Gönderen Konu: Alin bolgesine ve seyrelmis olan bolgeye ekim yardimlarinizi ricaediyorum  (Okunma sayısı 16976 defa)

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba 36 yasindayim  alin bolgemde dengesiz sekilde bir acilma var ve beni rahatsiz ediyor bu konuda ilk defa internette ticari bir kurum disinda bir yorum almak istiyorum sac olan bolgenin bir kisminda da seyrelme mevcut, sac olan seyrelme olan bolgeye de ekim yapilabilir mi ? arena med serkan aydin ekim merkezinde 2.500  greft icin 4500 TL fiyat verdi, konu ile ilgili cok tercrubesizim yardim ve yorumlarinizi ricaediyorum.

Tesekkurler.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorum icin tskler kendileri ile konusyugumda yapabileceklerini soyledi bu isi daha once yaptirmis tecrube edinmis birileri varmidir acaba dedigin gibi dimyada pirince fiderken eldeki bulgurdan olmayalim, bana merkez onerebilirmisin ? hair center ile gorustum 2500 greft 2500 yl gibi rakam berdiler acikcasi korkuyorum arastirma konusunda hemde atalara ekim uapabilecek bir yeri bulma konusunda da ne yapabilecegimi acikcasi bilemiyorim.

Tesekkurler

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar isveç klinik nasıl bir yer acaba forumda arattım ama bir şey bulamadım buraya ekim yaptırıp memnun olan var mı ? sonuçları hakkında bili verebilirmisiniz ?

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaslar lutfen bana birisi bu isi  guzel yapabilecek maksimum 4500-500 tl buutce ile yapabilecek bir merkez onerebilir mi ? ben ghi yontemi dusunuyorum eldeki sacimdan olmamak icin cok acil yardim istiyorum sizlerden bu isler artik iyice para aciligina donusmus kime gvenecegimizi bilmiyoruz.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
http://bellicapelli.forumfree.it/m/?t=72632486    dostum bu ekimi incele istersen senin dokulmenle neredeyse ayni bu tarz bi ekim icin 5000 tl ye bulamazsin sacini istedigin gibi seni mutlu edecek sekilde ekecek bi merkezi kusura bakma bes bine gider o isveclere norveclere bilmem falan filana ektirirsen cok pisman olursun donorunu mahvederler ya da var olan saclarina zarar verirler ve de istedigin yogunlukta olmaz gecisleri yapamazlar falan filan cok fazla arastrma yaptim bu konularda turkiyede bu sekilde guzel eken uc dort yer var digerleri bildigin kumar dost aci soyler bes binle girme bu islere kaybetcek biseyin yok dokulecekler dokulmus kafanda bence biriktir parani git 20-25 ine adam gibi bir yere yaptir sac mevzusunu kapat hayatinda.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
peki bu sekilde bir ekimi yapabilecek merkez ismi soyleyebilirmisin ?
hangi merkez ne kafara yapar 2500 greft yeter sanki bana degil mi ??

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam linkteki yer asmed bence en iyi tercih o olabilir.muttalip keser var i.ö var ne bilim hocam bence sen once bi bu forumu altini ustune getir diger forumlarida 3-5 ay arastir yoksa hata yapip yanlis yerlere ektircen iyicene arastir hocam kendine araba aliyomussun gibi detaylica arastir bu isin sakasi falan yok

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam valla arastirdim defalarca okudum, asmed dedigin gibi koray erdogan tam bu isi yapacak kisi,  ama fiyati inanilmaz pahali.
i.o kim onu arastirmak istiyorum birde , muttalip hoca ile ikisini de arastirmak istiyorum.

instute of hair  dusunuyorum ayrica onlar yapabilir mi linkde ki fotolara baktim neredeyse bire bir benim durumum.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 13:04:02 Gönderen: mmk2 »

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yapar tabiki dostum yeterki donor sahanda yeterli sac olsun ki var senin ama dedigim gibi herkes yapamaz bu ekim isini binlerce merkez yapio bunlardan birkaci orjinale yakinini yakalio.o dedigin gibi olmasini istiosan en az 2500 greft ektrmelisin.muttalip keserde cok pahali koray hocada institude 1.5 euro ya yapio ama koray erdogan gibi yapabilirler mi cok supheli.dedigim gibi bu is para isi dostum bastin mi parayi kralini yapiolar malesef her sey para yapcak bisey yok.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam peki bir ara bu forumu okumadan serkan aydina gidecektim sonra forumu okuyunc auzak durim dedim, reklam isi herkes dun isvec klinige gittim 45 dk bekledim ciktim ne gelen var ne giden. Adam bana senin burunua duzeltelim diyor ticarethane ne koparirsak kar hesabi.

isntuta of hair ve zekeriyya kul ile gorusup muayene olmak istiyorum bakalim karar vermek zor.

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir sey daha sormak istiyorum sizce bu saca zekeiyya kul mu yoksa muttalip keser mi onerirsiniz fiyatlari nedir bilen var mi ?
DHi  yontemi daha iyi olur dimi aralara girilecegi icin saca zarar vermemesi acisinda.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben muttalip keser derim yalniz 3.5 euroya ekio zekeriyya hoca eker mi bilmem ya da ekebilir mi cunku bu on cizgi isi tam aksine sac ekimindeki en zor is temple ler on kavis on cizginin dogalligi tekli greft peak gibi cok ince detaylari var zek norward 3 ve ilerisine iyi ekiyor kotu yani mikromotor kullanmasi senin tek caren asmed gibi gorunuyor ya da muttalip keser institu of hairide iyi arastr ben pek fikir sahibi degilim ama manuel alim yapmalari hassas calismalari guzel ama henuz orasini tavsiye etmenin erken oldugunu dusunuorum iyi arastir sakin tezcanlilik yapma o saydigin yerler falan seni hayata kusturebilir

mmk2

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vallah ocam bu durumda anladığım kadarıyla, bu işi öyle 5-6000 TL lik yerlere yaptıramicaz anlaşılan, minumum 10 hatta 12.000 TL gözden çıkarmak gerekiyor.

mAk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaş senin ekimi koray erdoğan ve instute of hair yapar onun dışında büyük risk aralara ekim çok zordur riske girilmez pişman olursun keşke 3 5 fazla verseydimde gitseydim dersin ama çok geç olur iyi düşün

Facebook Twitter Instagram