Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18832 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #75 : 17 Ocak 2021, 12:26:52 »
 şurdan bakarsan etkisi var.saç dokulmesiyle mucadelede 2 yontem var 1_hormonu baskılamak 2_ saç kökünü hormona karsı guclu hale getirmek.bunu minoxidil yapar .damarları açar saçı besler.saçı bir tek damardaki kan besler gerisi faso fiso.ayrıca genetikte damarlar buzusur saç beslenemez minox açar besler.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 17 Ocak 2021, 12:32:30 »
ne blokluyor mesela
geneled topikkalere b6 azelik asit çinko 3lusunu koyarlar dhtyi yuzde 90 blokluyor deyip dhtyi değil dhtnin bilmem neyini yüzde 90 bloklar genele yansıma pek.sawpalmetto koyarlar ne bilim soya yeşilcay ektresi koyarlar karaüzümcekirdeği yerdik eskiedn damarları açardı onu koyarlar hucreleri bolen çoğaldan pantonik cart curt adı neydi yıllar oldu unutmuşum onu koyarlar baska dhtyi baskılayan şeler alpecin bilmem ne varsa oda damarları açar onu koyarlar bir iki sey daha vardı bunların alayı koyarlar bir arada çalışması şu bu dikkat etmezler piyasaya surerler.b2 ve dimerde koyarlar cesitli şeler ekliyrolar bakır petpitide olabiliyor falan filan
 bu urunler nasıl yapılıyor bilionmu bir kere ben vardım ekimde biri ilac cıkartıo çinden tenekeyle mazleme alıo bir çok ilacın sahibi bilmem ne gelmedi saçın s sinden anlamayan bir yakınına diyor ne alalım onun yerine biotinmi koyalım falan filan ne yapcaz şu bu anlıon bir ondan bir buunad koyuyorlar sen bende yaparız o kadar saç ilacı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 17 Ocak 2021, 12:48:25 »
Arkadaşlar o zaman minoxil düşünebilirim. Ama şunu düşünüyorum finasterid içicem kafadaki yüzde 38 dht gidicek minoxil kullanıcam dhtye hiçbir etkisi yok ve kafada kalan dhtler saçlarıma zarar vermez mi? Minoxili şakaklara uygulamayı düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 17 Ocak 2021, 12:51:28 »
Arkadaşlar o zaman minoxil düşünebilirim. Ama şunu düşünüyorum finasterid içicem kafadaki yüzde 38 dht gidicek minoxil kullanıcam dhtye hiçbir etkisi yok ve kafada kalan dhtler saçlarıma zarar vermez mi? Minoxili şakaklara uygulamayı düşünüyorum

finasterid yüzde 70 ihtimal saçlarını korur ve güçlendirir daha fazla gelişim istiyorsan dut kullanabilirsin yüzde 90 95 ihtimal işe yarar

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 17 Ocak 2021, 12:55:38 »
finasterid yüzde 70 ihtimal saçlarını korur ve güçlendirir daha fazla gelişim istiyorsan dut kullanabilirsin yüzde 90 95 ihtimal işe yarar

