Gönderen Konu: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)  (Okunma sayısı 17490 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)
« Yanıtla #90 : 14 Nisan 2021, 14:34:49 »
Öncelikle geçmiş olsun . Yerinde olsam ön çizgiye bir revizyon yaptırırdım iyi bir yerde. Özellikle ön orta ve köşelere yarım cm. eklemelerle doğallık konusu bir nebze düzelebilir. Merkezin sizi engellemesi hoş olmamış

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 14 Nisan 2021, 15:28:36 »
Merkezin Sizi engellemesi ne demek yav  kendilerini ne sanıyor bunlar insanları kasap gibi biçip saçma sapan saç ekimleri yapıp bir de engelliyorlar utanmaz Arlanmaz karaktersizler.

reyes

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 14 Nisan 2021, 17:23:04 »
Sacin sonucu niye boyle?
Cunku ekim gunu iy gozukuyordu?
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #93 : 14 Nisan 2021, 18:48:16 »
Dostum boşuna kendini yıpratma, düzgün biyerde çok rahat düzeltilebilir, daha yaşın genç, donörün sağlam, ön çizgini ileri almamışlar, 2-3 sıra aşşağı çekilerek yapaylıktan kurtulabilirsin, güzel bi sıklaştırmada yapılır bütün sorun çözülür.

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 14 Nisan 2021, 19:54:19 »
Dostum boşuna kendini yıpratma, düzgün biyerde çok rahat düzeltilebilir, daha yaşın genç, donörün sağlam, ön çizgini ileri almamışlar, 2-3 sıra aşşağı çekilerek yapaylıktan kurtulabilirsin, güzel bi sıklaştırmada yapılır bütün sorun çözülür.

aynen ben de katılıyorum durum o kadar kötü değil ben de saçımı o kadar ışık altına tutsan benim de saç derim gözükür hocam o kadar olacak sen bi defa saç ektirip kellikten tamamen kurtulup kimsenin de ekim olduğunu anlamayacağını mı sandın ? onu yapan yerler var ünlüler gidiyo oraya 50-60 bin tl bayılıp anca öyle bi sonuç alıyorlar.

benim sonucumu biliyorsun gayet iyi fakat ikinci bi ekim düşünüyorum çünkü yeterli değil bana göre ikinci bi seansa ihtiyacım var. üstünden biraz daha zaman geçince ikinci seansı da yaptıracağım.

sen çok umutsuz olma kardeşim bi seans daha yaptırdın mı yırtarsın  ;)

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #95 : 14 Nisan 2021, 21:12:37 »
Kardeşim üzüldüm adına sıklık idare eder ama içine sinmemiş maalesef. Geçmiş olsun daha iyi bir yol çıkar inşallah karşına.

0nLy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 19 Mayıs 2021, 22:05:03 »

Bu arkadaşın ekimine denk geldim ve çok başarılı bulmuştum ama iyiki buraya rastladım yoksa bende bunlara yaptıracaktım.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 22 Ekim 2021, 19:41:14 »

Bu arkadaşın ekimine denk geldim ve çok başarılı bulmuştum ama iyiki buraya rastladım yoksa bende bunlara yaptıracaktım.

Bir suru ekim yapan isci var orada. Bu arkadasa kimin yaptigina bagli ve sansi yaver gitmis belli ki. Ben bu kadar yalan soyleyen bir isletmeye gitmek istiyorum kendimi sirf isler yurusun diye ise alinmis, asgari ucrete calisan deneyimi olmayan insanlarin eline birakmak istiyorum diyorsan o senin bilecegin is dostum.
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 10 Temmuz 2022, 20:30:18 »
Kardeşim ne yaptın 2.ekimi düşünüyor musun gerçekten üzüldüm sonucuna umarım 2. ekimle hem kapatılır hem ön çizgi düzeltilir

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #99 : 10 Temmuz 2022, 22:48:54 »
Öncelikle geçmiş olsun . Yerinde olsam ön çizgiye bir revizyon yaptırırdım iyi bir yerde. Özellikle ön orta ve köşelere yarım cm. eklemelerle doğallık konusu bir nebze düzelebilir. Merkezin sizi engellemesi hoş olmamış

Sağol dostum. Revizyon yaptır diyenler çok ama aynı süreci sıkıntıları  sırf başkasının kaçak işletme kurmuş olmasının kurbanı olmak yüzünden tekrar yaşamak koyuyor insana o yüzden kolay bir karar değil.
Bu arada aradan iki yıl geçti. Bu işletme hala açıksa ben TC Sağlık Bakanlığı’na diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bu Tayfun denen adam kesinlikle birilerine para yediriyordur. Başka ihtimali yok.
Bu işletmenin mağduru sadece ben değilim yüzlerce mağdur var. Ama bunların çoğu saç ekimi için İstanbul’a gelmiş turist Araplar ve saç ektirdikten sonra ülkesine dönmüş durumda. O yüzden şikayetçi olamıyor.

