Gönderen Konu: Kerozan İşe Yarar mı?  (Okunma sayısı 12177 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Kerozan İşe Yarar mı?
« : 08 Nisan 2020, 18:12:14 »
Merhaba arkadaşlar. Sizce kerozan işe yarar mı? Saçlarım yağlanıyor, incelmeler var, bunun için vitamin almayı düşünüyorum. Genetik dökülmede işe yarar mı bilmiyorum ama forumda birçok kişi önermiş Kerozan'ı, sizce 2 kutu alayım mı? Bir faydasını görür müyüm?

Matthews

• Full Member
Ynt: Kerozan İşe Yarar mı?
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2020, 17:04:11 »
Bende almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa memnun oluruz..

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2020, 21:25:19 »
xpecia türü bir şey düşünüyorsan kerozan almak daha mantıklı hocam ,xpecianın çok fazla cinsel yan etkileri var bende kerozan almayı düşünüyorum şu sıralar .

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2020, 23:11:43 »
En az 2-3 ay denemek lazım ki etkisini fark edelim. Bu yüzden kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2020, 00:28:12 »
Güncel.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2020, 02:06:57 »
Vitamin işte hocam ben 2 aydır kullanıyorum devam da edeceğim tek başına bir etkisi olur mu olmaz. Bu tedavine ek koyacağın bir opsiyon fayda konusunda yorum yapamayacağım bir çok şey kullaniyorum etkisi var yok demem için tek kullanmam lazım. İçeriği saca faydalı vitamin mineral vs mutlaka + yönde etkisi olur eksi yönde ise etkisini görmedim
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2020, 02:28:55 »
çok fazla yaramaz destekleyıcı urun olarak düşün mucize yaratmaz kısaca
Global Moderator

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2020, 06:20:06 »
Bu kerozan son günlerde neden bu kadar konuşulmaya başlandı bilmiyorum
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2020, 21:28:28 »
Bu kerozan son günlerde neden bu kadar konuşulmaya başlandı bilmiyorum

Forum olarak Xpecia’dan vazgeçip Kerozan’a yöneldiler.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2020, 16:49:55 »
Dostum pek sanmam ben 6 ay voonka saw palmetto kullandım hala kullanıyorum günde bir tane 92 gün yetiyor minoxla beraber sinerjik etki alıyorm birbirnin tamamlayıcısı hiçbir yan etki görmedim bunlardan tavsiye ederim  bide shiffa home gingo biloba kapsül al oda iyi kan akışını mükemmel hızlandırıyor bunu ereksiyon olurken farkettim kerozanda da var diceksin ginko biloba ama çok az var 100 mg veya 50 mg felan dediğim kapsülde her birinde 750 mg var iyi etki ediyor

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2020, 20:58:57 »
Kerozanı sipariş ettim bugün geldi bakalım inşallah faydasını görürüm..

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2020, 23:56:39 »

xpeciadan vazgeçilmeyecek gibi değil cinsel yanetkileri konusunda finans haltetmiş yanında durum böyle olunca daha ciddi markalara yönelmek gayet mantıklı bence bu yönden kerozan iyi bir alternatif diye düşünüyorum bende.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Nisan 2020, 05:54:05 »
Dostum pek sanmam ben 6 ay voonka saw palmetto kullandım hala kullanıyorum günde bir tane 92 gün yetiyor minoxla beraber sinerjik etki alıyorm birbirnin tamamlayıcısı hiçbir yan etki görmedim bunlardan tavsiye ederim  bide shiffa home gingo biloba kapsül al oda iyi kan akışını mükemmel hızlandırıyor bunu ereksiyon olurken farkettim kerozanda da var diceksin ginko biloba ama çok az var 100 mg veya 50 mg felan dediğim kapsülde her birinde 750 mg var iyi etki ediyor

Voonka saw palmetto mu etki ediyor? Yoksa minox etkisi mi? Voonka sawpalmetto etkisiji ayırt edebiliyor musun? Minoksidil ile birlikte kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıyorum. Voonka saw palmetto deneyebilirim?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 19 Nisan 2020, 12:23:35 »

Genetik dökülmede etkisi var yani, doğru mu anladım hocam?

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2020, 00:13:04 »
Voonka saw palmetto mu etki ediyor? Yoksa minox etkisi mi? Voonka sawpalmetto etkisiji ayırt edebiliyor musun? Minoksidil ile birlikte kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanıyorum. Voonka saw palmetto deneyebilirim?
Woonka tavsiye ederim 3 ay minoxsuz kullandım etki farkedilir minyatürleşmeyi durdurdu dökülme günde 5 6 ya düştü minoxla kullandım kalan 3 ay sinerjik etki etti bonus kafa oldum  cinsel yan etki hiç görmediğim için bana bişey olmaz diyerekten bide finası denim dedim saçı mahvettik  finas daha iyi etki etti ama devamlı kullanım gerektiğini umursamadan başladım yan etkisi göğüste kalçada yağlanma oldu korkudan bıraktım 1.foto önce sonra yaptım 2. foto sonrası sw palmetto ve finas ikilisini kullandım gördüğünüz fotoda ilkinde saç çizgisi bozuk şakaklardan anlarsınız ve saç kalitesiz ince renksiz diğer fotolarda kömür gibi
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2020, 00:21:09 Gönderen: Furymen@hotmail.com »

Facebook Twitter Instagram