Gönderen Konu: Kerozan İşe Yarar mı?  (Okunma sayısı 12176 defa)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
Ynt: Kerozan İşe Yarar mı?
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2020, 00:33:55 »
Woonka tavsiye ederim 3 ay minoxsuz kullandım etki farkedilir minyatürleşmeyi durdurdu dökülme günde 5 6 ya düştü minoxla kullandım kalan 3 ay sinerjik etki etti bonus kafa oldum  cinsel yan etki hiç görmediğim için bana bişey olmaz diyerekten bide finası denim dedim saçı mahvettik  finas daha iyi etki etti ama devamlı kullanım gerektiğini umursamadan başladım yan etkisi göğüste kalçada yağlanma oldu korkudan bıraktım 1.foto önce sonra yaptım 2. foto sonrası sw palmetto ve finas ikilisini kullandım gördüğünüz fotoda ilkinde saç çizgisi bozuk şakaklardan anlarsınız ve saç kalitesiz ince renksiz diğer fotolarda kömür gibi

Hocam sizin saçınız gayet gür görünüyor bence. Bu bahsini ettiğiniz şeyi nereden bulabiliriz?

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2020, 00:47:15 »
Hocam sizin saçınız gayet gür görünüyor bence. Bu bahsini ettiğiniz şeyi nereden bulabiliriz?
N11.comdan alıyordum dediğim gibi kerozan alıcaksın içinde saw palmetto az para tuzağı bence xpecia kullandım çok pişman oldum buda onun gibi iksinide bir sefere mahsus test edim diyorsan kullan birşey kaybetmezsin bende çoğu şeyi test ettim tecrübe ettim ilk fotoyu gördüysen orda sadece saw palmetto minoxil kullanıyordum saçın kömür gibi olması ve şakağın kapanması saw+finas+minoxil bu üçlüyü kullanarak oldu minoxil haftada 3 kere sadece akşamları saw palmetto ve finas gece yatmadan alıyordum ramazan ayıydı sahurda yemekle beraber alıyordum

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2020, 06:31:58 »
Woonka tavsiye ederim 3 ay minoxsuz kullandım etki farkedilir minyatürleşmeyi durdurdu dökülme günde 5 6 ya düştü minoxla kullandım kalan 3 ay sinerjik etki etti bonus kafa oldum  cinsel yan etki hiç görmediğim için bana bişey olmaz diyerekten bide finası denim dedim saçı mahvettik  finas daha iyi etki etti ama devamlı kullanım gerektiğini umursamadan başladım yan etkisi göğüste kalçada yağlanma oldu korkudan bıraktım 1.foto önce sonra yaptım 2. foto sonrası sw palmetto ve finas ikilisini kullandım gördüğünüz fotoda ilkinde saç çizgisi bozuk şakaklardan anlarsınız ve saç kalitesiz ince renksiz diğer fotolarda kömür gibi

Şu anki tedavin nedir? Minoksidil ve vonkaa olarak mı devam ediyorsun? Minoksidili haftada 3 gün günde tek sefer mi kullaniyorsun? Yoksa su an hergün mü? Vonkaanin içinde kabak çekirdeği yağı da varmış günde bir kapsül 250 mg saw palmetto 150 mg kabak çekirdeği yağı demek. Bir kapsüle devam mı? Yeterli geliyorsa ekonomik olarakta çok iyi olur.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2020, 10:34:46 »
Şu anki tedavin nedir? Minoksidil ve vonkaa olarak mı devam ediyorsun? Minoksidili haftada 3 gün günde tek sefer mi kullaniyorsun? Yoksa su an hergün mü? Vonkaanin içinde kabak çekirdeği yağı da varmış günde bir kapsül 250 mg saw palmetto 150 mg kabak çekirdeği yağı demek. Bir kapsüle devam mı? Yeterli geliyorsa ekonomik olarakta çok iyi olur.
Minox artık kullanmıyorım az bişey kaldı o bitince bidaha almicam haksız fiyat artışından dolayı vazgrçtim şuan her gün gece hatmadan günde 1 kez 3 fıs şeklinde ön bögeye sıkıyorum voonkaya devam ediyorum sıvı kapsül olduğu için bir kaç kez topikal uyguladım kokusu hoşuma gitmedi orala devam ettim voonkayı sabah akşam günde 2 kez kullanmış biri olarak 1 kere kullanmak ile 2 kere kullanmanın farkı yok günde bir kez alabilirsin 92 gün yeter hünnap keçi boynuzu veya shiffa home ginko bilobada al alabiliyorsan 60 gün yeter günde 1 tane
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2020, 10:47:51 Gönderen: Furymen@hotmail.com »