Biotin+Xpecia

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 10 Temmuz 2022, 23:10:05 »

Sağol dostum. Revizyon yaptır diyenler çok ama aynı süreci sıkıntıları  sırf başkasının kaçak işletme kurmuş olmasının kurbanı olmak yüzünden tekrar yaşamak koyuyor insana o yüzden kolay bir karar değil.
Bu arada aradan iki yıl geçti. Bu işletme hala açıksa ben TC Sağlık Bakanlığı’na diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bu Tayfun denen adam kesinlikle birilerine para yediriyordur. Başka ihtimali yok.
Bu işletmenin mağduru sadece ben değilim yüzlerce mağdur var. Ama bunların çoğu saç ekimi için İstanbul’a gelmiş turist Araplar ve saç ektirdikten sonra ülkesine dönmüş durumda. O yüzden şikayetçi olamıyor.

Evet kolay bir karar değil ama benim tavsiyem en azından bir randevu al iyi firmalardan bir görüş, belki olanlar üzerinde de oynama yapabilirler ya da boş kalanlara ekip revize edebilirler, forumda çok arkadaşımız var ilkinden canı yanan ama ikincisinde çok iyi sonuçlar alıyorlar iyi araştırdıklarından ötürü, umarım sende de aynı süreci yaşarız ve senin 2.ekiminin postunun 7. 8. ayında mükemmel olmuş deriz saçların :)

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #101 : 06 Ağustos 2022, 13:02:35 »
Sevgili kardeşim Yazdıklarını okurken seninle çok fazla empati yaptım çünkü ben de senin gibi aynı yerde başarısız bir Saç ekimi yaşadım ve aynı senin gibi pişman oldum sana olanların hepsi bana da oldu arabayla almaları hastaneye götürmeleri saçma sapan birisinin gelip yalandan doktor kisvesi ile sözde kontrol etmesi vs vs derken yazdıklarını okurken 2020 yılında yaptırdığım başarısız ekimi ve hiç hatırlamak istemediğim o İstanbul macerasını tekrardan yaşadım sanki. konuya yorum yapıyorum ki üst sıralara taşınsın yeni form üyeleri de bu konuyu görsün bu konu güncel kalsın ki başkalarıda mağdur olmasın umarım Bu firma bir an önce kendini düzeltir insanlara umut Tacirli yapmayı bırakır ya da aksi taktirde umarım kapatılır. çok geçmiş olsun diyorum sana
Life Hair Şahin Çelik 2500 Greft Şaç Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28107.0
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #102 : 06 Ağustos 2022, 13:10:05 »
Ülkemiz yavaş yavaş eski Kolombiya tarzına doğru ilerliyor.

Suçlu suçunun cezasını çekmiyor, her yerde torpil ve usulsüzlük var, sorular çalınıyor ve sosyal medya olmasa milletin haberi yok, beyin göçü son seviyede, ekonomi iğrenç...

Burada da kesin rüşvet vardır. Şaşırmam.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 13 Haziran 2023, 08:32:35 »
Sevgili kardeşim Yazdıklarını okurken seninle çok fazla empati yaptım çünkü ben de senin gibi aynı yerde başarısız bir Saç ekimi yaşadım ve aynı senin gibi pişman oldum sana olanların hepsi bana da oldu arabayla almaları hastaneye götürmeleri saçma sapan birisinin gelip yalandan doktor kisvesi ile sözde kontrol etmesi vs vs derken yazdıklarını okurken 2020 yılında yaptırdığım başarısız ekimi ve hiç hatırlamak istemediğim o İstanbul macerasını tekrardan yaşadım sanki. konuya yorum yapıyorum ki üst sıralara taşınsın yeni form üyeleri de bu konuyu görsün bu konu güncel kalsın ki başkalarıda mağdur olmasın umarım Bu firma bir an önce kendini düzeltir insanlara umut Tacirli yapmayı bırakır ya da aksi taktirde umarım kapatılır. çok geçmiş olsun diyorum sana

Teşekkür ederim dostum. Düzelir mi sanmam. Kapanır mı hiç sanmam. Mağdurlar bir şey yapmadıkça zor. Ama ben o konuda bir güzellik yapacağım mutlaka.

Biotin+Xpecia

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 13 Haziran 2023, 09:48:58 »
Arkadaşlar merhaba;

Aradan 3 yıl geçti. Ben hala burada kandırılmış ve manipule edilmiş olmanın yıkımını atamadım üzerimden. Her aynaya baktığımda görüyorum çünkü.
Zaman içerisinde sonradan farkettiğim bir şeyler eklemek istiyorum. Önemli çünkü.
Yıllar içinde bana başka mağdur dostlarımız da aynı şeyleri yaşadıklarını yazdılar. Çok fazla insan mağdur olmuş malesef. Bu arada benim 3 yıl oldu ama donör bölgem bilinçsiz aşırı alımdan dolayı toparlamadı kendini. Toparlar toparlar demişlerdi. Yok öyle bir şey. Kök alınan her yer nokta şeklinde boşluk kalıyor. Aklınızda bulunsun.

Burası başka bir özel hastanenin çatısı altında, hastanenin bir katını kiralayaraktan açılmış bir özel ve gizli bir klinik. Bu sebepten dolayı denetimi atlattıklarını düşünüyorum. Sonuçta 9-10 katlı bir hastanenin her katını kim tek tek inceler. Her neyse. Yaklaşık iki metrekarelik odalarda, ekim başı ücret şeklinde çalışan ve ekim nedir bilmeyen sözde saç ekim uzmanlarıyla, prim ile çalışan ve sahte isimler kullanan danışmanların online reklamlarla ağlarına düşürdükleri insanları manipule ederek ikna ettiği danışmanların bağladıkları müşterilere saç ekimi yapılan bir yer. Ortam sağlıksız. Klinik merdiven altı. Adresi hiç bir yerde yazmıyor. Google maps de yazan bina onların yönetim binası, sizi ekime götürdükleri yer orası değil. Sizi ekim için bağcılarda bir hastenin alt katına götürüyorlar. Zaten dikkat ederseniz biz sizi alırız diyorlar sürekli. Kendiniz gelmenizi hiç istemiyorlar.  Her neyse bunların danışmanlarının tek derdi sizin ekiminizden alacakları yüzdelik prim arkadaşlar. Danışmanım beni arayıp utanmadan '' bir forumda yazmışssınız, patronum gecenin bir vakti beni aradı, kesin kariyerim bitecek'' dedi. Be insanlık yoksunu adam, sana sesleniyorum,  ben bu saçları ömür boyu kafamda taşıyacağım. Senin dolandırıcılık kariyerin benim ömür boyu çim kafa gibi durmamdan daha mı önemli ? Üstelik buna sen sebep oldun. Bin bir türlü yalanlar söyleyerek 23 yaşında bir üniversiteli genci manipule ettin. Ama merak etme Efe bey, ben seni de patronun Tayfunu da asla unutup es geçmem. Öyle karşılıksız değil insanların psikolojisini bozmak, akıllarıyla dalga geçmek, zaaflarını paraya çevirmek. Siz bana bi emek harcadınız ben de size ciddi bir emek harcamadan geçmeyeceğim tabi ki. Hatrınız kalır sonra. Her neyse

Kısaca bu işletme paranızdan başka hiç bir şeye önem vermeyen. Hatta ödemeyi yaptıktan sonra bir anda size karşı herkesin tavrının bir anda değiştiği, o güne kadar sizi manipule etmek için gecenin köründe bile size cevap veren danışmanınızın bile bir anda sohbeti kestiği,  paranın ödendiği bilgisini görünce artık size sert cevaplar vermeye başladığı bir işletme.

Bu arada dediğim gibi danışmanınızı hiç bir zaman yüz yüze göremeyeceksiniz. Onlar telefon üzerinden çalışıyorlar. Oraya gittiğinizde tek göreceğiniz sizi kapıda karşılayacak ve asansör ile gizli kata götürecek bir yalancı, onun dışında sahte bir doktor ve ekmek parası için hiç bir şey bilmemesine rağmen orada çalışan lise mezunu gençler olacak. Onlar da zaten sadece sizin randevu saatinizde oraya gelecekler. 

Özetle;
 Bunların sistem şöyle ki, bir hastanede bir kat kirala. İnstagram üzerinden saç ekimi reklamı ver. Sana telefon üzerinden görüşerek müşteri bağlayacak, primle çalışan gözünü para hırsı bürümüş satışçı elemanlar işe al. Sonra paraya ihtiyacı olup da işe giremeyen yeni mezun liseli gençleri ekim başı para verecek şekilde ekimi onlara yaptır. Fiyatı çok ucuz tut. Kaliteden değil sürümden kazan. Bitti gitti. Eğer vicdanınız yoksa zengin olmak bu kadar basit dostlar.  Bu işletmeyi kuran adam için insan olduğunuzun ve duygularınız olduğunun zerre kadar önemi yok.

İçeride kimin ne olduğu, gerçek adının ne olduğu, nereden geldiği, eğitiminin ne olduğu belli değil arkadaşlar. Tamamen kar amaçlı kurulmuş, müşteri memnuniyeti amacı taşımayan, sürümden kazanan, insanların saçsızlık zaafını internet reklamları üzerinden avlayarak paraya çeviren, insan duygularını ve sağlığını hiçe sayan bir işletme.

Kimsenin dış görünüşünüzle ilgili zaaflarınızı, para kazanmak için istismar etmesine izin vermeyin dostlar. Herkese sağlıklı günler.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2023, 10:08:35 Gönderen: ao35 »

Biotin+Xpecia

Facebook Twitter Instagram