Gönderen Konu: Alin bolgesine ve seyrelmis olan bolgeye ekim yardimlarinizi ricaediyorum  (Okunma sayısı 16978 defa)

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam birde dhi yontemi onermediklerini soyledi ioh bu sac icin manuel salim slit yontemi kullandiklarini soylediler  bu yuzden biraz tirstim sacimi kaybederim diye ?
Sizce dhi yontemi disinda ekim yaptirmamalimiyim  bu saca dhi disinda ekim yaptirirsa cok mu yanlis olur ?

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hairneva bu saça ekime gerek yok gibi görünüyor dedi, ioh için ise randevu aldım, yapabiliriz dediler.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar sizce bu sac için dhi yöntemi sart mmı ioh slit ve manuel alım ile ekiyoruz dediler yorumunuz nedir ?

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed - instute - muttalip keser belki zekeriya kul da yapabilir ama 4500-5000 olmaz bu is malesef gerekirse butceni topla hemde forumda bir cok konu var arastirmani kendin yap karari kendin ver ama serkan aydin dan uzak dur :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aydın? Kaçarak uzaklaş
🏇🏇

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kesinlikle bu forumu okuduktan sonra en son secenek bile degil benim icin artik ama bu forumu okumasam kesin oraya giderdim.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar merhaba

Dr kull ve ioh arasinda tercih yapmak gerekirse neresi daha dogru tercih olur

ASagida ki gibi bir sonuc icin hangi merkez daha iyi bir tercih olur.

https://www.modahaftasi.org/erkek-moda/sac-modelleri-yeni/dalgali-saclar-icin-kolay-sekillendirme.html

starkhalil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar merhaba

Dr kull ve ioh arasinda tercih yapmak gerekirse neresi daha dogru tercih olur

ASagida ki gibi bir sonuc icin hangi merkez daha iyi bir tercih olur.

https://www.modahaftasi.org/erkek-moda/sac-modelleri-yeni/dalgali-saclar-icin-kolay-sekillendirme.html

dostum en son hangisini tercih ettin ?

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ioh ile görüştüm 12.000 TL 2282 greft ekilmesi lazım dediler. 70 mikron saç kalınlığım çıktı.
Fırsat bulursam buraya ektirmeyi düşünüyorum, malum yıllık izin için 10 günlük bir zaman bulursam ektircem.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
IOH'da yaptirmaya karar verdim simdi ihtiyacim olan tek sey 10 gunluk bir yillik izin donemi, su bayram 9 gunluk tatil olsa hemen yaptirircam.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu tarz ekimlere iyi bir gelecek planı sarttır aralara gircekler önü ekcekler harbi bir uzman lazım buna bazı insanlar bu tarz saçlar için ekime ne gerek derler ondeki saçları azda kaybetsek bizce o acayip gorunumu değiştirir bazı ekimcilerde on ççizgi geride kalsın derler geleceği duşunun derler bu kadar dokulmeyi kafaya taktığına gore on çizgiyi eskisi yapıcan o zaman gidecein ekimci çok ii olcak olanıda ilaçla korucan karar vermişsin inşallah tamamen uzman bir yerdir senin ekimin bence çok üst düzey bir ekimcinin işi parayı topla sağlam yere yaptır derim
saçları ekmeydi dersin

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
IOH da yaptırmaya karar verdim gerçekden beni çok rahatsız ediyor, doğal ilk 20li yaşlarda ki gibi halimi istiyorum belki bir çok kişi bunu istemez nefret eder ama ben böyle olsun istiyorum.

http://www.entarzsacmodelleri.com/quiff-stili-erkek-sac-modelleri-efsane-saclar/

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bende yaşım kaç olursa olsun sen gibi ön çizgi isterim ama bunu turkiyede ve dunyada çok usta ekimcilerin dısında burda koray erdoğan dısarda ilk onceleri fuede biraz sorun yasadı ama sanırım sonra toplamıştır alvi armani dısında bir yerde yaptırman zor ihtimal bence dediğin yeri bilmiom çok usta işi bir ekim istion çok ama çok dikkatli olmalısın
saçları ekmeydi dersin

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim gibi derken benim istediğim gibi bir alın çizgisini mi kastettin ? herhalde benim alın çizgimi kastetmedin.

Facebook Twitter Instagram