Saç Ekimi Sonuçları
90 güne göre görüntü çok iyi. Fixhair fiyat performans olarak beğendiğim ekim merkezlerden biri. Seyreklik komple kapanır mı bilemem ama ekilenler çıkar için rahat olsun.
112 güne göre çok iyi Ana ataklar başlamış, gayet güzel için rahat olsun. Sağ sol farkı olur, süreç bittiğinde dengelenmiş olur.
Büyük oranlar saçların çıkmış %25 daha çıkışın kalmış ama bunu şöyle düşün bu cıkanlar kalınlasma formu alacak uzayacak kalan çıkışlarında form aldığında kalınlaştığında bu saç seni memnun eder hayırlı olsun
tesekkür ederim biraz daha kapanabilirmi acaba gölgede duruşu cok iyi ama biraz ışık aldım seyreklil belli oluyor yuzde verebilirmisiniz ne kadar daha cıkabilir
112 günde biten saç ekimi yok merak etmeyin. Tabii ki çıkış olacak daha.
Gölgede atarmısın rica ederim:))
Saçların çokmu yağlanıyor vitaminleri doz aşımı kullanmıyorsun değilmi gayet güzel görüntü
olablilr maksimum 2. Gün sawpoo ile yıkıyorum arada nane ve badem yagı karışımı sürüyorum xpecia 1. kutu sabah akşam 2. Kutu gunde 1 alıyorum dewamlı Ekim bölgesini fazla bastırmadan fön tarağıyla tarıyorym bilmiyorum zararı varmı bu zamanlar için