Konuyu hortlatıyorum gibi olucak ama söylemek istedim Çok doğru düşünüyosunuz bence. Ama bence artan testosteron dökse de pek ilerleyeceğini düşünmüyorum. Bence dutasterid kullanımına rağmen dökülme devam ediyosa kalan dht saçı döküyodur. Dutasterid kullansak bile scalpta yüzde 50 lik bir azalma oluyodu sanırım. Yani topikal aa ekleyerek o kalan dhtyi de engellememiz gerekiyo scalpta. ben topical finasterid düşünüyorum şu an testoyu baskılamaz ama testodan çok çok daha güçlü olan dhtyi yok eder. bence artan testodan çok kalan dhtye odaklanmamız gerek. eğer testosteron da saçı çok döküyorsa artık teslim olalım testosteronun dht kadar fazla agresif olucağını sanmıyorum dökecektir belki ama çok az bence Bu konuyla önerdiğiniz türkiyede yapılabilicek bir topikal aa var mı?
Üstünden 9 ay geçmiş bu süreçte tahmin ettiğim gibi en ön bölgem inceldi ama hala gerisi sağlıklı.
Bence fin+minox+topikal ru en güvenilir ve işe yarar yöntem.
Fin veya dut kullanımı ile scalpta artan testoyu baskılamak için ru kullanılabilir.
Ben şahsen hiç ru kullanmadım fda onayı almadığı için ama kullanan var araştırılabilir.
Oral duta rağmen saçlar dökülüyorsa mücadeleyi bıraımak en iyisi oral spiro felan çok tehlikeli dut bence kırmızı çizgi olmalı.
Nw7 olacak olsam bile spiro biculamite tarzı şeyler kullanmam.Çim adam olurum ama o ilaçları içmem