Saç Ekimi Sonuçları
Cinayet
Normalde de kısa tutmuyorum enseyi be yanları ama zamanla toparlamaz mı?Bir de donör bölgede sivilcelenme oluyor
Dostum saç traşını biraz uzun tutarsan görüntüye takılmazsın, zamanla toparlar
Arkadaşlar Ekilen saçlar şok dökülme yaşıyor bunu da fotoğraflara baktıkça görüyorum .Şöyle bir durum var sanki dökülmeyen saçlar büyümüyor gibi . Gerçi ekilen bölgeye de makinayla girdim de
Ekim yapılan bölgeye makina ile traş yapılmaması tavsiye edildi bana. Umarım yanlış bir şey yapmamışsınızdır.
Bir örnek foto ekledim 120.gün fotom daha iyi anlarsın diye, sol taraf ile sağ taraf ne kadar farklı sol taraf erken verim verdi ama sağ taraftan %50 verim aldım ekilen kökler aynı ama ne yazıki 180.güne kadar bu şekilde devam ederse oradan saç falan çıkmıyor, bazıları erken geliyor falan hep hikaye hani derler ya olacak oğlak b....dan belli olur diye aynı saç ekimide böyle, benim sağ taraf sola göre aynı verimi vermedi bunu örnekle anlattım ekim olan çoğu arkadaşlarda bunu yaşamıştır.Doğru söylüyorsun benim süreç baştan sona sorunlu olduğu için her şey olabilir
90.günden itibaren saçlar kendini belli etmeye başlıyor senin daha erken 1 veya 1.5 ay daha sabretmen gerekiyor, o nerkozlu böyle benim bile canımı sıktı inşallah sonra düzeltilir
Şu erkoz olmasaymış senin ekimin iyi sonuç verirdi dikkatli bakınca saç köklerin 2 li 3 lü hep vallaha yazık olmuş