Uzun zamandır foruma girmiyordum
Mesajları şöyle bir okudum
Bazı şeyler değişmiyor 😀
Hala giden 5000 greft peşindeler
Arkadaşlar onlar gelmeyecek zaten onlar ilk gün gitti hala da bundan bahsetmenin anlamı yok 😀
Sırf bu yüzden de girmiyordum foruma ama bıraktığım yerdeler maalesef
Neyse
Gelelim süreci Merak edenlere
Yarin fotoğraf yükleyeyim daha net belli olur
Tabi nekroz olan yerlerden çıkmadı
En iyi yorumu fotoğraf yükleyince yaparsınız
Bu arada aklıma takılan bir durum oldu
Şimdi benim Ekim 2 gün diye planlandı
İlk gün 2500 ikinci gün 2500 şeklinde
İlk gün şöyle bir olay olmuştu
Yaklaşık 1200-1300 civarında kök alındıktan sonra kanallar açıldı (2500 lük)
Sonrasında birden denetlemek için birileri geldi
Bende o sırada 1 saatten fazla kanallar açılmış şekilde bekledim
Balkona falanda çıktım oturdum
Bu zaman diliminde kafamda sadece inçe bir bone vardı
Bu süre içinde enfeksiyon kapmış olabilir miyim ?
Bunun nekrozla bir alakası olabilir mi?
Bu şekilde mikrop kapmışken bir de 2. Gün Ekim’e devam edince bu hale gelmiş olabilir miyim?
Yok Reis, balkon malkon olayı değil bu, Ekimin yeteneksiz eller tarafından yapıldığı bariz belli oluyor zaten, hadi 1. Kanal açıldı, Ertesi gün Orta ve Vertex Kısmına bak, ortaya seyrek Az bir greft ekildiği halde ortada sağlıksız ve Vertex 2. Gün ekildiği halde öndeki Travmatik Durumun Aynısı Oluşmuş..
Neyse Sen şimdi Bunları Kafaya tekrar takma, Şimdi Tekrar sorup, Gereksiz Tekrar Eden Aynı Yorumlarla Bir 45 sayfa Daha Uğraşma, Tabi öneri ve Tavsiye veren Arkadaşların yorumlarından Bahsetmiyorum, Sadece Bir sonuca varılamayacak olan, Önceki 45 sayfada da Tekrar tekrar Söylenmiş Ve Hiçbir şey değiştirmeyeceğini Bildiği halde Tekrar Yapılan Aynı Yorumlardan Bahsediyorum..
Sen şimdi Önüne bak, Şanslısın, donörün Yeterli Ve saç telleride Kalın, Sen şimdi Ekonomik Durumun varsa Şu an, Güzel Bir Merkezde Kendine Temiz bir Sayfa Aç, Ve Şu İsimlerden Şaşma Derim..
SERKAN AYGIN
BİLGEHAN AYDIN
ASUMAN HAİR
ŞAHİN ÇELİK..
Bu Merkezlerden Biri, Bugüne Kadar Yaşadığın Kötü Durumu Unutturur Sana, Sonra Yeni Bir Konu Açarsın Süreci Beraber Takip Ederiz.. Bol Şans..
(^_^)