Gönderen Konu: Saç ektirmeyi düşünüyorum. Mevcut üzerine bir iki soru.  (Okunma sayısı 842 defa)

LacOniC

• Jr. Member
  • **
Merhabalar;

Bu konuda yeniyim de forumdan çıkardığım sonuca göre bana 2000 yeterli olur sanırım. Gerçi alın çok açık o yüzden bilemedim. Sizce tahmini greft miktarı ne olur?

Bir de yeni yıkanıp kabardığı için belli olmuyor da tepelerde de açıklık var kısmen de olsa. Daha çok seyreklik şeklinde. Bu haliyle ekim yaparlar mı acaba tepelere de?

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeyi düşünüyorum. Mevcut üzerine bir iki soru.
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2020, 18:20:56 »
Tepelerde şimdi kar var ekim yapmazlar.
Offf  vallah şahane saçların var.
Yaşın nedir ? Her neyse
Bu saça şimdilik karışma

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2020, 18:35:21 »
Tepelerde şimdi kar var ekim yapmazlar.
Offf  vallah şahane saçların var.
Yaşın nedir ? Her neyse
Bu saça şimdilik karışma

Yaş 41. Yeni yıkadım diye böyle dolgun gözüktü biraz ama ciddi seyreklik var. Tek tek sayılıyor hani saçlar önlerde. Tepede de boşluk var kısmi de olsa.

Asıl alın çok açıldı. Yanlardan değil topluca geri gidiyor o yüzden anlaşılmıyor olabilir de iki parmak geri gitmiştir hani. Daha da gitmeden müdahale edeyim diyorum. :/
EKİM SÜRECİM
Serkan AYGIN | 2100 Greft DHI | 20.07.2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15211.0

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2020, 18:45:35 »
Yaş 41. Yeni yıkadım diye böyle dolgun gözüktü biraz ama ciddi seyreklik var. Tek tek sayılıyor hani saçlar önlerde. Tepede de boşluk var kısmi de olsa.

Asıl alın çok açıldı. Yanlardan değil topluca geri gidiyor o yüzden anlaşılmıyor olabilir de iki parmak geri gitmiştir hani. Daha da gitmeden müdahale edeyim diyorum. :/

Maşallah, ne saçın yaşını ne yaşın saçını göstermiyor. 18 yaşındaki yakışıklı lise öğrencisinden ayırt edemediğim için kusuruma bakmayın.

Hiç ilaç falan kullandınız mı bu güne kadar

LacOniC

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2020, 18:54:10 »
Yok kullanmadım da yakışıklı falan da değilim ya. Yüzüm gözükse ne demek istediğimi anlardınız da neyse.  :D

Evet kellik yok ama insanın alıştığı bir görüntü oluyor. Onu kaybetmeye başlayınca arayışa giriyor. Mesela eskisi gibi şekil veremiyorum geri gidiyor saçlar. Bi 40 km bakımı yaptırayım diyorum daha kötü olmadan. :)
EKİM SÜRECİM
Serkan AYGIN | 2100 Greft DHI | 20.07.2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15211.0

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2020, 19:15:59 »
Yok kullanmadım da yakışıklı falan da değilim ya. Yüzüm gözükse ne demek istediğimi anlardınız da neyse.  :D

Evet kellik yok ama insanın alıştığı bir görüntü oluyor. Onu kaybetmeye başlayınca arayışa giriyor. Mesela eskisi gibi şekil veremiyorum geri gidiyor saçlar. Bi 40 km bakımı yaptırayım diyorum daha kötü olmadan. :)

Şu ana kadar sadece 40 km mi yol aldınız. Eğer öyleyse genel bir bakım neden olmasın

Arkada sorun görmedim, önlere 1500 ile 2000 bin greft  arası tatmin eder harhalde

Ben yakışıklı gördüm sizi

Facebook Twitter Instagram