hocam yapmayın gözünüzü seviyim bende ücretli öğretmenlik yapıyorum besyo mezunuyum aynı zamanda antrenörlük yapıyorum futbol + masa tenisi, tamam şuan bir boşluk var ama normal zamanda çalışırken de hiç birisi de engel olmadı işimden izin alıp başka şehirde ekim yaptırmaya zaten yazın ve sene başında boşluklar oluyor bende cidden hiç boş vaktinizin olmadığı bir işte çalışıyorsunuz zannettim öyle bi söylemişssiniz ki ya şimdi olacaktı ya da hiç olma şansı yoktu diye, gerçekten buradaki insanlar size hem üzülüyor hem kızıyor ve sonuna kadar haklılar, bundan sonra olacakları da herkes söylüyor kimsenin elinden bir şey gelmez bu kafanın düzelmesi için çünkü bir çözüm yok bu yüzden bunları tartışmanın faydası yok demeyin sana yoksa bile bir başka ekim düşünen ve buraları okuyan kişiye olur faydası. malesef saç ekim işinin bir kez daha hafife alınmayacak bir iş olduğunu gördük bu konuyla.
kardeşim bin kere açıklama yaptım ama sen durumu fark edemiyorsun
şimdi bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden anlamıyorsun sen durumu
bak ben sana ayrıntılı anlatayım.
34 yaşındayım. 15 yıl sonra üniversite okumaya karar verdim. tekrar sınava girdim beden eğitimi öğretmenliğini kazandım.
daha önceden okuduğum üniversite ( sınıf öğretmenliği ) bu sayede bir sürü dersten muaf oldum. Muaf olamadığım dersler hep uygulama
tabi sınıf öüretmenliğinin boşluğu yok bilirsin bu yüzden üniversite okuma sürecinde ilçe milli eğitimi ikna etmem zor oldu ( 2 yılda okulu bitireceğim diye anca ikna edebildim ki bir sürü insan araya soktum)
bunun yanında antrenörlük yapıyorum. Öyle futbol okulu olarak düşünme . planlı programlı çalışan ve hedefleri olan oyunculala
yaklaşık 4 yıldır benimleler yılda 11 ay aktif çalışıyorlar. Hedefleri var. Benim de hedeflerim var.
o yüzden ben sabah 7:30 da evden çıkar akşam eğer ekstra bir durum yoksa 22-23 arasında eve girerim. üstelik bir ailem var. Çocuğum var. Özel işlerim var.
Mesele izin almak değil yani orada olmamak bir çok işin aksaması demek
ki bazı durumlar benim insiyatifimde değil.
yani senin küçümsediğin kadar da değil durumlar.
bu kadar işi organize etmek öyle kolay olmuyor maalesef
iyi niyetle yazdığının farkındayım ama durum dyle küçümsenecek bir durum değil.
bunların arasında gittiğin davet edildiğim bir çok kurstan da bahsetmedim .
neyse sorunumuz bu değil
ben her zaman bu mantığa karşıyımdır
bağcıyı dövmek değil üzüm yemek gerekir.
son olarak görüştüğüm plastik cerrahlardan
1- yüzde 1 ihtimal sana gelmiş diyen de var
2- Bu doktor hep sorunlu işler yaptı ben düzelttim diyen de var
3- ben bu durumun 1 haftada düzeleceğini düşünüyorum diyen de var.
öyleydi böyleydi artık önemi yok . Önemli olan sloocer ve onun gibi arkadaşların yaptığı yorumlar yapmak
çünkü o yorumlar insanı bir yere götürür . Diğer yorumların hepsi karamsarlığa götürmekten başka bir şey yapmaz
son olarak evet benim başıma çok kötü geldi evet bunu kabul etmemek gibi bir durum yok
ama yakından tanıdığım 3-4 kişinin sorunsuz olarak ekim gerçekleştirdiğini görünce karar verdim. Başka kişilerle de görüştüm.
aaa hadi boşluk ar koşalım gidelim ilk yere atlayalım olmadı yani.
ki zaten yapılan işlerde saç ekiminden ziyade işime odaklanmış olman da aslında söylediklerimi kanıtlar bir durum.
son olarak herkesin yorumuna saygım vardır. Mutlaka yardımcı olmak için paylaşım yapmıştır.
bu kadar net açıklamalara rağmen hala bu ve bunun benzeri sorulara cevap vermeyeceğim .
O yüzden kimse de yanlış anlamasın
NOT : Yazın boş durduğumu güneşin bağrında çalıştığımı, ayrıca 11 ay boyunca sürekli dışarıda çalıştığımı düşünürsek kalan 1 ayda da ailemle çocuğumla ilgilenmek isteyeceğimi ve hayatın durduğu bu durumda bu tarz bir işe kalkıştığımı düşünemiyprsun
Bak diğer arkadaşım ne güzel söylemiş
bende senin yerinde olsam ücretli öğretmenlik yapmam hocalık antrenörlük yapmam gider KPSS çalışırım günü kurtarmakla 3 kuruşa çalışmam (bunu aynen böyle dersem senin ekonomik durumunu psikolojini bilmeden davranmış olurum ve seni yargılamış olurum bence bu davranış yanlış olur )