Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18713 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #240 : 19 Ocak 2021, 23:12:38 »
Aynen öyle minoxil de geçici zaten tablosu var 96 hafta sonra etki kayboluyor. Ya aslında ben saç falan çıkarmasam korusam yeter. Topikal birşeyler kullancaz artık sen ön bölgen için bir topikal düşünüyo musun?

Minoxili tek başına kullanırsan etkisi zamanla azalır, dht blockerlerle birlikte kullanırsan sinerjik etki yaratıp etkisini artırırsın, minoxilin yaptığı şey büyümeyi uyarmak. Tabii dökülmenin agresifliğine göre değişir bu süre. Ve muhtemelen bu araştırmadaki denekler zaten kelleşmiş erkeklerdi bana kalırsa.
Bu arada khomur senin minox konusunda ikna olmayacağını biliyorum, bu çabam iletilerimi okuyan başka birileri için. Vazgeçmesinler diye.

Daha detaylı;
https://www.hairlosstalk.com/news/education/rogaine-long-term/

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #241 : 19 Ocak 2021, 23:13:36 »
Finas, dutas, spiro arasından çizgide işe yaraması en yüksek ihtimal olan etken bence dutas dır.

bence spiro hatta şakaklarda diane ile yapılan losyon

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #242 : 19 Ocak 2021, 23:38:43 »
Finas, dutas, spiro arasından çizgide işe yaraması en yüksek ihtimal olan etken bence dutas dır.
Aynen öyle..  |-onayisareti-|

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #243 : 19 Ocak 2021, 23:39:34 »
bence spiro hatta şakaklarda diane ile yapılan losyon

İnş öyledir. 2-3 haftadır başladım kullanmaya. Bakalım şakakların içlerindeki zayıflamayı kotarabilecek mi.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #244 : 20 Ocak 2021, 00:25:45 »
İnş öyledir. 2-3 haftadır başladım kullanmaya. Bakalım şakakların içlerindeki zayıflamayı kotarabilecek mi.

Spiro tortu ve koku yapımış galiba. Diane 35 ve finasterid topikal olarak karıştırsak nasıl olur? Siz hangi taşıyıcı losyonu kullandınız bu arada?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #245 : 20 Ocak 2021, 11:35:22 »
Spiro tortu ve koku yapımış galiba. Diane 35 ve finasterid topikal olarak karıştırsak nasıl olur? Siz hangi taşıyıcı losyonu kullandınız bu arada?

Ben en son garnierin toniğini denemiştim. Sana bahsettiğim diğer forumda alternatif çözücülerden birisi olarak geçiyordu. Geçen sene de kullanmılştım bunu. Ama bu sefer pek hoşuma gitmedi. Sürerken saçlara illa ki bulaşıyor, saçlar bi sert yapış yapış gibi oldu, pek beğenemedim bu seferki denememde.

Bir sonraki losyonumu, etil alkol, su ve gliserin (veya pg) ile hazırlamayı düşünüyorum. Otacı veya tresan saç tonikleri de olabilir. İçeriklerini bilemiyorum ama alkol ve su bazlı ise etkenleri taşıyacaktır diye düşünüyorum. Alternatif olarak urbancare biotin tonik de önerilmişti diğer forumda. Onu da kullanmıştım bi keresinde ama nasıldı hatırlamıyorum. O dönemler çok da düzenli kullanmamıştım.

Garnier saç değil, yüz için olduğu için memnun kalmadım sanırım. Saç için üretilmiş bir serum daha iyi olacaktır diye düşünüyırm.

Sana bahsettiğim konuyu mutlaka oku. O forumdaki başarı hikayelerini de oku. Özellikl başlıktaki ilk konuları 2014-2015 yıllarında fln.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #246 : 20 Ocak 2021, 19:17:04 »
Ben en son garnierin toniğini denemiştim. Sana bahsettiğim diğer forumda alternatif çözücülerden birisi olarak geçiyordu. Geçen sene de kullanmılştım bunu. Ama bu sefer pek hoşuma gitmedi. Sürerken saçlara illa ki bulaşıyor, saçlar bi sert yapış yapış gibi oldu, pek beğenemedim bu seferki denememde.

Bir sonraki losyonumu, etil alkol, su ve gliserin (veya pg) ile hazırlamayı düşünüyorum. Otacı veya tresan saç tonikleri de olabilir. İçeriklerini bilemiyorum ama alkol ve su bazlı ise etkenleri taşıyacaktır diye düşünüyorum. Alternatif olarak urbancare biotin tonik de önerilmişti diğer forumda. Onu da kullanmıştım bi keresinde ama nasıldı hatırlamıyorum. O dönemler çok da düzenli kullanmamıştım.

