Gönderen Konu: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)  (Okunma sayısı 17473 defa)

ao35

• Jr. Member
  • **
Ynt: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)
« Yanıtla #16 : 12 Nisan 2020, 13:57:50 »
Hayırlı olsun ekim alanı sağlıklı tek eksik merkezin ön çizgileri bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor
Teşekkür ederim
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Nisan 2020, 14:04:58 »
saç ekim merkezlerinin yüzde 90 ı sizin dediğiniz gibi malesef ekip işi ve doktor fln piyasada yok.bazı isimli yerler bile sizin dediğiniz şekilde çalışıyorlar sadece tabelada geçiyor isimleri saç ekiminde yoklar.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2020, 14:23:21 »
saç ekim merkezlerinin yüzde 90 ı sizin dediğiniz gibi malesef ekip işi ve doktor fln piyasada yok.bazı isimli yerler bile sizin dediğiniz şekilde çalışıyorlar sadece tabelada geçiyor isimleri saç ekiminde yoklar.
Orası öyle de clinicexpert biraz abartmış kimin ekimini kim yapıyor belli değil sağlık lisesi mezunu boşta kalan gençleri almış, bir sürü de prim usulü hasta bağlayan satış danışmanı almış, telefondan ikna edip ödemeye taksit vs yapıp, ön ödeme alıp, evinizden alıcaz evinize bırakıcaz gibi ek imkanlarla insanı manipule edip bu saç ekim fabrikasına sokuyorlar. Beceri yok, özel bi yetenek yok, herkese aynı ekim aynı ön çizgi, tamamen şansa kalmış işiniz . Ben kendimi şanslı hissediyorum bu sonuca bakarak. Öok daha iyi bir ekimim olabilirdi ben araştırmayı sonradan öğrendim. Kader böyleymiş diyorum, iyice araştırmak lazımmış .

Biotin+Xpecia

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 14 Nisan 2020, 13:26:45 »
16. Gün fotoğraflar ekim alanı ve donör bölgem

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 14 Nisan 2020, 14:57:41 »
Sen beğenmiyorsun ama ekimin gayet sık ve güzel olmuş. Çok iyi sonuç alacaksın 1 sene sonunda sadece sabret.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 14 Nisan 2020, 15:50:21 »
sıklık fena değil umarım şok dökülme fazla olmaz dhı ekimi olduğu için sonradan giden kolay kolay geri gelmiyor.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 14 Nisan 2020, 17:09:32 »
sıklık fena değil umarım şok dökülme fazla olmaz dhı ekimi olduğu için sonradan giden kolay kolay geri gelmiyor.

''Dhi ekim olduğu için sonradan giden geri gelmiyor'' derken anlamadım hocam?

Biotin+Xpecia

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Nisan 2020, 17:35:32 »
hayırlı olsun şok dökülmenız yakında başlar ekılenler bir mıktar uzamış umarım güzel sonuç olur

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 19 Nisan 2020, 15:53:10 »
Arkadaşlar clinic expert deneyimimi baştan sona anlatıcam sizlere.
Direkt fotolara geçmek isteyenler için fotolar en aşağıda.
Ama saç ekimi düşünen varsa mutlaka okusun sonuna kadar.

Ekim yeri bir hastanenin alt katında gittiğinizde herhangi bir tabela göremiyorsunuz kaçak iş yapılıyor gibi bir ortam var ve arapça tabelalar var. Bir sürü araçları ve şoförleri var beni de taa izmirden evimden alıp geri bıraktılar buna gerek var mıydı o ayrı konu tabi

Her neyse gittim genç bir danışman kapıda karşılayıp bir bir odaya aldı, doktor gelicek dedi 5 dk sonra terlikli bi teyze geldi 2 dk içinde alnıma kalemle nokta koydu çizgin burası olacak dedi ne saç derimi kontrol etti ne de bir şey yaptı. Doktor olduğuna inanmıyorum temizlik görevlisi olabilir.

Sonra operasyon odasına gittim kapıda ekip bekliyodu yeni gelmişler ellerinde telefonlar sosyal medyada takılıyolardı. Bir sürü ekipleri var ekim saatini söylüyolar onlar da o saatte geliyor.

Küçük bi odaya girdik maksimum 5-6 metrekareliktir. Benim üzerime önlük giydirdiler sonra kan aldırlar tansiyonumu ölçtüler nabız ölçer ve serum taktılar. Sonra ön çizgimi belirledik, ölçüp çizdiler.
5 dk sonra biri geldi elinde kan tüpüyle prp niz bu diye gösterdiler. Sonra bir iki soru sorup damardan sedasyonu verdiler

Ben uyandığımda ensemden saçlar alınıyordu. O işlem bittikten sonra bi mola verdiler tekrar alnıma lokal anestezi yapıldı bu işlemde gerçekten acı çektim sonra ekim işlemi başladı.
3 tane genç (20-24 yaş arasında) saç köklerini kaleme yerleştirdi, 1 tane orta yaşlarda bi hanım da ekimi yaptı. Şansıma ekimi yapan Derya hanım çok ilgiliydi ve elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Zaten anladığım kadarıyla ekimi bilen sadece derya hanımdı diğerleri yardımcıydı.

Ekim işlemi saat öğlen 2 gibi başlayıp akşam 9 da bitti. Ondan sonra beni otele götürdüler bir gece kaldım ama kimse dik uyu demediği için sırt üstü uyudum ve başımdaki sıvıları ensedeki açıklıktan akıtamadım. Ertesi gün öğlen tekrar aldılar ve saçımı yıkadılar. Sonra İzmire gitmek üzere yola çıktık.

Yolda şoförle konuştuğum kadarıyla arapları aynı şekilde misafir edip saçlarını ekip ülkelerine gönderiyolar. Sonucu takip etme olayı yok. Müşteri memnuniyetinin önemi yok çünkü müşteriyi internet reklamlarından buluyorlar, ektik mi ektik konu kapanmıştır şeklinde bir anlayış.

Arkadaşlar olay ondan sonra başladı.Kafam alnım çok fazla şişti benzinlikte durup soğuk su alıp alnıma tutmak zorunda kaldım. Normaldir dedim geçer dedim ama 6 gün kafam balon gibi gezdim. 6 gece şişlik ve ağrıdan uyuyamadım kafamı nereye koysam patlayacak bi balon gibi hissettim. Tahminimce kafa derisine kontrolsüzce gereğinden çok fazla sıvı basıyorlar normalde 2 günde geçmesi gereken şeyi 6 gün yaşadım. İzmirde olduğum için yanlarına gidemedim. Telefonla ulaştım normal dediler geçecek dediler ödem atıcı ilaç söylediler geçiştirdiler. Umurlarında değil açıkçası parayı aldıktan sonrası. Buradaki doktora gittim ilk kez saç ekimi gördüm ben sana ne işlem yapıldığını bilmiyorum orayla görüş dedi.

6 günün sonunda şişliğim kendiğilinden indi ve çok şükür ilk kez uyuyabildim. Öle de bilirdim çünkü bana kan tahlili yapılmadı ve kimse de sorumluluk kabul etmezdi arkadaşlar. Danışmanım tahlil yapıldı diyor ama kan aldıktan 5 dk sonra benim kök alma işlemim başlamıştı yalan söylüyor.

Şimdi 11 inci günümdeyim kabuklarım dökülmesini bekliyorum, onun da 15. güne kadar kendiliğinden döküleceğini ekstra bir şey yapmamam gerektiğini söylediler.

Ben kimseye önermem arkadaşlar. Danışmanım bana izmirdeki müşterilere referans olursam tanesini 200 tl ye sattıkları saç serumundan hediye olarak göndereceklerini söylediler. Düşmanıma bile önermem 200 tl için kimsenin başını yakmam. Burası saç ekimini ticarete bahane etmiş saç ekimi uzmanından müşteri bağlayan satış danışmanı bulunduran ne olduğu belli olmayan bir işletme. Saç ekimi sadece aldıkları para için bir bahane arkadaşlar. Olay tamamen ticari ve asla verdiğiniz parayı haketmiyor.

