Saç Ekimi Sonuçları
Woonka tavsiye ederim 3 ay minoxsuz kullandım etki farkedilir minyatürleşmeyi durdurdu dökülme günde 5 6 ya düştü minoxla kullandım kalan 3 ay sinerjik etki etti bonus kafa oldum cinsel yan etki hiç görmediğim için bana bişey olmaz diyerekten bide finası denim dedim saçı mahvettik finas daha iyi etki etti ama devamlı kullanım gerektiğini umursamadan başladım yan etkisi göğüste kalçada yağlanma oldu korkudan bıraktım 1.foto önce sonra yaptım 2. foto sonrası sw palmetto ve finas ikilisini kullandım gördüğünüz fotoda ilkinde saç çizgisi bozuk şakaklardan anlarsınız ve saç kalitesiz ince renksiz diğer fotolarda kömür gibi
Hocam sizin saçınız gayet gür görünüyor bence. Bu bahsini ettiğiniz şeyi nereden bulabiliriz?
Şu anki tedavin nedir? Minoksidil ve vonkaa olarak mı devam ediyorsun? Minoksidili haftada 3 gün günde tek sefer mi kullaniyorsun? Yoksa su an hergün mü? Vonkaanin içinde kabak çekirdeği yağı da varmış günde bir kapsül 250 mg saw palmetto 150 mg kabak çekirdeği yağı demek. Bir kapsüle devam mı? Yeterli geliyorsa ekonomik olarakta çok iyi olur.
N11.comdan alıyordum dediğim gibi kerozan alıcaksın içinde saw palmetto az para tuzağı bence xpecia kullandım çok pişman oldum buda onun gibi iksinide bir sefere mahsus test edim diyorsan kullan birşey kaybetmezsin bende çoğu şeyi test ettim tecrübe ettim ilk fotoyu gördüysen orda sadece saw palmetto minoxil kullanıyordum saçın kömür gibi olması ve şakağın kapanması saw+finas+minoxil bu üçlüyü kullanarak oldu minoxil haftada 3 kere sadece akşamları saw palmetto ve finas gece yatmadan alıyordum ramazan ayıydı sahurda yemekle beraber alıyordum
https://m.vitaminler.com/urun/voonka-saw-palmetto-complex-92-kapsul-6953Bu mu?
Evet bu n11.comdan almanızı tavsiye ederim bu site güvenilir değil
Teşekkür ederim hocam. Yan etkisi var mı?
Hiçbir yan etkisi yok güvenle kullanabilirsin doğal gıda takviyesi
Tekrar teşekkür ederim hocam.
Rica ederim unutmayasın her zaman D vitamini takviyesini almagı unutma saçı en çok döken vitamin eksikliği budur
D vitamini takviyesi ile daha mı iyi sonuç veriyor hocam?
Hiç onla bağdaştırmadım daha iyi sonuç verebilir evet D vitaminini ekstra gıda takviyesi olarak kullandım güneşe az çıkan biriysen kullan derim