Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18762 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #165 : 18 Ocak 2021, 20:55:57 »
En sondaki fotoğraf 1 yıl önce çekildi orda da gördüğünüz gibi nw3üm şakaklar yoktur yani saç gerilemem şu anlık yavaşladı ilerde ne olucağını bilemem tabii. O yüzden finasterid ve topikal antiandrojenle yani topikal spiroyla engellemek dökülmeyi. İlerde de bir ekim yaptırmak

Sen bünyeni yormayacak bir tedavi bulmaya ve disiplinle uygulamaya çalış. Saç yoğunluğun iyi. Saçları 26-27lsre kadar bu seviyelerde koruyabilirsen, önleri şakakları ekmle kotarırsın. Ekim işi bildiğim kadarıyla önden ve çok ilerlemeiş durumlar için çok efektif.

Bence başarabilirsin bunu. Biraz emek lazım ama.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #166 : 18 Ocak 2021, 21:14:13 »
Kullandığın blokerler neydi topikal olarak? Finasteridle koruyabildiniz mi kendi saçınızı

dokulmeyi yavaslattı finasterid tam korumadı cakma spiro ve revivogen kullandım.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #167 : 18 Ocak 2021, 21:22:08 »

dokulmeyi yavaslattı finasterid tam korumadı cakma spiro ve revivogen kullandım.
   Hicbir  anti androjen 5 alfa reduktaz engelleyen ilaclar tam koruma saglamaz  sureci uzatır bu yuzden kesinlikle tropikal bir urun kullnılımalı bunu unutmayın   tropikal urun le beraber guzel isler olur bu yuzdenn     en faydalı tropikal urun bulmaya bakınnnn ....    dongu olayı olmayanları bulursanız daha iyi...  procabil minoxidilin rogeine ile alopecy t     olabilir  ama ben daha etkili ve dongu olayı olmayan bir ilac buldum su anda arastırıyorum tam emin oldugumda size yazarım .
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 18 Ocak 2021, 21:31:03 »
   Hicbir  anti androjen 5 alfa reduktaz engelleyen ilaclar tam koruma saglamaz  sureci uzatır bu yuzden kesinlikle tropikal bir urun kullnılımalı bunu unutmayın   tropikal urun le beraber guzel isler olur bu yuzdenn     en faydalı tropikal urun bulmaya bakınnnn ....    dongu olayı olmayanları bulursanız daha iyi...  procabil minoxidilin rogeine ile alopecy t     olabilir  ama ben daha etkili ve dongu olayı olmayan bir ilac buldum su anda arastırıyorum tam emin oldugumda size yazarım .

söyle reis biz de araştıralım benim ihtiyacım ru şu an

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #169 : 18 Ocak 2021, 21:43:28 »

söyle reis biz de araştıralım benim ihtiyacım ru şu an
     Var Var hala uzerinde calısıyorum birazdaha  emin olmam lazım kendimi rezil etmiyeyim   ilk sana soylerim  beraber inceleriz ama hala var
  evet ru  suanda tropikallerde     yabancılarda basarı oranı var ama bence   anti androjen alınımıyla  guzel sonuc alan daha fazla cok sanssısız ulke olarak   avrupada nice  ilaclar kombinler kullanılıyor ru ilacı hakkında bugun biraz pozitif yaklasıyorum geceden beri izlemedigim adam kalmadı diyorlarki  kombine kulanıldıgında harikalar yaratıyor  hele hele  bu Pgd2 inhibe eden setiprant gibi urunlerde kombine kullananlar basarı oranı  cok yuksek artmıs  resmen adamlarda sac cıkmıs .  gercekten oral yoldan alınan antiandrojenlerle birlikte ise yarayabilir     bize tropikal lazım kesinlikle bu sadece orallik is degil      arastırıyorum bu konu uzerinde cok duracagım cunku benimde ihtiyacım var ileriye yonelik ...
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #170 : 18 Ocak 2021, 21:52:39 »
     Var Var hala uzerinde calısıyorum birazdaha  emin olmam lazım kendimi rezil etmiyeyim   ilk sana soylerim  beraber inceleriz ama hala var
  evet ru  suanda tropikallerde     yabancılarda basarı oranı var ama bence   anti androjen alınımıyla  guzel sonuc alan daha fazla cok sanssısız ulke olarak   avrupada nice  ilaclar kombinler kullanılıyor ru ilacı hakkında bugun biraz pozitif yaklasıyorum geceden beri izlemedigim adam kalmadı diyorlarki  kombine kulanıldıgında harikalar yaratıyor  hele hele  bu Pgd2 inhibe eden setiprant gibi urunlerde kombine kullananlar basarı oranı  cok yuksek artmıs  resmen adamlarda sac cıkmıs .  gercekten oral yoldan alınan antiandrojenlerle birlikte ise yarayabilir     bize tropikal lazım kesinlikle bu sadece orallik is degil      arastırıyorum bu konu uzerinde cok duracagım cunku benimde ihtiyacım var ileriye yonelik ...

hep diyorum her aşamayı ele almak lazım hepsi birbirini güçlendiriyor. bizim seti ru cb kullanmamız çok zor halbuki bunları da kullansak yani kendi adıma 15 yaşındaki saçıma dönerim ben . zix araştırıyorsun galiba

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #171 : 18 Ocak 2021, 21:59:21 »

Dostum geçen sen değil miydin topikal kullanmayın, böyle şeyler saçın içine ediyor diyen. 300 tane mesajın vardır belki böyle yazdığın?

Spiroya da giydiriyordun ? Ona da mı sıcak bakıyorsun yoksa?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 18 Ocak 2021, 22:01:21 »
hep diyorum her aşamayı ele almak lazım hepsi birbirini güçlendiriyor. bizim seti ru cb kullanmamız çok zor halbuki bunları da kullansak yani kendi adıma 15 yaşındaki saçıma dönerim ben . zix araştırıyorsun galiba

Ben bir seneden fazla kullandım setiyi. Seti ru 5-6 ay kadar kullandım. O kadar etkili ğrünler değil.

Eğer seni 15ine döndürecek olsaydı, bütün dünya bunu kullanıyor olurdu.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 18 Ocak 2021, 22:05:52 »

Dostum geçen sen değil miydin topikal kullanmayın, böyle şeyler saçın içine ediyor diyen. 300 tane mesajın vardır belki böyle yazdığın?

Spiroya da giydiriyordun ? Ona da mı sıcak bakıyorsun yoksa?
  Hayır kesinlikle     ben yine kimyasala karsıyım   sproo  hic bir ise yaramaz zaman kaybı ama ru ise yarayabilir     diyorumm      Turkiyede olsa kullanabilirdim  spro gibi degil minox gibide degil dongu olayı filan yok    evet 500 mesajım var ama   benim dedigim cok farklı bir tropikalll cok farklı   ru 58841 ise yarayabilir diyorum kulanıyorum demiyorum veya ovmuyorum  yarayabilir ama sproo asla kullanmayın  yazılarımı okursan her zaman ru nasıl bir urun diye sorguluyordum     kimyasal yine soyluyorum kullanmayın mesela rogeine kullanıyorsan kullan digerlerine  yine karsıyım sacın icin kimyasal suruyorsan en iyisi ni kullan yoksa asla kullan ma...  ama ru 58841 e pozitif bakıyorum kullanmıyorum ama su anda.
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 18 Ocak 2021, 22:09:02 »
Ben bir seneden fazla kullandım setiyi. Seti ru 5-6 ay kadar kullandım. O kadar etkili ğrünler değil.

Eğer seni 15ine döndürecek olsaydı, bütün dünya bunu kullanıyor olurdu.

seti işe yaramaz çok güçsüz kalıyor oral hint yağı bile daha güçlü olabilir. kullandığınız ru yu  bilmiyorum ama çinden gelen ru lara güvenmiyorum. ayrıca ru ve dut tedavisi baya etkili diye düşünüyorum.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 18 Ocak 2021, 22:16:52 »
seti işe yaramaz çok güçsüz kalıyor oral hint yağı bile daha güçlü olabilir. kullandığınız ru yu  bilmiyorum ama çinden gelen ru lara güvenmiyorum. ayrıca ru ve dut tedavisi baya etkili diye düşünüyorum.

Ru da keramet olsa, yurtdışı forumlaında çok kullanan görürdün. Dolayısıyla türkiyeye de çoktan geldiğini de görürdün.

Rogaine in bile resmi ithal edilmediğini düşündüğünde, düşün artık ru nun durumunu.

Moreplatesmoredates Derek gibi nadir şanslı bünyelerdensen ancak.

Haaa etkisiz denemez kesinlikle. Her iki ürünü de kullandığım dönemlerde saç dökülmem epey azdı. Ama finas minoxun yanından geçemez.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 18 Ocak 2021, 22:18:28 »

Oral dutas kullanan biri olarak, bir yandan düşünüyorum ben de ru yu. İkinci bir şans vermek için. Ama önceliği miracle losyona verdim.

Mehmetali32

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 18 Ocak 2021, 22:24:16 »
Oral dutas kullanan biri olarak, bir yandan düşünüyorum ben de ru yu. İkinci bir şans vermek için. Ama önceliği miracle losyona verdim.
  Misal Lauri sana boyle bir sey soyliyeyim  miracle losyonu bıraktıgında aynen minoxu bırakmıssın gibi saclar cok kotu etkileniyor iste ruda  bu etkilenme cok dusukk seviyede    yani bırakanın sacları  cok kotuye gitmemis   bu bir avantaj en basitinden ben boyle birinin yazısını okudum   en basitinden ustelik dongu olayı yok benim gıcıklıgım bu dongu olayına hic sevimiyorum bu yuzden minoxa hep kotu gozle baktım
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 18 Ocak 2021, 22:30:08 »
  Misal Lauri sana boyle bir sey soyliyeyim  miracle losyonu bıraktıgında aynen minoxu bırakmıssın gibi saclar cok kotu etkileniyor iste ruda  bu etkilenme cok dusukk seviyede    yani bırakanın sacları  cok kotuye gitmemis   bu bir avantaj en basitinden ben boyle birinin yazısını okudum   en basitinden ustelik dongu olayı yok benim gıcıklıgım bu dongu olayına hic sevimiyorum bu yuzden minoxa hep kotu gozle baktım

more dates more plates 1 ay bırakmıştı ru kullanmayı saçının yarısını kaybetti bırakır bırakmaz sitesinde biraz dolan bulursun mutlaka konusunu tam nerde anlattığını hatırlamıyorum. sonra geri başladı ve hepsini geri topladı..

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 18 Ocak 2021, 22:36:46 »
Sen bünyeni yormayacak bir tedavi bulmaya ve disiplinle uygulamaya çalış. Saç yoğunluğun iyi. Saçları 26-27lsre kadar bu seviyelerde koruyabilirsen, önleri şakakları ekmle kotarırsın. Ekim işi bildiğim kadarıyla önden ve çok ilerlemeiş durumlar için çok efektif.

Bence başarabilirsin bunu. Biraz emek lazım ama.

Ne önerirsiniz peki saçları korumak için?
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Facebook Twitter Instagram