Benim tek tesellim saçlarımın güzel çıkması olur. O da olmazsa kendime bir hayat dersi edinmiş olacağım ve bir daha asla hiç bir satış danışmanının sözüne kanmayacağım. Ben bütün kötü yorumları okumama rağmen oraya ektirdim çünkü dhi tekniğiyle olmak zorundasın yoksa kanal açma sırasında var olan saç köklerin kesilir gibi bir kandırmacaya aldandım. Manipule edildim. Bence buranın sağlık bakanlığı tarafından kapatılması lazım. Bana doğru düzgün ne bir evrak verdiler ne de oradaki hiç kimsenin soyadı bir yerde yazılı. Kimse soyadını kullanmıyor. Bağcılarda Özel Medicine hastanesinin -6. katında gizlenmişler ve hiç bir yerde clinic expert yazmıyor arkadaşlar. Danışman kapıdan almasa yerlerini bulamazsınız o kadar diyorum.

Saçlarıma yorum yaparsanız sevinirim.
Sizinle devamlı fotoğrafları paylaşacağım arkadaşlar
Sorularınız varsa alabilirim.

Arkadaşlar clinicexpert yazımı görmüş ve beni aradılar. Yazımı kaldırırsam sevineceğini söyledi kibarca. Ben de yazdıklarımın arkasında olduğumu ve insanların bunu okuyup ona göre karar vermesi için yazımı kaldırmayacağımı söyledim. O yüzden tekrar bazı konulara değinmek istiyorum.

Bahsettiğim doktor diye tanıtılan terlikli teyze hastane ortamında herkes terlik giydiği için terlikliymiş. Terliği bizi ilgilendirmez ama soyadını gizlemesi ve imza attığı yere soyadını yazmaması mümkün mü yasal bir doktorun?  Şirketten gerçekten doktor olup olmadığını araştırmak için o hanımefendinin soyadını öğrenmek istedim ve ''şirket politikası'' nedeniyle söylemiyoruz dediler. Bir ''doktorun'' klinikte imzaladığı belgede soyadını yazmaması ne ifade ediyor söyler misiniz, normal mi yani bu ?

Dik uyuma konusunda bilgilendirilmediğimi yazmışım. Danışmanım bana whatsaptan bir resim attığını, o resimde gece dik uyumam gerektiği yazdığını söylüyor. Bunu sözlü olarak konuşup anlatacak kadar önemsenmediğine mi yanayım yoksa bahsedilen kağıtta yazan yanlış bilgiye mi yanayım bilemedim. Aşağıda paylaşıyorum bana atılan fotoğrafı. Kağıtta sırt üstü uyuyun yazıyor. Doğru olanı dik uyumaktır arkadaşlar dik uyumazsanız başınızdaki ilaçlar akmaz ve vücudunuzda kalır benim gibi 6 gün balon gibi bi kafanız olur ağrıdan uyuyamazsınız.

Danışmanımdan 1 adet saç serumu hediye etmesini istemiştim. ''Hediye edemiyorum maalesef ama siz bir hasta yönlendirdiğiniz zaman o hasta ekim olunca ben size serum gönderirim'' dedi.  Ben serum istediğim için yardımcı olmak adına öyle demiş bunu da belirtmek istedim. Müşteri kazandırırsanız serum gönderirler, ekimde de indirim de yapıyorlar.

Ektik mi ektik mantığıyla iş yapıyorlar dedim. Evet öyle yapıyorlar amaçları güzel ekim yapmak değil çok ekim yapmak. Çok ekim=çok para

Arap müşterilerle çalışıyorlar ekim yapıp ülkelerine gönderiyorlar takibini yapıyorlarmış öyle söylediler. O araplara sormadan bilemeyiz bunu tabi. Eğer takibini yapıyolarsa kusura bakmasınlar.

Saçlarınız güzel olacak ne sorununuz var dediler. Ben saçlarımın fotoğrafını zaten sizinle paylaşıyorum, saç ekimimi gözlerinizle görüyorsunuz beğendiyseniz size göre güzel yapıyolardır herkesin memnuniyet eşiği farklı. Ben 1 yıl dolmadan güzel oldu ya da kötü oldu diyemem.

Danışmanım kendisini hiç görmesem de, kim olduğunu bilmesem de, halen whatsaptan bir şey sorduğumda cevap veriyor sağolsun. Sorun danışmanımda değil. Kendisi işini yapıyor ama yanlış bir oluşuma hizmet ediyor. Sorun danışmanlarda değil, sorun bu şirketin çalışma prensibinde, kan tahlili yapmadan ekim yapmasında, işi fabrikasyona dönüştürmesinde. Sağlık sektörünü tamamen kar amaçlı bir hale getirmesinde. Kliniği bir hastanenin bodrumunda gizlemesinde. Doktor diye tanıtılan insanın soyadını ısrarla gizlenmesinde.
Ben şahsım adına bu şirketin hiç bir personelinin, doktorunun, kliniğinin yasal olduğuna inanmıyorum.

Bu asla bir karalama değil ben bir hasta olarak ne gördüysem ne yaşadıysam onu anlattım. Benim vicdanım rahat hatta insanları bilgilendirdiğim için mutlu oluyorum.

Eğer clinicexpert yine bu yazımı kaldırmamı isterse önce benim kan tahlilimi göstersin, sonra doktor dediği kadının soyadını versin, sonra da kliniklerinin sağlık bakanlığından izinli olduğunu belgelesin. Ben de bu yazımı düzeltiyim.

Kimsenin kar etmek için insan sağlığını hiçe saymasına izin vermez vicdanı olan bir insan. Ben yaşadıklarımı anlattım siz de tercihinizi ona göre yaparsınız karar sizin. Gidin gözlerinizle görün bakın araştırın haksızsam da aşağıya yazın. Hepinize sağlıklı günler dilerim.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2020, 16:55:36 Gönderen: ao35 »

Biotin+Xpecia

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 19 Nisan 2020, 16:15:54 »
  Bu tür insan kasaplarını bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konunuzu takip etmeye devam edeceğiz.
 Umarım süreci en az zararla atlatırsınız.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #26 : 19 Nisan 2020, 16:37:34 »
Bilgi için  tşkler 

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 19 Nisan 2020, 21:50:22 »
ekimin 21. günü kulak üstünde dökülme var ciddi derecede

Biotin+Xpecia

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2020, 14:39:20 »
Öncelikle bir kaç soru sormak istiyorum size

Ekim öncesi forumu araştırdınız mı?

İkincisi dhı ya da slit ekimleri ya da perkutan bunlar teknik sadece kanal açmanın farklı yöntemleri her teknikte kanal açılır kısaca işini düzgün yapan bir insan için  bunlar farketmez tekniğin bir avantajı yok yapan kişi etken sizi bu konuda kandırmışlar yok dhı olmaz ise böyle olur şöyle olur çocuk mu kandırıyorlar.

Yaşadığınıza üzüldüm zaten fabrika gibi bir yer saç ektirmek için uygun bir yer değil.

Yazdıklarınızı süpesiz görürler çünkü forum gerçek anlamda çok güçlü ayrıca yazdıkalrınız dan neden rahatsız oluyorlar yazdıklarınızın hepsi gerçek forumdaki herkes de bunu onaylar. Kendilerine çeki düzen vermeleri gerek insanlar koyun değil.

Doktor geliyor diyip doktor olmayan birini doktor olarak göstermek bu bir suçtur.
Merkez gizli diyorsun bildiğin kaçak çalışan bir yer gibi merkez hem ülkeye zarar hem vatandaşa sonuçta gelen turistleri böyle kasap gibi ne olduğu belli olmayan merkeze emanet ederse devlet o turist de gider ülkemizi kötüler ve cevresindekileri Tr ye gelmeme konusunda uyarır. Sağlık bakanlığı bu merkezi özellikle iyi araştırmalı piyasaya ciddi zararları var.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2020, 14:45:49 Gönderen: Cihandoğan »

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Nisan 2020, 14:47:09 »
Arkadaşlar clinicexpert yazımı görmüş ve beni aradılar. Yazımı kaldırırsam sevineceğini söyledi kibarca. Ben de yazdıklarımın arkasında olduğumu ve insanların bunu okuyup ona göre karar vermesi için yazımı kaldırmayacağımı söyledim. O yüzden tekrar bazı konulara değinmek istiyorum.

Bahsettiğim doktor diye tanıtılan terlikli teyze hastane ortamında herkes terlik giydiği için terlikliymiş. Terliği bizi ilgilendirmez ama soyadını gizlemesi ve imza attığı yere soyadını yazmaması mümkün mü yasal bir doktorun?  Şirketten gerçekten doktor olup olmadığını araştırmak için o hanımefendinin soyadını öğrenmek istedim ve ''şirket politikası'' nedeniyle söylemiyoruz dediler. Bir ''doktorun'' klinikte imzaladığı belgede soyadını yazmaması ne ifade ediyor söyler misiniz, normal mi yani bu ?

