ypasan bile ayda 2 sefer 10dk uğraşmak büyük birşey olmasa gerek.

Başka türlü topikal finas veya dutas için neredeyse hiç uğraşı yok. Kullanacağın losyon, minox olur baika bir tonik vs olur proscar veya dutas ekleyip geç. Proscar çok küçük bir hap ve yüksek mg olduğu için, avodart da sıvı kapsül olduğu için losyonun tortu derdi olmaz.

Ben topikal kullanımını her daim destekliyorum. Burada tek sorun saçı yapıi yapış göstermeyecek, ilaçları iyi çözdürecek bir losyon vs bulabilmek. Eskiden elseve in toniğini çok övüyorlardı hiç onun gibisi olmuyor diyorlar. Üretimden kalkmış. Hiç olmadı etil alkol, su ve gliserin (belki dmso destekli) bir çözücü hazırlamak.

Ben 2019 mayıs ağustos arası, minox, miracle losyon, seti ve haftada 2 kez 1mg oral finas ile , direkten döndürdüm kafayı. Ama topikal de olsa dozajları arttırıp, minox içine dutas ı da abartınca yanetki görmüştüm. Dozajları zamanla yavaş yavaş kendine göre ayarlamak en doğrusu.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 17 Ocak 2021, 14:28:55 »
topikal finasterid oral kullanımla aynıdır bunla ilgili şeyler okumuştum galiba emilimi çok olduğu için sistemik hale geliyor.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 17 Ocak 2021, 14:36:42 »
Dostum zorlanacak birşey yok. Ufak bi huni birkaç şişe tedarik et. Kahve filtre kağıdı veya tülbent hatta kurumuş ıslak mendil ile süzüp geçeceksin. En zahmetli gelebilecek losyon miracle olur. 2 haftalık ypasan bile ayda 2 sefer 10dk uğraşmak büyük birşey olmasa gerek.

Başka türlü topikal finas veya dutas için neredeyse hiç uğraşı yok. Kullanacağın losyon, minox olur baika bir tonik vs olur proscar veya dutas ekleyip geç. Proscar çok küçük bir hap ve yüksek mg olduğu için, avodart da sıvı kapsül olduğu için losyonun tortu derdi olmaz.

Ben topikal kullanımını her daim destekliyorum. Burada tek sorun saçı yapıi yapış göstermeyecek, ilaçları iyi çözdürecek bir losyon vs bulabilmek. Eskiden elseve in toniğini çok övüyorlardı hiç onun gibisi olmuyor diyorlar. Üretimden kalkmış. Hiç olmadı etil alkol, su ve gliserin (belki dmso destekli) bir çözücü hazırlamak.

Ben 2019 mayıs ağustos arası, minox, miracle losyon, seti ve haftada 2 kez 1mg oral finas ile , direkten döndürdüm kafayı. Ama topikal de olsa dozajları arttırıp, minox içine dutas ı da abartınca yanetki görmüştüm. Dozajları zamanla yavaş yavaş kendine göre ayarlamak en doğrusu.

Teşekkür ederim. Topikal dutasteridin emilimi az diyolardı. Topical finasterid yapabilirim sizce losyon olarak ne kullanayım minoxilden başka hangi losyonlar olabilir? Proscarı losyona direkt mi atıyoruz yoksa iyice ezip mi atmamız gerekiyo?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 17 Ocak 2021, 14:37:15 »
 topikal sanırım en etkili spiro al aldactone buyuk kaba yap 4 5 ay yetsin.zırt pırt uğraşmazsın

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 17 Ocak 2021, 14:39:49 »
topikal sanırım en etkili spiro al aldactone buyuk kaba yap 4 5 ay yetsin.zırt pırt uğraşmazsın

etkinlik azalabilir 1 aylık yapıp buzdolabında saklanırsa bir şey olmaz bir aylık yapmaya da erinmez kimse heralde

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 17 Ocak 2021, 14:52:32 »

Hangi losyona koyayım peki kaç tane aldactone atayım losyonun içine direkt mi atmam gerekiyo yoksa ezip toz haline getirip mi atmalıyım
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 17 Ocak 2021, 15:51:45 »
 yazıyordu nette yabancı sitelerden almışlar bizimkiler arastır tasıyıcı losyonu .ben 2 kutu 100lük aldactone hapı 120 ml  tasıyıcı losyona atıom en son bende bulamadım tasıyıcı losyon benzerini aldım.3 5 losyon var tasıyan.ezip toz yap at.3 kutuda yapabilirsin.2 mlde nane yağı koyuyorm kokusunu alsın diye losyona pis kokuyor.eczacıya sor yada tasıyıcı losyon.yabancı sitelerde yazar ama.şu sitede yapımını biraz anlatmışlar
https://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=293

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 17 Ocak 2021, 15:53:06 »
garnier yeşilçay iyi çözüyor diyorlar denemedim

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 17 Ocak 2021, 16:29:18 »
yazıyordu nette yabancı sitelerden almışlar bizimkiler arastır tasıyıcı losyonu .ben 2 kutu 100lük aldactone hapı 120 ml  tasıyıcı losyona atıom en son bende bulamadım tasıyıcı losyon benzerini aldım.3 5 losyon var tasıyan.ezip toz yap at.3 kutuda yapabilirsin.2 mlde nane yağı koyuyorm kokusunu alsın diye losyona pis kokuyor.eczacıya sor yada tasıyıcı losyon.yabancı sitelerde yazar ama.şu sitede yapımını biraz anlatmışlar
https://www.sacimindoktoru.com/showthread.php?t=293

Kullandığınız taşıyıcı losyonlar neler söyler misiniz isimlerini ve önerdiklerinizi? 1 kutu aldactone yeterli olur mu losyona?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram