Çok doğru söylüyorsun, aşağıda da görüleceği üzere isteyen “olumsuz yorum olmamak kaydı” ile istediği yorumu yapabiliyor.
Algoritma şöyle işliyor:
1.) Olumsuz yorum ilk defa yapılıyorsa bir kullanıcı tarafından, teyid alma veya diretme(Örneğin; orada saç çıkmaz dediyse bir kullanıcı, hiç mi çıkmaz diye diretmek)
2.) Kullanıcı ikinci kere olumsuz yorum yaparsa, sen benim konuma yorum yapma diye çıkışmak.(Örneğin; aşağıdaki ekran görüntüsü)
bence boşuna diretiyorsun arkadaşın psikolojisinin düzgün olmadığı yazdığı cevaplardan bile belli, psikolojisi bi gün iyi bi gün kötü ona göre şekil alıyor buradaki durumu da çünkü benim yazdığım yorumda hiç bir saygısızlık yok ama verdiği cevap ortada..
sonrasında adamın teki bununla dalga geçiyor resmen, imzana şöyle yaz böyle yaz foto atmaya devam et nasıl çıkmadığını hep beraber görelim diye bu da tamam deyip ehehhe, gülüyorlar..
ben ve başka forum üyeleri de dahil olmak üzere ekim öncesinde ve sonrasında bundan sonra ne yapması gerektiğini söyledik söylüyoruz, 2. ekim için yer araştır diyoruz hala işine geldiğine iyi cevap vermeye işine gelmediğini terslemeye devam edip kafasına göre davranmaya devam ediyor. boşver böylelerine iyilik yaramaz boşuna elini yorma hiç..