Saç Ekimi Sonuçları
İlacın yan etkilerini asla okuma finasın aspirin olduğuna kendini inandır öyle kullan düşük doz etki etmiyor diyip dozu arttırma hatta ezebiliyorsan toz halinde kullan ilk başta mantıklı gelmesede ben kullandıktan sonra keşke kesip yarım yamalak doz alacağıma toz halinde alırdım dedim bozulma olacağınıda sanmam sıvı kapsüller için geçerli bozulma bendende sana foto finas+minox ile şakağı kurtardım ilk foto önce saç inceldi cansızlaştı doktor genetik dedi saç çizgim bozulmuştu 2 aylık finas+minox tedavisi tabikide voonka saw palmettoyuda unutmamak gerek
1 seneye sac sorunun kalmayacak kardesim ve yillarca koruyacaksin ins
Dostum 1.5 hafta için sonuç bekleme max 3 ayla 6 ay kullanmak gerekiyor etki için bende kullanıyorum 1 ay oldu hala bir etki yok yan etkide yok
Hayalperest değilim o kadar ama kısa sürede ki değişimleri yazmaya çalışıyorum
Başka bişey kullanıyo musun kanka ?
Konazol şampuan var nizoral da olur çinko ve biotin alıyorum arada,h ah bu arada b12 seviyelerim çok düşük şuan hissedebiliyorum doktora gidip kan tahlili yapıp iğne yazdıramadığımdan b12 yi sonra kullanmaya başlayacam
Konazolu haftada 1 kullan finasterid yan etkilerini aza indirmek için sporunu aksatma derim düzenli sporunu yap solgar b12 kullan istersen unutkanliga felan iyi gelir solgar d3 de iyidir tabi.ama şimdi biyotin cinko kullanıyorsun hepsini almakda sakincali ona göre karar ver tabi .
Vitaminlerin nasıl yan etkisi olur ki anlamadım arada alıyorum
Yat etkisinden ziyade migdeyi rahatsız edebilir ayrıca demek istediğim çinko ve biyotin kullanıyorsun yanın da b12 d3 alırsan çok gelir diye soyledim.Almicaksan sikinti yok cinko ve biotin kullanmanda.
Dökülmem baya fazlalaştı finansla ilgili bi durum diye düşünüyorum
Dostum benim de dökulmem artti. Sabır edicez