Saç Ekimi Sonuçları
Dokulmenin tamamlanmasini beklicek misin bu baya sancılı olur ama ekimle 10 yıl bi sıkıntı çıkarmaz senin saç hallolursa
Aynen bir 2000 greftlik ekim ile rahat 5 sene idare ederim ön çizgi çok önemli orayı koruyamıyorum finle ekim tek çare gibi.Senin 1 aya göre çok iyi 6.ayında saç sorunun kalmaz ayrıca saçların çok gür zaten
Dostum ben gelişim gördüm. Bugün bana saçların kömür gibi olmuş eskiden böyle değildi dediler. Ben de fark ediyorum. Dökülse de kararma mevcut. Sanırım erken evresinde olduğumuz için bizde daha hizli etki edicek. Dökülmemiz de durur diye umut ediyorum
Gelişimi sende gördüm bu arada
Foto bu
Bende 2 ay kullandım finası etki göremedim yan etkisinden dolayı bıraktım avodart aldım ona başlıcam
Geçmiş olsun reis avodartı nasıl kullanmayı düşünüyorsun senin saçlarda kalınlaşma görmüştüm ben işe yarıyordu sanki finas
İlk günler uyumadan önce 1 avodart hap sabah uyanınca kahvaltıdan sonra biotin düşünüyorum
Biotin bende sivilceden başka bişey yapmadı b12 hapı kullanıyorum bu ara sadece o da eksik olduğu için günde bir dut sorunlarını çözücektir
50 güne yakın finasteride kullandım 1.5 haftadır dut kullanıyorum dut kullandığımdan beri saçımı daha rahat hissediyorum yanetki görmedim daha, saçlarımın kalitesinde gözle görülür bir belirti yok aynı gibiler