Spiro tortu ve koku yapımış galiba. Diane 35 ve finasterid topikal olarak karıştırsak nasıl olur? Siz hangi taşıyıcı losyonu kullandınız bu arada?
Ben en son garnierin toniğini denemiştim. Sana bahsettiğim diğer forumda alternatif çözücülerden birisi olarak geçiyordu. Geçen sene de kullanmılştım bunu. Ama bu sefer pek hoşuma gitmedi. Sürerken saçlara illa ki bulaşıyor, saçlar bi sert yapış yapış gibi oldu, pek beğenemedim bu seferki denememde.
Bir sonraki losyonumu, etil alkol, su ve gliserin (veya pg) ile hazırlamayı düşünüyorum. Otacı veya tresan saç tonikleri de olabilir. İçeriklerini bilemiyorum ama alkol ve su bazlı ise etkenleri taşıyacaktır diye düşünüyorum. Alternatif olarak urbancare biotin tonik de önerilmişti diğer forumda. Onu da kullanmıştım bi keresinde ama nasıldı hatırlamıyorum. O dönemler çok da düzenli kullanmamıştım.
Garnier saç değil, yüz için olduğu için memnun kalmadım sanırım. Saç için üretilmiş bir serum daha iyi olacaktır diye düşünüyırm.
Sana bahsettiğim konuyu mutlaka oku. O forumdaki başarı hikayelerini de oku. Özellikl başlıktaki ilk konuları 2014-2015 yıllarında fln.