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2020, 12:59:15 »
N11.comdan alıyordum dediğim gibi kerozan alıcaksın içinde saw palmetto az para tuzağı bence xpecia kullandım çok pişman oldum buda onun gibi iksinide bir sefere mahsus test edim diyorsan kullan birşey kaybetmezsin bende çoğu şeyi test ettim tecrübe ettim ilk fotoyu gördüysen orda sadece saw palmetto minoxil kullanıyordum saçın kömür gibi olması ve şakağın kapanması saw+finas+minoxil bu üçlüyü kullanarak oldu minoxil haftada 3 kere sadece akşamları saw palmetto ve finas gece yatmadan alıyordum ramazan ayıydı sahurda yemekle beraber alıyordum

Hocam onun sebebi belki finasteride'dir, voonka olup olmadığını nereden anlayabiliriz ki? Şimdi biraz baktım ama bu Voonka’nın pek çok çeşidi var, hangisini almalıyız? Link veya görsel verirseniz çok sevinirim hocam.

Mutsuz Hasta

• Hero Member

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2020, 15:23:19 »

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2020, 16:33:16 »
Evet bu n11.comdan almanızı tavsiye ederim bu site güvenilir değil

Teşekkür ederim hocam. Yan etkisi var mı?

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2020, 20:11:29 »
Teşekkür ederim hocam. Yan etkisi var mı?
Hiçbir yan etkisi yok güvenle kullanabilirsin doğal gıda takviyesi

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2020, 20:12:18 »
Hiçbir yan etkisi yok güvenle kullanabilirsin doğal gıda takviyesi

Tekrar teşekkür ederim hocam.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2020, 20:41:59 »
Tekrar teşekkür ederim hocam.
Rica ederim unutmayasın her zaman D vitamini takviyesini almagı unutma saçı en çok döken vitamin eksikliği budur :)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 20 Nisan 2020, 22:37:28 »
Rica ederim unutmayasın her zaman D vitamini takviyesini almagı unutma saçı en çok döken vitamin eksikliği budur :)

D vitamini takviyesi ile daha mı iyi sonuç veriyor hocam?

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 20 Nisan 2020, 23:21:53 »
D vitamini takviyesi ile daha mı iyi sonuç veriyor hocam?
Hiç onla bağdaştırmadım daha iyi sonuç verebilir evet D vitaminini ekstra gıda takviyesi olarak kullandım güneşe az çıkan biriysen kullan derim
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2020, 23:49:37 Gönderen: Furymen »

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2020, 03:28:25 »
Hiç onla bağdaştırmadım daha iyi sonuç verebilir evet D vitaminini ekstra gıda takviyesi olarak kullandım güneşe az çıkan biriysen kullan derim

Günlük yarım saat çıkıyorum hocam. D vitaminim eksik mi değil mi bilmiyorum, hastaneye de gidemem şu durumda. İyisi mi garanti olsun diye kullanmak.

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2020, 09:13:03 »
Kerozandaki selenyum miktarı çok değil mi arkadaşlar? Kafamı kurcalıyor. Aşırı selenyum alımı toksit etki yapıyor. Saç dökülmesine de neden olduğu söyleniyor. Bu takviyeyle beraber yiyeceklerden aldığımız selenyumla sınır aşılır mı acaba?
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram