prp ve mezoterapi işe yaramayan iki uygulamadan başka bir şey değil sadece paranız çoksa yaptırın.
saçını umursamadığın ana kadar kullanacaksın şu anki bütün tedaviler böyle .varsa bir kere kullanıp bırakınca eski haline dönmeyen bir etken söyle biz de bilelim yıllardır araştırıyorsun sonuçta. ru güzel bir etken spirodan daha sağlıklı , yanetki görme ihtimalin her şeyde olduğu gibi bunda da var ve runun yanetkileri cinsel değil.
Malesef oyle bir uyguama yokk bıraktıgında hersey eski haline geri donuyor ama sen benim dedigimi yaa anlamadın yada ru spreyini cok etkili gordugun icin benim dusundugum gibi dusunmemeye calısıyorsun neyse onemli degill yazdıklarımdan elbet birileri bir anlam cıkarır
Arkadaslar ru 58841 adlı ilacı spreyi tropikal olarak kullanabilirsiniz ben bu konuyu tekrar acmıyacagım son yazımdı zaten acıklama yaptıgın icin tesekkur ediyorum dun senle yazısmamızda dedigin gibi bosver bırak insanlar kullansın yan etki gorurse bırakırlar demistin evet cok haklısın ben birdaha bu konuyu acmayacagım cunku cok insan dusunmek iyi degil mis malesef kalbimde birazcık bile kotuluk yok dediklerimde sırf insanların yararı icin acıklıyordum siz bilirsiniz sizin sacınız sizin hayatınız.....