Yüzde 70 kandaki dhtyi azaltıyor ama saç derisinde yüzde 38 azaltıyor yani çok az bir yüzdelik. Vertex ve tepeyi korumaya yetse bile ön bölge için koruması yetmeyebiliyor özellikle benim gibi genç yaşta saçı dökülenlere dht yüksek duyarlılığı olanlara
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #80 : 17 Ocak 2021, 13:00:29 »
  Arkadaslar   siz bu olayı yanlıs anlıyorsunuz kafada dht kalabilir ama sorun neee dht yi her zaman finasterid le dusurdugun icin ve 5 alfa reduktaz tip 2 yi engelledigin icin  sacın daaha dokulmemeye baslarrr burada onemli olan tip 2 finasterid te bunu engelliyorrr yani ne kadar DHT bloclarsam % 0 edersem bunları bırakınn tip 2 engellemek amacımız bu                  buradaaa niye daha fazla DHT blocklayayım kafasına giriyorsunuz ben bunu anlamadım bu DHT BOS BELES BİR HORMON DEGİL DEGİL  bu erkegi erkek yapan hormon     amacımız 5 alfa reduktaz tip 2 engellemek bunuda fin engelledigi icin tropikal dusunun            DHT hormonunu sıfıra indirmeye calısmanızı ben bir turlu anlamıyorum benmi ozurluyum  yok sa milletmi bu farkı anlamıyorrrr      tip 2 eksikligi yasayanların sacları dokulmuyor arkadaslarrrr DHT Yi sıfıra neden cekmek istiyorsunuz ben anlamadım bu 3 kez karsıma cıkıyorrr veee ben buna             yazacagım soz       Bu gun yedigimiz hurmalar  yarın bir yerlerimizi tırmalar yazıyorum neden peki  fiin ilacı sadece sacı doken tip 2 yi blocke ediyor ama onemli hormon DHT HALA VUCUTTA VAR  bu yuzden zararı olmuyor    yan etki olayı cok az oluyor   anlayın artık gozunuzu seveyimmmm        . 1 antiandrojen  fin yanına1 de tropikal kullanın bu kadar.  Minoxta kullanabilirsin sen bilirsin
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 13:17:50 Gönderen: M.ali32(şükrederek yasıyorum ) »
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 17 Ocak 2021, 13:03:22 »
  Arkadaslar   siz bu olayı yanlıs anlıyorsunuz kafada dht kalabilir ama sorun neee dht yi her zaman finasterid le dusurdugun icin ve 5 alfa reduktaz tip 2 yi engelledigin icin  sacın daaha dokulmemeye baslarrr burada onemli olan tip 2 finasterid te bunu engelliyorrr yani ne kadar DHT bloclarsam % 0 edersem bunları bırakınn tip 2 engellemek amacımız bu                  buradaaa niye daha fazla DHT blocklayayım kafasına giriyorsunuz ben bun anlamadım bu DHT BOS BELES BİR HORMON DEGİL DEGİL  bu erkegi erkek yapan hormon     amacımız 5 alfa reduktaz tip 2 engllemek bunuda fin engelledigi icin tropikal dusunun            DHT hormonunu sıfıra indirmeye calısmanızı ben bir turlu anlamıyorum benmi ozurluyum  yok sa milletmi bu farkı anlamıyorrrr      tip 2 eksikligi yasyanların sacları dokulmuyor arkadaslarrrr DHT Yi sıfıra neden cekmek istiyorsunuz ben anlamadım bu 3 kez karsıma cıkıyorrr veee ben buna             yazacagım soz       Bu gun yedigimiz hurmalar  yarın bir yerlerimizi tırmalar yazıyorum neden peki  fiin ilacı sadece sacı dokulen tip 2 yi blocke ediyor ama onemli hormon DHT HALA VUCUTTA VAR  bu yuzden zararı olmuyor    yan etki olayı cok az oluyor   anlayın artık gozunuzu seveyimmmm        . 1 antiandrojen  fin yanına1 de tropikal kullanın bu kadar.  Minoxta kullanabilirsin sen bilirsin

sadece gerçekler böyle tip2 bloklamak çoğunluk için yeterlidir zaten

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 17 Ocak 2021, 13:05:48 »
 arkadaslar tavan dusunun aşağıdan top dusunun tavana değip geri donuyor zemine sonra gene tavana değiyor sonra gene donuyor.dht top tavan saç kökü.genetik dokulmede reseptorler duyarlı olduğu için o topu yani dhtyi alıp köke bağlıyor bu dht denilen hacı abi zamanla kökü emip bitiriyor kellik oluyor.topikal ise dhtden daha önce koke bağlanıyor dht oraya geldiğinde topikali goruyor bağlanamadan geri donuyor.tıkıo orayı dht bağlanamasın diye
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 17 Ocak 2021, 13:09:49 »
sadece gerçekler böyle tip2 bloklamak çoğunluk için yeterlidir zaten
  Bende o yuzden diyorum yaa yanına ek tropikal dusunun diyeeee  kardesim senin le bu konuyu cok tartıstık  tip 2 engellediginde sac dokulme durur   agresif dokulmelerde tropikal urunle beraber harikalar yaratıyor    sac dokulmelerinde hic bir zaman anti androjen yetmez yanına bir urunde kullanılması lazımmdırrr                 bana tek bu sorunun cevabını ver  DHT Ne gibi gorevleri varr bunu % 0 etmek vucutta ne gibi etkiler yapar?
Senin onerdigin ilac biriktigi icin 2 ayda dht seviyesi % 0ı goruyor bu ne kadar mantıklı bir seyyy ?
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 17 Ocak 2021, 13:12:04 »
 arkadaslar tiplerden biri sakalla alakalıdır daha çok.dht karaciğer beyin erkeklik için hayati hormon fdanın onayladığı fin bile tartışılırken dut hayati hormon olan dhtye çok zarar verir diye dusunuyorum.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 17 Ocak 2021, 13:21:44 »
  Bende o yuzden diyorum yaa yanına ek tropikal dusunun diyeeee  kardesim senin le bu konuyu cok tartıstık  tip 2 engellediginde sac dokulme durur   agresif dokulmelerde tropikal urunle beraber harikalar yaratıyor    sac dokulmelerinde hic bir zaman anti androjen yetmez yanına bir urunde kullanılması lazımmdırrr                 bana tek bu sorunun cevabını ver  DHT Ne gibi gorevleri varr bunu % 0 etmek vucutta ne gibi etkiler yapar?
Senin onerdigin ilac biriktigi icin 2 ayda dht seviyesi % 0ı goruyor bu ne kadar mantıklı bir seyyy ?

bu konu hakkında konuşmaya gerek yok dut daha etkili mi etkili isteyen kullanır hayatında bir kere bile kullanmadan onlarca kez gönderi girdin bunun hakkında sana diyorum ki fin yeterlidir daha fazla saç isteyen dut kullanır bu kadar basit dutun yanetkisinin daha az olduğuna dair kanıtları da atmıştım kılavuza

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 17 Ocak 2021, 13:25:44 »
  Arkadaslar   siz bu olayı yanlıs anlıyorsunuz kafada dht kalabilir ama sorun neee dht yi her zaman finasterid le dusurdugun icin ve 5 alfa reduktaz tip 2 yi engelledigin icin  sacın daaha dokulmemeye baslarrr burada onemli olan tip 2 finasterid te bunu engelliyorrr yani ne kadar DHT bloclarsam % 0 edersem bunları bırakınn tip 2 engellemek amacımız bu                  buradaaa niye daha fazla DHT blocklayayım kafasına giriyorsunuz ben bunu anlamadım bu DHT BOS BELES BİR HORMON DEGİL DEGİL  bu erkegi erkek yapan hormon     amacımız 5 alfa reduktaz tip 2 engellemek bunuda fin engelledigi icin tropikal dusunun            DHT hormonunu sıfıra indirmeye calısmanızı ben bir turlu anlamıyorum benmi ozurluyum  yok sa milletmi bu farkı anlamıyorrrr      tip 2 eksikligi yasayanların sacları dokulmuyor arkadaslarrrr DHT Yi sıfıra neden cekmek istiyorsunuz ben anlamadım bu 3 kez karsıma cıkıyorrr veee ben buna             yazacagım soz       Bu gun yedigimiz hurmalar  yarın bir yerlerimizi tırmalar yazıyorum neden peki  fiin ilacı sadece sacı doken tip 2 yi blocke ediyor ama onemli hormon DHT HALA VUCUTTA VAR  bu yuzden zararı olmuyor    yan etki olayı cok az oluyor   anlayın artık gozunuzu seveyimmmm        . 1 antiandrojen  fin yanına1 de tropikal kullanın bu kadar.  Minoxta kullanabilirsin sen bilirsin

Sen benim yazıları yeniden oku en iyisi. Topikal kullanarak dhtyi engellemeyi düşünüyorum zaten kandaki dhtyi tamamen bitirmeyi düşünmüyorum sadece saç derisindeki dhtyi düşürmek istiyorum.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 17 Ocak 2021, 13:28:25 »
Sen benim yazıları yeniden oku en iyisi. Topikal kullanarak dhtyi engellemeyi düşünüyorum zaten kandaki dhtyi tamamen bitirmeyi düşünmüyorum sadece saç derisindeki dhtyi düşürmek istiyorum.
  Yok kardesim ben genel konustummm sana yollamadım ama bu ifadeleri kullanan cok sana bir laf soylemedim acıklama yaptım .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 17 Ocak 2021, 13:32:20 »
  Yok kardesim ben genel konustummm sana yollamadım ama bu ifadeleri kullanan cok sana bir laf soylemedim acıklama yaptım .

Topikal antiandrojen kullanıcam da sürekli hazırlaması zahmetli olabilir. Procapil düşünmüştüm onu da kimse sevmiyor forumda heralde herkes pek önermiyo. Valla ben de şaşırdım artık
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 17 Ocak 2021, 13:33:52 »
bu konu hakkında konuşmaya gerek yok dut daha etkili mi etkili isteyen kullanır hayatında bir kere bile kullanmadan onlarca kez gönderi girdin bunun hakkında sana diyorum ki fin yeterlidir daha fazla saç isteyen dut kullanır bu kadar basit dutun yanetkisinin daha az olduğuna dair kanıtları da atmıştım kılavuza
  Dogru isteyen kullanırda sen buradaki genclere hep dut oneriyorsun  ve dutasteridi kullanın diye subniminal bir resim koymussun ben bunu boyle anladımm    ben kullanmadım dogru ama   benim  dedem 2 yıl kullandı ben im arkadaslarım kuullandı  zaten arastırmacıyım biliyorum ne oldugunu dedem az kalsın olup gidiyordu arkadaslarımda hepsi fine gecti  cok agır dedilerr     yoksa benim senle sorunum yokk ama  sen millete hep bunu oneriyorsunnn ben bunun farkındayımmm yazık  uzuluyorum   kendin kullan ama bu cok agır bir ilac onerme butun vitaminleri oneriyorsun hic kızmıyorum sana cunku elbet bir bildigi vardır diyorum ama sen bu agır ilacı gizli gizli oneriyorsun insanlara bende bunu goruyorum  tropikal tedaviler onerr bencee baska tedaviler daha mantıklı..
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Facebook Twitter Instagram