Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18700 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #15 : 14 Ocak 2021, 17:23:21 »
Topical spiro ile ilgili ne gibi sıkıntılar var hocam?

yani ben de tam anlamadım ama bunun topikalini kullanan kişilere yabancı forumlarda aptal muamelesi yapılmış galiba onların ru ya erişiminden dolayı hazır losyon şeklinde satılıyor zaten. bir de spironun asıl amacı farklı antiandrojenik özelliği önplana çıkmıyor ayrıca ufak bir androjenik özelliği de olduğu söyleniyor yani hem antiandrojenik hem androjenik çok anlamadım bu kısmı ben de. ama ru tamamen saç için yapılmış biçilmiş kaftan.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2021, 17:36:05 »
Üstünden 9 ay geçmiş bu süreçte tahmin ettiğim gibi en ön bölgem inceldi ama hala gerisi sağlıklı.
Bence fin+minox+topikal ru en güvenilir ve işe yarar yöntem.
Fin veya dut kullanımı ile scalpta artan testoyu baskılamak için ru kullanılabilir.
Ben şahsen hiç ru kullanmadım fda onayı almadığı için ama kullanan var araştırılabilir.

Oral duta rağmen saçlar dökülüyorsa mücadeleyi bıraımak en iyisi oral spiro felan çok tehlikeli dut bence kırmızı çizgi olmalı.
Nw7 olacak olsam bile spiro biculamite tarzı şeyler kullanmam.Çim adam olurum ama o ilaçları içmem

Saç çıkarmak gibi amacım yok minox gerek yok bana. Topikal ru yerine topikal finasterid düşünüyorum. Hem oral finasterid alırsın scalpta kalan dhtyi de topikal finasteridle baskılarsın artan testosteron da saç dökücekse dht kadar kuvvetli olucağını sanmam. Yani scalpta dhtyi önce oral fin ve topikal finle iyice azaltıp sonuçları görmek lazım bence büyük olasılık korur
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 14 Ocak 2021, 17:46:52 »
yani ben de tam anlamadım ama bunun topikalini kullanan kişilere yabancı forumlarda aptal muamelesi yapılmış galiba onların ru ya erişiminden dolayı hazır losyon şeklinde satılıyor zaten. bir de spironun asıl amacı farklı antiandrojenik özelliği önplana çıkmıyor ayrıca ufak bir androjenik özelliği de olduğu söyleniyor yani hem antiandrojenik hem androjenik çok anlamadım bu kısmı ben de. ama ru tamamen saç için yapılmış biçilmiş kaftan.
  PEKİ BU BİCİLMİS KAFTANSA   milletin buna verecegi para ve  her gun kullanacagınaaa  3 ayda bir mezoterapi prp hadi senide kırmayayım dudasteridli bir mezoterapi yapması daha mantıklı degilmi sence  ?

simdi kendi dusunceme gelirsek   bu alt  yazım genel  olarak kisiye degil    bu ru58841  denen  ilac sprey tropikal kullanımı testesteron dht androjenik reseptore baglanmasına engel oluyor bu ilacı kullanmaya basladıgınızda  devamlı kullanılması lazım peki  sac derisi buna alıstıgını dusunun bunun bırakıldıgını bir dusunun saca getirisi ne olacak belli degil kiside tepkisi neolacak o da belli degil misal bende finasterid baska bir yan etki verdi baskasında farklı bir yan etki   bir de ustelik  bu ilacın  androjenik reseptorleri uyusturdugunu dusunun zaten boyle yapıyor etki suresi cok kısa siz her anti androjen aldıgınızda bu dht testo gidip hucre icinde reseptorlere baglanacak  bunu her zaman uyarıp sinyal yollayacak  yaa bu hormonlar eskisinden  daha hızlı  reseptorlere baglanırsa hormon reseptor duyarlılıgı artarsaa   bu ru58841 kullandıgınızda veya yarınlanma suresi dolduktan sonraki bir an .       Boyle olasılıklar yokmu sizce sanıyorsunuz neden minoxidil 1 yada 2 yıldan sonra saca etkisi kalmıyor cunkuuu  sac derisi  daha duyarlı hale geliyor hormon reseptorlere daha aktif baglanıyorr sac bu yuzden yıllar icinde daha cok yıpranıyorr sac derimiz canlı degilmi sizceeee  ben bu son yazdıklarımı oral minoxidilci arkadasa yazmadım genel olarak bunları kullananlara yazdımm cevaplamak isteyen olursa genel olarak bana bunları acıklasın.......
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Ocak 2021, 18:45:16 »
  PEKİ BU BİCİLMİS KAFTANSA   milletin buna verecegi para ve  her gun kullanacagınaaa  3 ayda bir mezoterapi prp hadi senide kırmayayım dudasteridli bir mezoterapi yapması daha mantıklı degilmi sence  ?

simdi kendi dusunceme gelirsek   bu alt  yazım genel  olarak kisiye degil    bu ru58841  denen  ilac sprey tropikal kullanımı testesteron dht androjenik reseptore baglanmasına engel oluyor bu ilacı kullanmaya basladıgınızda  devamlı kullanılması lazım peki  sac derisi buna alıstıgını dusunun bunun bırakıldıgını bir dusunun saca getirisi ne olacak belli degil kiside tepkisi neolacak o da belli degil misal bende finasterid baska bir yan etki verdi baskasında farklı bir yan etki   bir de ustelik  bu ilacın  androjenik reseptorleri uyusturdugunu dusunun zaten boyle yapıyor etki suresi cok kısa siz her anti androjen aldıgınızda bu dht testo gidip hucre icinde reseptorlere baglanacak  bunu her zaman uyarıp sinyal yollayacak  yaa bu hormonlar eskisinden  daha hızlı  reseptorlere baglanırsa hormon reseptor duyarlılıgı artarsaa   bu ru58841 kullandıgınızda veya yarınlanma suresi dolduktan sonraki bir an .       Boyle olasılıklar yokmu sizce sanıyorsunuz neden minoxidil 1 yada 2 yıldan sonra saca etkisi kalmıyor cunkuuu  sac derisi  daha duyarlı hale geliyor hormon reseptorlere daha aktif baglanıyorr sac bu yuzden yıllar icinde daha cok yıpranıyorr sac derimiz canlı degilmi sizceeee  ben bu son yazdıklarımı oral minoxidilci arkadasa yazmadım genel olarak bunları kullananlara yazdımm cevaplamak isteyen olursa genel olarak bana bunları acıklasın.......

prp ve mezoterapi işe yaramayan iki uygulamadan başka bir şey değil sadece paranız çoksa yaptırın.
saçını umursamadığın ana kadar kullanacaksın şu anki bütün tedaviler böyle .varsa bir kere kullanıp bırakınca eski haline dönmeyen bir etken söyle biz de bilelim yıllardır araştırıyorsun sonuçta. ru güzel bir etken spirodan daha sağlıklı , yanetki görme ihtimalin her şeyde olduğu gibi bunda da var ve runun yanetkileri cinsel değil.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 14 Ocak 2021, 19:09:55 »
prp ve mezoterapi işe yaramayan iki uygulamadan başka bir şey değil sadece paranız çoksa yaptırın.
saçını umursamadığın ana kadar kullanacaksın şu anki bütün tedaviler böyle .varsa bir kere kullanıp bırakınca eski haline dönmeyen bir etken söyle biz de bilelim yıllardır araştırıyorsun sonuçta. ru güzel bir etken spirodan daha sağlıklı , yanetki görme ihtimalin her şeyde olduğu gibi bunda da var ve runun yanetkileri cinsel değil.
   Malesef oyle bir uyguama yokk bıraktıgında hersey eski haline geri donuyor  ama sen benim dedigimi yaa anlamadın yada  ru spreyini cok etkili gordugun icin  benim dusundugum gibi dusunmemeye calısıyorsun  neyse onemli degill yazdıklarımdan elbet birileri bir anlam cıkarır 
Arkadaslar  ru 58841 adlı ilacı spreyi tropikal olarak kullanabilirsiniz   ben bu konuyu tekrar acmıyacagım son yazımdı zaten acıklama yaptıgın icin tesekkur ediyorum dun senle yazısmamızda dedigin gibi bosver bırak insanlar kullansın  yan etki gorurse bırakırlar  demistin evet cok haklısın ben birdaha bu konuyu acmayacagım cunku cok insan dusunmek iyi degil mis malesef kalbimde birazcık bile kotuluk yok dediklerimde sırf insanların yararı icin   acıklıyordum      siz bilirsiniz sizin sacınız sizin hayatınız.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2021, 19:35:05 »
Ru için  kalp yetmezliği gibi sıkıntılardan bahsediyolar işin aslı nedir bilen varmı? Ru ile uzun süre yapılmış çalışmalar yok galiba

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 14 Ocak 2021, 19:40:15 »
Ru için  kalp yetmezliği gibi sıkıntılardan bahsediyolar işin aslı nedir bilen varmı? Ru ile uzun süre yapılmış çalışmalar yok galiba

sadece kandaki değil kalpteki akciğerdeki reseptörleri de kapatabileceğine dair şeyler okudum ama kanıtlı bir şey yok. unutmamak lazım ki ru her şeyi bloke eder. yarılanma süresi 1 saatti galiba. eğer dermaroller ile kanatıp üstüne yüksek miktar uygularsan yanetki olabilir. sadece masaj yaparak kullanımda veya düşük kullanımda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. yan etkiler kısa süreli oluyor ve geçici

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 14 Ocak 2021, 19:45:30 »
O zman ru da güvenli denilemez. Sonra iş post finasteride syndrome dönebilir.orada anlatılarda yalan diyorlardı birebir yaşadım hepsini. Neyseki kalıcı hasar yok. Ru serüvenim başlamadan bitti  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 14 Ocak 2021, 20:25:18 »
 fin içip dısardan minox ve dht blokerle baskılamak en doğrusu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 14 Ocak 2021, 20:26:44 »
genel saçın seyrek inceyse kalınlaştırıp gurleştirir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 14 Ocak 2021, 20:41:20 »
fin içip dısardan minox ve dht blokerle baskılamak en doğrusu

ben oral fin ve topikal fini birlikte kullanmayı düşünüyorum. minoksilden biraz korkuyorum döngü olabildiği için. sadece korusam saçları yeter nw3üm. topikal finasterid nasıl hazırlayabilirim acaba
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Ocak 2021, 21:09:58 »
 aldactone nasıl ezilip haplar tasıyıcı bir losyona atılıyor finide oyle yaparsın ama mantıklı olmaz.fin soyle etki ediyor dhtnin 2 bileşeninin birinin yerine gecerek bize yardımcı oluyor.topikal pek etkili olucağını sanmıom.aldactone al spiro yap daha etkili olur içerdende fin

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Ocak 2021, 21:18:52 »
topikal dut yap fin olmuyor diyorlar genelde ama tavsiyem benim de spiro , spiro finden etkili

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 14 Ocak 2021, 21:19:25 »
aldactone nasıl ezilip haplar tasıyıcı bir losyona atılıyor finide oyle yaparsın ama mantıklı olmaz.fin soyle etki ediyor dhtnin 2 bileşeninin birinin yerine gecerek bize yardımcı oluyor.topikal pek etkili olucağını sanmıom.aldactone al spiro yap daha etkili olur içerdende fin

taşıyıcı losyon ne kullanabilirm hiç bilgim yok bu konuda minox dışında ne olabilir. topikal  finasterid kullanan baya var diye biliyorum hatta oraldan daha etkili dht azaltıyomuş ve yan etki riski de düşükmüş bir çalışma vardı bunla ilgili orda tabloda gösteriyodu. Bu arada ketoral krem de dht düşüyor galiba çoğu kişi şakaklara vs öneriyor acaba yüzde kaç baskılıyor ketoral krem dht
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Ocak 2021, 21:20:57 »
topikal dut yap fin olmuyor diyorlar genelde ama tavsiyem benim de spiro , spiro finden etkili

spiro da olabilir farketmez dhtye etkili mi acaba topikal olarak? nasıl hazırlicam topikal spiro
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram