Gönderen Konu: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)  (Okunma sayısı 17451 defa)

ao35

• Jr. Member
  • **
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)
« : 09 Nisan 2020, 15:42:19 »
clinicexpert saç ekimi merkezi.
clinicexpert saç ekimi yorumları ve şikayetleri:

Arkadaşlar clinic expert deneyimimi baştan sona anlatıcam sizlere.
Direkt fotolara geçmek isteyenler için fotolar en aşağıda.
Ama saç ekimi düşünen varsa mutlaka okusun sonuna kadar.

Ekim yeri bir hastanenin alt katında gittiğinizde herhangi bir tabela göremiyorsunuz kaçak iş yapılıyor gibi bir ortam var ve arapça tabelalar var. Bir sürü araçları ve şoförleri var beni de taa izmirden evimden alıp geri bıraktılar buna gerek var mıydı o ayrı konu tabi

Her neyse gittim genç bir danışman kapıda karşılayıp bir bir odaya aldı, doktor gelicek dedi 5 dk sonra terlikli bi teyze geldi 2 dk içinde alnıma kalemle nokta koydu çizgin burası olacak dedi ne saç derimi kontrol etti ne de bir şey yaptı. Doktor olduğuna inanmıyorum temizlik görevlisi olabilir.

Sonra operasyon odasına gittim kapıda ekip bekliyodu yeni gelmişler ellerinde telefonlar sosyal medyada takılıyolardı. Bir sürü ekipleri var ekim saatini söylüyolar onlar da o saatte geliyor.

Küçük bi odaya girdik maksimum 5-6 metrekareliktir. Benim üzerime önlük giydirdiler sonra kan aldırlar tansiyonumu ölçtüler nabız ölçer ve serum taktılar. Sonra ön çizgimi belirledik, ölçüp çizdiler.
5 dk sonra biri geldi elinde kan tüpüyle prp niz bu diye gösterdiler. Sonra bir iki soru sorup damardan sedasyonu verdiler

Ben uyandığımda ensemden saçlar alınıyordu. O işlem bittikten sonra bi mola verdiler tekrar alnıma lokal anestezi yapıldı bu işlemde gerçekten acı çektim sonra ekim işlemi başladı.
3 tane genç (20-24 yaş arasında) saç köklerini kaleme yerleştirdi, 1 tane orta yaşlarda bi hanım da ekimi yaptı. Şansıma ekimi yapan Derya hanım çok ilgiliydi ve elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Zaten anladığım kadarıyla ekimi bilen sadece derya hanımdı diğerleri yardımcıydı.

Ekim işlemi saat öğlen 2 gibi başlayıp akşam 9 da bitti. Ondan sonra beni otele götürdüler bir gece kaldım ama kimse dik uyu demediği için sırt üstü uyudum ve başımdaki sıvıları ensedeki açıklıktan akıtamadım. Ertesi gün öğlen tekrar aldılar ve saçımı yıkadılar. Sonra İzmire gitmek üzere yola çıktık.

Yolda şoförle konuştuğum kadarıyla arapları aynı şekilde misafir edip saçlarını ekip ülkelerine gönderiyolar. Sonucu takip etme olayı yok. Müşteri memnuniyetinin önemi yok çünkü müşteriyi internet reklamlarından buluyorlar, ektik mi ektik konu kapanmıştır şeklinde bir anlayış.

Arkadaşlar olay ondan sonra başladı.Kafam alnım çok fazla şişti benzinlikte durup soğuk su alıp alnıma tutmak zorunda kaldım. Normaldir dedim geçer dedim ama 6 gün kafam balon gibi gezdim. 6 gece şişlik ve ağrıdan uyuyamadım kafamı nereye koysam patlayacak bi balon gibi hissettim. Tahminimce kafa derisine kontrolsüzce gereğinden çok fazla sıvı basıyorlar normalde 2 günde geçmesi gereken şeyi 6 gün yaşadım. İzmirde olduğum için yanlarına gidemedim. Telefonla ulaştım normal dediler geçecek dediler ödem atıcı ilaç söylediler geçiştirdiler. Umurlarında değil açıkçası parayı aldıktan sonrası. Buradaki doktora gittim ilk kez saç ekimi gördüm ben sana ne işlem yapıldığını bilmiyorum orayla görüş dedi.

6 günün sonunda şişliğim kendiğilinden indi ve çok şükür ilk kez uyuyabildim. Öle de bilirdim çünkü bana kan tahlili yapılmadı ve kimse de sorumluluk kabul etmezdi arkadaşlar. Danışmanım tahlil yapıldı diyor ama kan aldıktan 5 dk sonra benim kök alma işlemim başlamıştı yalan söylüyor.

Şimdi 11 inci günümdeyim kabuklarım dökülmesini bekliyorum, onun da 15. güne kadar kendiliğinden döküleceğini ekstra bir şey yapmamam gerektiğini söylediler.

Ben kimseye önermem arkadaşlar. Danışmanım bana izmirdeki müşterilere referans olursam tanesini 200 tl ye sattıkları saç serumundan hediye olarak göndereceklerini söylediler. Düşmanıma bile önermem 200 tl için kimsenin başını yakmam. Burası saç ekimini ticarete bahane etmiş saç ekimi uzmanından müşteri bağlayan satış danışmanı bulunduran ne olduğu belli olmayan bir işletme. Saç ekimi sadece aldıkları para için bir bahane arkadaşlar. Olay tamamen ticari ve asla verdiğiniz parayı haketmiyor.

Benim tek tesellim saçlarımın güzel çıkması olur. O da olmazsa kendime bir hayat dersi edinmiş olacağım ve bir daha asla hiç bir satış danışmanının sözüne kanmayacağım. Ben bütün kötü yorumları okumama rağmen oraya ektirdim çünkü dhi tekniğiyle olmak zorundasın yoksa kanal açma sırasında var olan saç köklerin kesilir gibi bir kandırmacaya aldandım. Manipule edildim. Bence buranın sağlık bakanlığı tarafından kapatılması lazım. Bana doğru düzgün ne bir evrak verdiler ne de oradaki hiç kimsenin soyadı bir yerde yazılı. Kimse soyadını kullanmıyor. Bağcılarda Özel Medicine hastanesinin -6. katında gizlenmişler ve hiç bir yerde clinic expert yazmıyor arkadaşlar. Danışman kapıdan almasa yerlerini bulamazsınız o kadar diyorum.

Saçlarıma yorum yaparsanız sevinirim.
Sizinle devamlı fotoğrafları paylaşacağım arkadaşlar
Sorularınız varsa alabilirim.

suzy_q

• Sr. Member
Ynt: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2020, 15:58:13 »
Kardeşim geçmiş olsun, kötü bir deneyim olmuş, umarım sağlıklı bir şekilde çıkar saçların ve bu yaşananları hiç takmamış olursun.

ao35

• Jr. Member
  • **
Ynt: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2020, 16:02:54 »
11. gün
Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13359.0

Biotin+Xpecia

Zach84

• Jr. Member
  • **
Ynt: Clinicexpert 4500 greft 29 mart 2020 (Yaş 23)
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2020, 20:41:27 »
Birader sosyal mesafe kurali varken hangi akla hizmet sac ektirdin. Hem de Izmir'den gelip, gitmissin bir de otelde kalmissin. Ya Corona olduysan ve ailene bulastirdiysan? Yaptigin sey cahil cesaretinden de beter insallah hayatta baska derdin olmaz

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2020, 20:54:03 »
valla film izler gibi heyecanla okudum ne macera yaşamışsın arkadaşım ya  ;D kapıdan demek almasalar yerlerini bulamayacağın bir yere gizlenmişler demekki .valla kabus gibi işe bak.
adamlar hem işi ticarete dökmüş hemde yasalardan gizlenerek bir şeyler yapmaya çalışıyorlar galiba ilgili denetim kurumlarıda araplara ekim yaptıkları için yurt dışı gelir gözüylemi bakıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ,bence ne olursa olsun bu tür yerler kapatılmalı ,sonuçta insan sağlığı bu şakası olmaz.
izmirden alınıp ekim merkezine gidip 2 metre edada serum takılıp ,kim olduğu belli olmayan kimselerce ekim yapılması ve sonra tekrar izmire eve bırakılma,kafanın acaip şişmesi falan nerden tutsan film gibi süreç cidden   ;D

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2020, 21:00:09 »
Böyle ticari girişimlerle sağlık sektöründe yer almaya çalışan yerlerden uzak durmak lazım ama olan olmuş umarım bütün bunlara rağmen saçlarınız güzel olur.
Burda ekim yapanlar doktor olmamakla birlikte işleri konusundada yeterli deneyimi olmayan sağlık meslek liselerinden mezun yeni yetme genç arkadaşlar.Onlara bu sorumluluğu verip büyük bir riskin altına atan düzene isyan etmenek mümkün değil.Malesef işsizlikten böyle yerlerde çalışıp büyük sorumluluk almak zorunda kalıyorlar.
Size geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsınız çok daha kötüsüde olabilirdi.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2020, 21:11:00 »
Sağ olun arkadaşlar ben yandım başkası yanmasın diye uzun uzun anlattım.

Yalnız saç ekimime de yorum yapsanız çok sevinirim sonucu çok merak ediyorum zaman geçmiyor adeta.
Bana çok seyrek geldi sizce de öyle mi?

Biotin+Xpecia

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2020, 21:55:34 »
seyrek olup olmadığı kabuk dökümünden sonra daha iyi anlaşılır ,o yüzden sanırım şu aşamada yorum yapmak pek sağlıklı olmaz.
4500 greft az değil ,sık olması gerekir normalde.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2020, 22:18:10 »
2 gün sonra kabukları döküp foto atacağım hocam bu konuya yine beklerim
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2020, 00:01:37 Gönderen: ao35 »

Biotin+Xpecia

Adem kırmaci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 10 Nisan 2020, 15:53:11 »
Kabukların arasındaki açıklıklar pek iyi değil kanal açarken özen göstermemişler, rasgele ekim gibi olmuş ama iyi greft almışlar ve aldıklarının hepsini ekmişler. 1 sene sonunda iyi sonuç alacağını düşünüyorum. Kabukların arasındaki açıklıklar dolmazsa o bölgeler seyrek gözükebilir.

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Nisan 2020, 16:49:45 »
kabuklar gerildiği için öyle gözüküyor ,kabuk dökümünden sonra boşluk varmış gibi gözükmez.

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 10 Nisan 2020, 19:16:41 »
kabuklar gerildiği için öyle gözüküyor ,kabuk dökümünden sonra boşluk varmış gibi gözükmez.

Valla ben de şaşırdım hocam ekildiğinde sık görünüyordu sonra araları açıldı moral bozucu. Açıklama için sağol birazdan kabuk dökme yıkaması yapıcam şuan kafamda losyon var

Biotin+Xpecia

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 10 Nisan 2020, 19:17:13 »
Kabukların arasındaki açıklıklar pek iyi değil kanal açarken özen göstermemişler, rasgele ekim gibi olmuş ama iyi greft almışlar ve aldıklarının hepsini ekmişler. 1 sene sonunda iyi sonuç alacağını düşünüyorum. Kabukların arasındaki açıklıklar dolmazsa o bölgeler seyrek gözükebilir.

hocam kanal açılmadı dhi ekim

Biotin+Xpecia

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2020, 19:20:05 »
Böyle ticari girişimlerle sağlık sektöründe yer almaya çalışan yerlerden uzak durmak lazım ama olan olmuş umarım bütün bunlara rağmen saçlarınız güzel olur.
Burda ekim yapanlar doktor olmamakla birlikte işleri konusundada yeterli deneyimi olmayan sağlık meslek liselerinden mezun yeni yetme genç arkadaşlar.Onlara bu sorumluluğu verip büyük bir riskin altına atan düzene isyan etmenek mümkün değil.Malesef işsizlikten böyle yerlerde çalışıp büyük sorumluluk almak zorunda kalıyorlar.
Size geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsınız çok daha kötüsüde olabilirdi.

Sağolun. Sonuna kadar haklısınız. Saç ekim işlemi butik bir işletme tarafından yapılmalı. Bu işi böyle tekstil fabrikasına çevirmek estetikten uzak olmasına sebep oluyor. Saç ekimi yaptıracak olan arkadaşlar okur da ona göre karar verir umarım. Benim burada iki amacım var birincisi bu, ikincisi de saçlarımın gelişimi hakkında yorum ve tavsiye almak.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2020, 23:08:49 Gönderen: ao35 »

Biotin+Xpecia

ao35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 11 Nisan 2020, 23:27:21 »
13. gün durum böyle

Biotin+Xpecia

Facebook Twitter Instagram