Topikal antiandrojen kullanıcam da sürekli hazırlaması zahmetli olabilir. Procapil düşünmüştüm onu da kimse sevmiyor forumda heralde herkes pek önermiyo. Valla ben de şaşırdım artık
Dostum zorlanacak birşey yok. Ufak bi huni birkaç şişe tedarik et. Kahve filtre kağıdı veya tülbent hatta kurumuş ıslak mendil ile süzüp geçeceksin. En zahmetli gelebilecek losyon miracle olur. 2 haftalık ypasan bile ayda 2 sefer 10dk uğraşmak büyük birşey olmasa gerek.
Başka türlü topikal finas veya dutas için neredeyse hiç uğraşı yok. Kullanacağın losyon, minox olur baika bir tonik vs olur proscar veya dutas ekleyip geç. Proscar çok küçük bir hap ve yüksek mg olduğu için, avodart da sıvı kapsül olduğu için losyonun tortu derdi olmaz.
Ben topikal kullanımını her daim destekliyorum. Burada tek sorun saçı yapıi yapış göstermeyecek, ilaçları iyi çözdürecek bir losyon vs bulabilmek. Eskiden elseve in toniğini çok övüyorlardı hiç onun gibisi olmuyor diyorlar. Üretimden kalkmış. Hiç olmadı etil alkol, su ve gliserin (belki dmso destekli) bir çözücü hazırlamak.
Ben 2019 mayıs ağustos arası, minox, miracle losyon, seti ve haftada 2 kez 1mg oral finas ile , direkten döndürdüm kafayı. Ama topikal de olsa dozajları arttırıp, minox içine dutas ı da abartınca yanetki görmüştüm. Dozajları zamanla yavaş yavaş kendine göre ayarlamak en doğrusu.