Gönderen Konu: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)  (Okunma sayısı 17476 defa)

Cihandoğan

• Hero Member
Ynt: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)
« Yanıtla #30 : 20 Nisan 2020, 14:53:06 »
Ayrıca saçmalığa bak ben gidicem ekim yaptırıcam doktorun adını bana söylemiyecekler Adını gizleyen doktor mu olur ya da böyle şirket politakası mı olur ?

Clinicexpert Saç ektirirseniz doktorun adını öğrenemez siniz Şirket politicasıy mış ?

Hak var kanun var  muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2020, 14:42:33 »
Ekimin 24. günümdeyim.
Donör bölgemde kontrolsüzce fazla ve derin alım yapılmasından dolayı kılcal damarlarımın önü kesilmiş ve kulak üstü donördeki saçlar bölgesel olarak git gide dökülüyor.
Yani doku küsmesi dediğimiz olay gerçekleşti maalesef.
Başından geçen biri varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.

Ekim alanında da kızarıklık ve kaşıntı var. Biliyorum normal ama iyi gelecek bi öneriniz var mı?
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2020, 14:49:38 Gönderen: ao35 »
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 25 Nisan 2020, 01:17:41 »
Ekimin 24. günümdeyim.
Donör bölgemde kontrolsüzce fazla ve derin alım yapılmasından dolayı kılcal damarlarımın önü kesilmiş ve kulak üstü donördeki saçlar bölgesel olarak git gide dökülüyor.

Ekim alanında da kızarıklık ve kaşıntı var. Biliyorum normal ama iyi gelecek bi öneriniz var mı?

Kılcal damarların önünün kesildiğini kim söyledi hocam ekimi yapan doktor mu ?

Geçmiş olsun bu zamanlar sabır isteyen zamanlar şok dökülme evresinde bu tip kaşıntı, kızarıklık vs oluyor diye biliyorum.

Ekimini ben beğenmiştim zamanla iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum ama donör bölgen için bir şey diyemiyorum umarım dediğin gibi değildir ve zamanla donör bölgende toplar ve iyi bir sonuç alırsın.

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 25 Nisan 2020, 02:18:04 »
hocam tekrar geçmiş olsun.. Bu tür yerler insanların sadece paralarını çalmıyor umutlarını,yarınlarını,greftlerini çalııyor

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #34 : 25 Nisan 2020, 02:23:41 »
Abartılı vaatlerde bulunan, farbikasyon  saç ekimi yapan merkezlere karşı dikkatli olun.Saçsız insanların halinden ancak gene saçsız insanlar anlar.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 25 Nisan 2020, 02:48:51 »
Kılcal damarların önünün kesildiğini kim söyledi hocam ekimi yapan doktor mu ?

Geçmiş olsun bu zamanlar sabır isteyen zamanlar şok dökülme evresinde bu tip kaşıntı, kızarıklık vs oluyor diye biliyorum.

Ekimini ben beğenmiştim zamanla iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum ama donör bölgen için bir şey diyemiyorum umarım dediğin gibi değildir ve zamanla donör bölgende toplar ve iyi bir sonuç alırsın.

Hocam doku küsmesi olayını güvenilir bir doktor teşhiş etti. Clinicexpert'e sorduğumda her şey normal zamanla toparlar şok dökülme bu dedi, iyi de donör bölgede şok dökülme olmaz dedim, asıl şok dökülme donör bölgede olur dedi. Whatsapımda yazışmalar duruyor. Onların saç ekimi konusuyla ilgili bilgisi olduğunu düşünmüyorum ben artık. Bu forumu az çok okuyan biri daha çok şey biliyordur.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2020, 04:30:36 Gönderen: ao35 »

Biotin+Xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 25 Nisan 2020, 04:19:07 »
Ekimin 24. günümdeyim.

doku küsmesi olmuş  zasmanla toparlar donör bölgen merak etme
Global Moderator

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 25 Nisan 2020, 18:43:07 »
Hocam biraz panik yapıyorsun gibi geldi bana ekimini ben beğendim donör bölgende 6-8 ay içinde toparlar bu kadar kafana takma bu süreç sabır isteyen bir süreç ben de her gün aynanın karşısında yarım saat inceliyorum :) ben de bir an önce çıksın şu saçlar bitsin bu süreç diyorum ama beklemekten başka yapacak bir şey yok.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 26 Nisan 2020, 14:41:30 »
Hocam biraz panik yapıyorsun gibi geldi bana ekimini ben beğendim donör bölgende 6-8 ay içinde toparlar bu kadar kafana takma bu süreç sabır isteyen bir süreç ben de her gün aynanın karşısında yarım saat inceliyorum :) ben de bir an önce çıksın şu saçlar bitsin bu süreç diyorum ama beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Hocam ben zaten önceden beri saçımı 3 numara asker traşı kullanıyodum o yüzden pek aynaya bakmıyorum alışkınım bu kel görünümüme.
Şimdi görsel yükledim ok işaretiyle gösterdiğim alan yanak tertemiz gibi oldu sonradan, sağolsun buradaki arkadaşların tecrübeleri varmış geçiyormuş ama eskisi gibi olmuyormuş, biz de geçer diye bekleyeceğiz allah büyük.
Bu arada ben senin ekimini daha çok beğendim, özellikle ön çizgini çok doğal buldum.

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2020, 15:12:19 »
Hocam ben zaten önceden beri saçımı 3 numara asker traşı kullanıyodum o yüzden pek aynaya bakmıyorum alışkınım bu kel görünümüme.
Şimdi görsel yükledim ok işaretiyle gösterdiğim alan yanak tertemiz gibi oldu sonradan, sağolsun buradaki arkadaşların tecrübeleri varmış geçiyormuş ama eskisi gibi olmuyormuş, biz de geçer diye bekleyeceğiz allah büyük.
Bu arada ben senin ekimini daha çok beğendim, özellikle ön çizgini çok doğal buldum.

Düzelir hocam takma kafana 8 ay içerisinde her şey rayına oturur. Benim ön çizgi şansıma güzel çizildi çok doğal duruyor. dışarı çıkıyorum saçları kestirmişsin diyorlar ektirdim diyorum aaaa yapıyorlar yakından bakınca anca anlaşılıyor o da benim şansım bakalım önemli olan sonuca yansıması. Sonuca yansımakdıktan sonra bi anlamı yok. Sabredicez yapacak bir şey yok.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2020, 15:22:46 »
arenamed ekimlerindede bu şekil doku küsmeleri oluyor 5-6ayda topluyordu, bu tamamen alımı mikromotorla yapan kasapın hızlı ve yüksek devirde girmesiyle o bölgeyi fazla yıpratmasından oluyor bana göre.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 26 Nisan 2020, 15:32:53 »
arenamed ekimlerindede bu şekil doku küsmeleri oluyor 5-6ayda topluyordu, bu tamamen alımı mikromotorla yapan kasapın hızlı ve yüksek devirde girmesiyle o bölgeyi fazla yıpratmasından oluyor bana göre.

Uzman bir doktorun bana söylediğini aktarıyorum. Saç kökleri derin ve kontrolsüz alındığı için kılcal damarların önü kesiliyor, ve saçlara kan ulaşamadığı için dökülüyor. Tabi benim ekim yaptırdığım yer işine gelmediği için buna şok dökülme dedi orası ayrı bir trajikomik.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2020, 17:31:37 Gönderen: ao35 »

Biotin+Xpecia

fenerist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 30 Nisan 2020, 00:48:56 »
Kardeşim aynı sorun bende de var hemde daha fazla çift tarafta banada ekim yaptırdığım yer kaşımaktan dedi bende başta inandım ama araştırdım biraz alımla alakalıymış sabret dedi iyi beslen dokunma ayda bir prp yaptır çabuk toplucak ve 6 ay sonra bu sözlerine pişman Olcan dedi bilmiyorum 35 gün oldu sustum bekliyorum  herhangi bir medikal bişey kullanayım mı dedim xpecia ve minoxil gibi hayır kesinlikle kullanma dedi bunlar kalıcı çözüm üretmez boşuna ilaç alma 6 ay sabret dedi

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 30 Nisan 2020, 13:59:16 »
Kardeşim aynı sorun bende de var hemde daha fazla çift tarafta banada ekim yaptırdığım yer kaşımaktan dedi bende başta inandım ama araştırdım biraz alımla alakalıymış sabret dedi iyi beslen dokunma ayda bir prp yaptır çabuk toplucak ve 6 ay sonra bu sözlerine pişman Olcan dedi bilmiyorum 35 gün oldu sustum bekliyorum  herhangi bir medikal bişey kullanayım mı dedim xpecia ve minoxil gibi hayır kesinlikle kullanma dedi bunlar kalıcı çözüm üretmez boşuna ilaç alma 6 ay sabret dedi
Hocam sen ekimi kime yaptırdın aynı yer mi ?
Bu arada xpecia doku küsmesi için değil de genel olarak saçlarının beslenmesi için faydalı olabilir, saçekimi sonrası kullanan çok insan var. Bi araştır derim.

Biotin+Xpecia

fenerist

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 06 Mayıs 2020, 04:41:11 »
Hocam sen ekimi kime yaptırdın aynı yer mi ?
Bu arada xpecia doku küsmesi için değil de genel olarak saçlarının beslenmesi için faydalı olabilir, saçekimi sonrası kullanan çok insan var. Bi araştır derim.
. Yok kardeşim başka bir merkeze 45 gün oldu iki tarafta yolunmuş tavuk gibi 10 günde bir 3 numaraya vuruyorum döner alanı uzadımı sırıtmasın  diye bekliyorum inş düzelir

Facebook Twitter Instagram