Garnier saç değil, yüz için olduğu için memnun kalmadım sanırım. Saç için üretilmiş bir serum daha iyi olacaktır diye düşünüyırm.

Sana bahsettiğim konuyu mutlaka oku. O forumdaki başarı hikayelerini de oku. Özellikl başlıktaki ilk konuları 2014-2015 yıllarında fln.

Kararımı verdim topikal spiro kullanıcam. Dermarollerla iğneledikten sonra topikal spiro kullanıcam birkaç saat sonra da ketoral krem kullanıcam. Topikal spiro kendi ön bölgemdeki saçlara da sıksam bir sıkıntı olur mu? Saçımda egzama var ve egzaması olanlar dermaroller kullanmamalı deniliyor bu durumda ne yapabilirim?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #247 : 20 Ocak 2021, 19:18:27 »
 bloker losyonla neyi kullancaksan arada 3 saat olsun.kremi 3 saat sonra sür
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #248 : 20 Ocak 2021, 19:19:22 »
Kararımı verdim topikal spiro kullanıcam. Dermarollerla iğneledikten sonra topikal spiro kullanıcam birkaç saat sonra da ketoral krem kullanıcam. Topikal spiro kendi ön bölgemdeki saçlara da sıksam bir sıkıntı olur mu? Saçımda egzama var ve egzaması olanlar dermaroller kullanmamalı deniliyor bu durumda ne yapabilirim?

yanetki olursa dermadan sonra kullanma kana fazla geçmesini istemeyiz.
sıkıntı olmaz
egzama için loprox şampuan deneyebilirsin eczaneden

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #249 : 20 Ocak 2021, 20:04:36 »
bloker losyonla neyi kullancaksan arada 3 saat olsun.kremi 3 saat sonra sür

Tamamdır teşekkürler
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #250 : 20 Ocak 2021, 20:06:40 »
yanetki olursa dermadan sonra kullanma kana fazla geçmesini istemeyiz.
sıkıntı olmaz
egzama için loprox şampuan deneyebilirsin eczaneden

Egzamam zaten pek fazla yok sadece ön bölgede pullanma var biraz. Ama dermaroller yapılmasın deniliyor eğer egzama varsa bu konuda ne yapmam lazım dermaroller kullansam çok sıkıntı olur mu? Dermarolleri 1mm almayı düşünüyorum. Dermaroller kullandığım gün kafaya bir şey sürmicem ondan sonraki gün süreceğim değil mi?
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #251 : 20 Ocak 2021, 20:10:20 »
Egzamam zaten pek fazla yok sadece ön bölgede pullanma var biraz. Ama dermaroller yapılmasın deniliyor eğer egzama varsa bu konuda ne yapmam lazım dermaroller kullansam çok sıkıntı olur mu? Dermarolleri 1mm almayı düşünüyorum. Dermaroller kullandığım gün kafaya bir şey sürmicem ondan sonraki gün süreceğim değil mi?

3 4 saat sonra sürebilirsin. dene dermarollerı daha kötü hale getireceğini düşünmüyorum

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #252 : 20 Ocak 2021, 20:19:37 »
 dermollerin en onemli yeri temizliğidir .tuzlu bir suda tut su kirlendikçe bardağı yenile.yoksa serborik yapar kafanda.egzamaya kesin onermem.çünki pis olursa kafada hastalık yapar denildiğine göre
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #253 : 20 Ocak 2021, 20:24:48 »
3 4 saat sonra sürebilirsin. dene dermarollerı daha kötü hale getireceğini düşünmüyorum

Bence dermaroller sonrasında herhangi bir losyon kullanmayınız. En az 12 saat. Ben 2 sene önce sadede 1 kez minoxil + cell losyon (sacimindoktoru forumundam almıstım, denemek için) dermaroller peşisıra kullandım. Kafa bu 1-2 gün sonra bu haldeydi. Dermaroller ı düzgün sterilize edemememiş olabilirim, losyondaki bir etken sebep olmuş olabilir bilemiyorum. Bu losyonları kullanan onlarca yüzlerce kişi vardır hiç benim ki gibi bir durumla karşılaşan görmedim. Dermaroller sonrası birşey kullanmayın bence. Deriden geçirmek için kullanmayı düşünüyorsanız çok yüzeysel yapın. Uygulama sonrası bir yanma hissederseniz, derhal yıkayın kafayı. Losyon alkollü ondan hafif yanma var normaldir diyip beklemeyin.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #254 : 20 Ocak 2021, 20:30:12 »
açıkçası ben de dermastampdan sonra 1 gün masaj bile yapmıyorum. mikroiğne ardından hemem min kullananlar var. cildin hassaslığıyla alakalı biraz da

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram