Gönderen Konu: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?  (Okunma sayısı 18793 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Oral Fin+Minox+Topical anti-androjen en mantıklısı mı ?
« Yanıtla #105 : 17 Ocak 2021, 16:57:13 »
 oil_free moisture sensitive skin neutrogena 118 ml kullanıyordum en son bulanamadı muadilini aldım oda bulunamadı sonra baska muadilini aldım falan.yabancı siteler bak ordan aldık formulleride zamanında.2 3 kutu salla derim 120 mllik kutuya.100lük olsun aldactone. oral ve ali arastırmacı inasnlar onlar bilir genelde neyle cozuulduğunu benim formuller 10 seneden fazla zaman vardır daha etkili guncel cozuculer

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #106 : 17 Ocak 2021, 17:35:27 »
oil_free moisture sensitive skin neutrogena 118 ml kullanıyordum en son bulanamadı muadilini aldım oda bulunamadı sonra baska muadilini aldım falan.yabancı siteler bak ordan aldık formulleride zamanında.2 3 kutu salla derim 120 mllik kutuya.100lük olsun aldactone. oral ve ali arastırmacı inasnlar onlar bilir genelde neyle cozuulduğunu benim formuller 10 seneden fazla zaman vardır daha etkili guncel cozuculer

Bu konu  oral minoxidilci daha iyi biliyor benim ilgi alanım degil   bazı cozuculer evet varr  farklı sitelerde  cok degisik seyler kullanılıyor ama sizin yontemde zamanında cok kullanılmıs Ben kimyasala karsı oldugumdan  bu konuda bildiklerimide gizleyip su ana kadar dediklerime ters bir sey olmasın diye  oral minoxidilci arkadasa yonlendiriyorum  o daha iyi biliyor bu konuyu ve  ileride kullanacak diye daha iyi arastırıyordur.....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 17 Ocak 2021, 18:10:29 »
Kullandığınız taşıyıcı losyonlar neler söyler misiniz isimlerini ve önerdiklerinizi? 1 kutu aldactone yeterli olur mu losyona?

Hacım en son miracle losyonu,

Garnier arındırıcı sıkılaştırıcı tonik ile yaptım. 1 kutu aldactone atmıştım. Dozaj tamamen senin ihtiyacın ile alakalı. Aylık 1 kutuya denk gelecek şekilde başla. İlerde istersen artırırsın.

Garnier tonik ile geçen sene de yapmıştım ama bu sene pek sevmedim losyonu. İyi süzdüremedim belki de. Bir sonrakini etil alkol distile su gliserin(veya pg) ile yapmayı planlıyorum.

Alteranatif urbancare kafein biotin tonik gii bir ürün de olabilir. Aöa nasıl olur bilemiyorum.

Topikal finas için şu reçeteyi kullanabilirsiniz.

http://eczacininsesi.com/v3/majistral-formul-detay.php?id=70

Yazar Ahmet Nezihi Pekcan. Konya pekcan eczanesinden de kendisinin losyon hazırladığını biliyorum. Belki telefon edip tedarik etmeye çalışabilirsiniz. Eğer losyona uğraşmak istemezseniz.

Ama yukarıdaki yazıdaki tarif gayet yeterlidir. Uzman tarifidir yani.

Ben aldactone ile bu çözücü formülasyonuna göre hazırlayacağım. Pg yerine gliserin ve %20-25 kadar distile su ekleyeceğim.

Losyonu ezmeye vs uğraşmak yerine 12-24 saat losyon içinde bekletiyorum. Aklıma geldikçe çalkalıyorum. Zaten bir süre sonra erimiş oluyor tabletler.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 17 Ocak 2021, 18:17:08 »

Garnier arındırıcı sıkılaştırıcı tonik ile yaptım. 1 kutu aldactone atmıştım. Dozaj tamamen senin ihtiyacın ile alakalı. Aylık 1 kutuya denk gelecek şekilde başla. İlerde istersen artırırsın.

Garnier tonik ile geçen sene de yapmıştım ama bu sene pek sevmedim losyonu. İyi süzdüremedim belki de. Bir sonrakini etil alkol distile su gliserin(veya pg) ile yapmayı planlıyorum.

Alteranatif urbancare kafein biotin tonik gii bir ürün de olabilir. Aöa nasıl olur bilemiyorum.

Yazar Ahmet Nezihi Pekcan. Konya pekcan eczanesinden de kendisinin losyon hazırladığını biliyorum. Belki telefon edip tedarik etmeye çalışabilirsiniz. Eğer losyona uğraşmak istemezseniz.

Ben aldactone ile bu çözücü formülasyonuna göre hazırlayacağım. Pg yerine gliserin ve %20-25 kadar distile su ekleyeceğim.

Losyonu ezmeye vs uğraşmak yerine 12-24 saat losyon içinde bekletiyorum. Aklıma geldikçe çalkalıyorum. Zaten bir süre sonra erimiş oluyor tabletler.

acaba bu tarifi aldoctone ile yapınca bizim tonikle yaptığımız losyondan çok farkı oluyor mu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 17 Ocak 2021, 18:32:59 »
etkinlik azalabilir 1 aylık yapıp buzdolabında saklanırsa bir şey olmaz bir aylık yapmaya da erinmez kimse heralde
etkinlik azalmıo 10 seneden fazla kullanıom.
oral folixirle ilgili yazı yazmışsın bulamadım ben kullanıom.revivogeni getiren abi kardeş revivogen gelmeyince bunu yaptı.revivogen benim saçlarımda milat yapmıştı yuzde kullanandan 75i memnun olmaz 25 i olur.saçın ince telli genel seyreklik varsa güzel kalınlaştırır memnun kalırsın bende ondan işe yaradı bu gelmeyince folixire gectim reklamcılar derler ya berber bile anladı diye saçımın gurleştiğini berber bile demişti saçların dolmuş ne kullandın diye folixirden sonra yeni saç çıkarmaz olanı dahada kalınlaştırdı ondan doldu kafam.pahalı bişi 200liraya yakın serumu.aldımmı 4 5 ay az az kullanıom ama sanırım çoğu kullanıcı bundanda memnun değil.revivogeni 7 8 sene kullandıysam bunuda ne zaman çıktıysa işte piyasaya o zamandan beri kullanıom.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #110 : 17 Ocak 2021, 19:05:21 »
hairlosstalkta saç üzerine master yapan birisi var bilirsiniz pegasus2 . konusunu buraya atıyım kel kafadan sırma saçlı olmak gibi bir hedefi var. bu adamın sözüne baya güveniyorum ve bizim aslında hiç bir şey bilmediğimizi konusunu okuyunca anlıyorsunuz.
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/hair-today-hair-tomorrow-hair-forever.129168/

şöyle bir şey yazmış ne düşünüyorsunuz.

spironolakton, AntiAndojen için kötü bir seçimdir. Bir dereceye kadar işe yarayacak, ancak karaciğerde metabolize edilmeden zayıf bir AA'dır. Oral olarak kullanmak istemediğiniz sürece, RU veya diğerlerinden herhangi biri ile daha iyi durumda olursunuz. Topikal spironolakton hayranı değilim.

kendisi oral spiro kullanmış düşük dozlarda ve yanetki gördüğü için bırakmış.

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 17 Ocak 2021, 19:14:49 »

Garnier toniğin içine 1 kutu aldactone u ezip atmam yeterli oluyor mu yani? Toniğin içine başka bir şey eklemem gerekiyo mu
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
« Yanıtla #112 : 17 Ocak 2021, 19:32:58 »
spro ve ya aldocton veya dina 35 le yapılan losyonlar    cok ise yarayan losyon lar degil hadi boyle soyleyeyim belli bir sure sacları dolgun ediyor ama sonra o etki kayboluyor kullananlara saygım var    bazı kisilerde ise yarayabilir bu yuzden  vucuda zararsız  ve butun hayatı etkilemeyen tedavileri oneririm kullanabilirsiniz deneye bilirsiniz norward 4 ten yukarısı her turlu uygulamaları  tropikal yani deneye deneye kendine en faydalısını bulabilir kimyasal olsa bile bu isler deneyerek oluyor emekli kel adlı kulanıcıdan bilgi alabilirsiniz tropikal konularda tabi....
  • Yaşınız 28
Finasterid 0.75mg Hergün 
Bioxin ForteSarımsaklı Samp +Nizoral
Biberiye +Hint+Zeytiyagı+cam Terabendi Yagı Vitamin Kompleksi
 Haftada 3 gun spor +Dusta   Masaj +Dermoreller 2/ay
 Haftada 2 gun Dvitamin                                   
  Sabır Şükür Zaman.. .

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 17 Ocak 2021, 19:34:26 »
 pek bilincek bişi yok bir finasterid minoxidil değiller dokulmeyi yavaslatmaya yardımcı olurlar olay bu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 17 Ocak 2021, 19:49:05 »
Arkadaşlar topikal spiroya etkili denilmişti birkaç sayfa önce şu anda pek etkili değil deniliyo kafam karıştı. Benim yapmak istediğim garnier toniğin içine dht bloklayan herhangi bir madde koymak spiro pek etkili değil dediniz dutasterid pek fazla emilmiyormuş saç derisine topikal finasterid demiştim ama topikal spiro topikal finden iyi demiştiniz. Bana hangi maddeyi kullanıcağımı önerir misiniz
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 17 Ocak 2021, 19:57:04 »
 topikallerden zaten beklentini yuksek tutma.eskiden fin minox 3.spiro gelirdi.tabi bir minox fin değildir.sonra ru efsane anlatıldı ondada pek bişi çıkmadı.genel topikaller etkili değil zaten o etkisiz topikallerin içinde etkili olan spirodur.dermollerde uygula.yada gitcen prp mezo yaptırcan.oda genel saç seyrekse kalınlaştırıp fayda eder.fin artı ekim yasına daha var.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 17 Ocak 2021, 19:59:13 »
Garnier toniğin içine 1 kutu aldactone u ezip atmam yeterli oluyor mu yani? Toniğin içine başka bir şey eklemem gerekiyo mu

İster ez ister ezme. Ben ezmeyip 1 gün bekletip arada çalkalıyorum.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 17 Ocak 2021, 20:12:11 »
Arkadaşlar topikal spiroya etkili denilmişti birkaç sayfa önce şu anda pek etkili değil deniliyo kafam karıştı. Benim yapmak istediğim garnier toniğin içine dht bloklayan herhangi bir madde koymak spiro pek etkili değil dediniz dutasterid pek fazla emilmiyormuş saç derisine topikal finasterid demiştim ama topikal spiro topikal finden iyi demiştiniz. Bana hangi maddeyi kullanıcağımı önerir misiniz

Dutas veya finas testosteronun dhtye dönüşmesini engeller,
Spironolakton testısteron testosteron baskılar diye biliyorum. Mekanizmalar bira farklı. Hangisinin hangisinden iyi olduğu kişiden kişiye değişir. Senin saç dökülmesi sorununun ana sebebine göre değişir.

http://www.kimyakongreleri.org/K2012/K2012-024.pdf

Bu üç etken de etkilidir. Ama başkasında işe yaraması, sende işe yarayacağı anlamına gelmez. Diğer forumdaki ana miracle losyon konusunu incele. Ön çizgisi gürleşen örnek bile vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : 17 Ocak 2021, 20:24:14 »
İmzamdaki tedaviye ne eklememi tavsiye edersiniz?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #119 : 17 Ocak 2021, 20:27:55 »
 proceciaya o kadar para verme ben yıllarca ikisinide kullandım al proscar iç dermoller güzel onun dısında biotin 5 mg alıon diğer kullandıkların bana ufak tefek ayrıntı geliyor.

Facebook Twitter Instagram