Dik uyuma konusunda bilgilendirilmediğimi yazmışım. Danışmanım bana whatsaptan bir resim attığını, o resimde gece dik uyumam gerektiği yazdığını söylüyor. Bunu sözlü olarak konuşup anlatacak kadar önemsenmediğine mi yanayım yoksa bahsedilen kağıtta yazan yanlış bilgiye mi yanayım bilemedim. Aşağıda paylaşıyorum bana atılan fotoğrafı. Kağıtta sırt üstü uyuyun yazıyor. Doğru olanı dik uyumaktır arkadaşlar dik uyumazsanız başınızdaki ilaçlar akmaz ve vücudunuzda kalır benim gibi 6 gün balon gibi bi kafanız olur ağrıdan uyuyamazsınız.

Danışmanımdan 1 adet saç serumu hediye etmesini istemiştim. ''Hediye edemiyorum maalesef ama siz bir hasta yönlendirdiğiniz zaman o hasta ekim olunca ben size serum gönderirim'' dedi.  Ben serum istediğim için yardımcı olmak adına öyle demiş bunu da belirtmek istedim. Müşteri kazandırırsanız serum gönderirler, ekimde de indirim de yapıyorlar.

Ektik mi ektik mantığıyla iş yapıyorlar dedim. Evet öyle yapıyorlar amaçları güzel ekim yapmak değil çok ekim yapmak. Çok ekim=çok para

Arap müşterilerle çalışıyorlar ekim yapıp ülkelerine gönderiyorlar takibini yapıyorlarmış öyle söylediler. O araplara sormadan bilemeyiz bunu tabi. Eğer takibini yapıyolarsa kusura bakmasınlar.

Saçlarınız güzel olacak ne sorununuz var dediler. Ben saçlarımın fotoğrafını zaten sizinle paylaşıyorum, saç ekimimi gözlerinizle görüyorsunuz beğendiyseniz size göre güzel yapıyolardır herkesin memnuniyet eşiği farklı. Ben 1 yıl dolmadan güzel oldu ya da kötü oldu diyemem.

Danışmanım kendisini hiç görmesem de, kim olduğunu bilmesem de, halen whatsaptan bir şey sorduğumda cevap veriyor sağolsun. Sorun danışmanımda değil. Kendisi işini yapıyor ama yanlış bir oluşuma hizmet ediyor. Sorun danışmanlarda değil, sorun bu şirketin çalışma prensibinde, kan tahlili yapmadan ekim yapmasında, işi fabrikasyona dönüştürmesinde. Sağlık sektörünü tamamen kar amaçlı bir hale getirmesinde. Kliniği bir hastanenin bodrumunda gizlemesinde. Doktor diye tanıtılan insanın soyadını ısrarla gizlenmesinde.
Ben şahsım adına bu şirketin hiç bir personelinin, doktorunun, kliniğinin yasal olduğuna inanmıyorum.

Bu asla bir karalama değil ben bir hasta olarak ne gördüysem ne yaşadıysam onu anlattım. Benim vicdanım rahat hatta insanları bilgilendirdiğim için mutlu oluyorum.

Eğer clinicexpert yine bu yazımı kaldırmamı isterse önce benim kan tahlilimi göstersin, sonra doktor dediği kadının soyadını versin, sonra da kliniklerinin sağlık bakanlığından izinli olduğunu belgelesin. Ben de bu yazımı düzeltiyim.

Kimsenin kar etmek için insan sağlığını hiçe saymasına izin vermez vicdanı olan bir insan. Ben yaşadıklarımı anlattım siz de tercihinizi ona göre yaparsınız karar sizin. Gidin gözlerinizle görün bakın araştırın haksızsam da aşağıya yazın. Hepinize sağlıklı günler dilerim.

işe bak ya  >:( kim olduğu belli olmayan kişileri millet doktor zannetsin diye on takla atıyorlar.
Doktor olsa neden gizlensin soyadı,bunlar senin gibi kafası çalışan ve eğitimli biriyle karşılaşmaya pek alışkın değil demekki kardeşim.gelen giden bunları doktor zannetmiş ,bunlarda bu durumu kullanmayı alışkanlık haline getirmişler.aslında direkt cimere şikayet etmek lazım.

Facebook Twitter Instagram