Benim birseyleri bildiğim iddiam yok ama foruma sağladığım faydayı seninle de tartışacak değilim...
Arkadaşa zaten nekroz var ekimin paylamış dedik .. hatta arkadaş ekimi bitmeden arada bir foto paylaşmıstı “ben ilk gün söyledim basına gelecekleri..
Aradan geçen 4 aydan sonra ısrarla aynı kişilerin tekrar tekrar “bu ekim patlar “demesi trajikomik.. neden biliyormusun? Çünkü arkadas zaten sorunlu bılgeden ümidini kesmiş , çıkışların olmayacağının farkında kendi agızıylada “pişmanım , ekimim patladı, elimde argümanlarla 1 yılı bekliyorum (saç çakacak diye değil hakkını aramak için)”
Çocukcagız ilk günden bu yana sabır ile olan oldu, pandomim vardı , işi bilmiyordum , uzak bir şehire gitmek mantıklı gelmedi ama pişmanım diyor.
Bu durumda hala ısrarla “bence bu ekim patlar hala ne beklentin var ki” demenin kendisi boş birşeydir..
Forumda nekroz olan ekin süreçlerinin %95 i ya ters ısık foto paylaşıyor yada paylaşımı 4.ayda kesiyor.. o yüzden bu forum için değerli bir konu... hemde PATLADIGINI bilmemiZe rağmen. Çünkü yeni arkadaşlar görürlerse Nekrozun 8. Aydaki görüntüsünü tercihlerini yaparken daha iyi elerler.
Benim yorumlarım kimine boş gelir kimine hoş.. gayet normal zeka meselesi çünkü.. seviye farkı, makas açıldıkça yadırgıyor insan.. o yüzden çok şaşırmadım mesajına
« tekrar tekrar “bu ekim patlar “demesi trajikomik.. neden biliyormusun? Çünkü arkadas zaten sorunlu bılgeden ümidini kesmiş , çıkışların olmayacağının farkında » demişsin.
Emin miyiz bu iddamızda? Ekimin genelini geçtim, nekrozlu alanlardan bile umudu var hala:
133. Gün:Nekroz olan yerlerde saçlar çıkmıyor (
ilginç!)
Büyük nekroz olan yerde ise içinde saç var ama büyümüyor nedense (
neden büyümüyor acaba)
139. GünNekrozlu yerlerde çıkış yok gibi (
yok yav, niye olmasın)
Diğer alanlarda da çıkışlar sıkıntılı mı anlayamadım (
öyle sorunca biz de bilemedik şimdi)
Ya da saha erken mi (
değil)
Çıkışlar olup hacimleri mi? (
Hacimlenmez)
Yorumlarsanız sevinirim
Özellikle tecrübeli arkadaşlar
Not: Parantez içi, kırmızı ve altılı çizgililer benim iç sesim ilk okuduğumda.
Bir de tecrübe paylaşmak, 6 günde bir değişim olmayan fotoğrafları paylaşmak ile olmuyor. Ayda bir, düzenli olarak, farklı açılardan, aynı ışık ortamda fotoğraf paylaşıp, soruları cevaplayan ve yorumları rica eden onlarca kullanıcı var. Tecrübe paylaşmak böyle olur yoksa değişim olmayan(ve olmayacak) sonucu 7 günde bir, iyi bir şeyler duyarım umudu ile paylaşmak tecrübe paylaşmak değildir. Kandırmayalım birbirimizi. Kullanıcı adı bile “güzel günler göreceğiz” olan birisinden bahsediyoruz, adam kullanıcı adını alırken bile kötü sonucu dışlamış.
Olay şöyle ilerliyor bu ekimde arkadaşın kafada:
-
Sanırım benim ekim patladı. Ahaa, saç mı o nekroz alanındaki yoksa? Hakkaten saç, hala umut var, daha hacimlenir ki bu. Hacimlenir bence de, niye hacimlenmesin? Dur fotoğrafını çekeyim de foruma koyayım, maçı döndürür bu.Daha önce dediğim gibi, sırf bu ve ecz. holmes başlığına cevap yazmak için üyelik açtım yoksa içimde patlayacaktı.
Ohh, “patlayacaktı” mı dedim? Ekimden bahsetmedim, yo hayır! Güzel günler göreceksin, seni kast etmedim.
Bu başlığa yazdığım son yazı oldu bu. Aynı şeylerin etrafında dönüp duruyoruz zira. İyi temennilerim seninle.