Niyetim tartışmayı devam ettirmek değil ama yazmadan da içim rahat etmeyecek:
1.) 15 ay değil 45 ay beklesen sonuç değişmeyecek. Her şeyi iyi bildiğini sanıyorsun ama KaisserSS’in yukarda yazdığı gibi 6-7 ay içinde nihai sonuç ortaya çıkıyor. Sen bekle ama 10 ay daha, belli mi olur!
2.) Burada sorun fotoğraf paylaşman ve durum hakkında insanları bilgilendirmen değil. İnatla iyi yorum duymak için çaba sarf etmen. Kaç yaşında insansın, komik oluyor artık.
3.) Evet her süreç kendi içinde farklıdır ama ortalama üç ayda tüylenme varsa genelde, başkasında dördüncü ay başlar. Kiminde sivilce olur kiminde olmaz, kiminde kaşıntı olur kiminde olmaz. Senin durumun ekim öncesinden daha kötü, hangi süreç farklılığından bahsediyorsun?
4.) Buna cevap versem olay öğretmenim, besyo okuyorum, futbol antrenörüyüm, başka zamanım yok gibi uzadıkça uzayacak. Tamam, en doğru yerde en doğru zamanda yaptırdın. Sanki senin dışında saç ektirrnlerin hepsi işsiz güçsüz aylak insanlar.
5.) En azından hukuki süreç erken başlamış olurdu ama zaten senin bence mahkemeye gideceğin yok. İşlemi yapan ücretsiz revizyon teklif edecek sen de kabul edeceksin. 3-5 yıl sonra davayı kazansan ne olacak hoş.
6.) Ben dahil kimsenin sana garazi olduğunu düşünmüyorum. Özel durumun da kimsenin umrunda değil. Olumsuz yorumlara tahammülün yok.
7.) KPSS çalış demek niye acımasızca olsun. Kim bilir belki onun da özel durumu vardır!
8.) Plastik Cerrah saç ekiminin akibeti ile ilgili değil nekroz ile ilgili cevap vermiş sana. Zaten diğer Plastik Cerrah da senin doktora giydirmiş. Sen yine olumlu tarafından yaklaşabilmişsin olaya, tebrikler. Ki kolay kolay hiçbir hekim meslektaşını hekim olmayanların yanında kötülemez.
9.) Konu klavye delikanlılığına nasıl geldi anlayamadım maalesef. Sen hep iyimser yorum beklediğin için sana ekstra sert gelmiş olabilir.
10.) Anlayışın için teşekkür ederim
11.) Ama bak oldu mu şimdi Sururi Hocam, bana
yukarda klavye delikanlısı diyip de “hak ettiğin cevabı alırsın” demek.
Özetlemek gerekirse anlama kıtlığı yaşayan yok, sadece iyimser dolu bir saç ekim mağduru var. Umarım kullanıcı adında olduğu gibi güzel günler görürsün 15 ay sonra da biz yanılırız.
Esen kal
b
Bak yazdıklarımı yine anlamamışsın 😀
Nekroz olan bölgeler için ben 15 ay bekliyorum deri kendine gelsin ve 2. Ekim’e hazır olsun
Yolsa saç çıkışı içim değil .
Ben olumlu yorum beklemiyorum
Durumun ne olduğunun farkındayım çıkan
Kar diyorum
Ayrıca benim başıma gelen kimsenin başına gelmesin de
Sen ve senin gibi yazanlar ne yapardı çok merak ediyorum gerçekten bu olay kendi başınıza gelse
Ayrıca yaptığım işle alakalı küçümseyici konuşmanı da sana şöyle anlatayım ilkokul çocuğuna anlatır gibi
Ben kimsenin işine gücene karışarak önem arz etme durumlarınıza göre yorum yapmıyorum yaparsam acımasız ve gerçeklikten uzak olur diyorum
Buradaki insanlarw da işsiz güçsüz demedim işleri hakkında yorum yaptım
Kendi durumunu da yazdım anlayış gösteren de olur göstermeyen de
Hayatım boyunca başkasını durumunu bilmeden yargılamadım
Bu süreçte babamı kaybettim
Kendim yaralı olduğum için yanında bulunamadım hayatımın en kötü zamanlarına denk geldi
Şimdi buradan klavyeden konuşmak kolay
Herkes ne çektiğini kendisi bilir
Bunu da yazmak istemezdim ama sonunda yazmam zorunda kaldım .
Ben o yüzden diyorum
Bir haber okudun dinledin gördün ya da arkadaşın bir şey anlattı
İçeriğini bilmeden başka yorumlar yapma
Başkasının il güç ekonomik ve sosyolojik durumunu bilmeden yorum yapma
Bak kaç tane olumsuz yorum yapan var onlara bir şey demiş miyim
Amacım sadece olumlu yorum duymak olsa bana moral veren r sürü çevrem var neden burada mesaj yazmakla uğraşayım
Bunu düşünmek zordur
O yüzden en iyi yeri ben bilmiyorum
Ne öğretmenliğimde ne de başka konularda ben çok biliyorum demedim o yüzden de ukalalık yapmadım. Öyle biri değilim çünkü
Senin sadece yazı olarak okuduklarını ben 140 gündür yaşıyorum
Günde 10 defa aynaya bakıyorum
Gidip doktorla kavga etsem saç mı çıkacak
Senin ve senin gibilerin anlamadığı bu
Alt tarafı kendi başıma gelen olumsuzluktan insanlara belki faydam olur diye yazıyorum yolsa burada yazmanın ne faydası var
Diyorum ya bunları anlamak bile çok zor
Daha çok şey söylerim de olay başka yerlere gidiyor
Bu tarz yorumlarsan sonra sanırım konuyu tamamen kapatmak daha doğru olacak
Bünün nasıl yapıldığını bilmiyorum
Mutlaka moderatör arkadaşlar beni yönlendirecektir
Son olarak kimsenin köyü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Sadece zor durumda olan birisine nasıl davranılması gerektiği konusunda toplum olarak eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum
Tabi bu da kişisel düşüncelerim
Yanılabilirim.
YouTube girip saç Ekim’i yaşayıp benden beter olan ve kafası neredeyse delik kalan arkadaşa kadar ulaştım dava konularında bileği almak için
Haklısın yıllarca sürüyor ama elimizden ne gelir
Gidip doktoru öldürelim mi? Dövelim mi?
Bunların hangisi benim başıma gelenleri engeller veya düzeltir .
Bunca sayfa cümle kelime yazdım. Hala daha derdimin ne olduğunu anlatamadıysam demek ki sorun bendeymiş . Doğru ifade edememişim.
Adını bilmediğim arkadaşım