Gönderen Konu: Hakan Doğanay'ın ekibine 2950 greft  (Okunma sayısı 6104 defa)

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
Hakan Doğanay'ın ekibine 2950 greft
« : 03 Nisan 2020, 06:03:32 »
Arkadaşlar herkese merhabalar. Yaklaşık 10 sene boyunca saçla ilgili çeşitli sorunlar yaşamış biri olarak yine uzun araştırmalar sonrası Hakan Hocamın kliniğinde ekim yaptırmaya karar verdim. Aslında öncelikli tercihim Hakan bey olsa da, maddi olarak buna hazır olmadığımı farkettim ki telefonda görüştüğüm hanımefendi de beni ekiplerinin kalitesi konusunda ve Hakan beyin bütün ekimlerle bizzat ilgilendiğini söylemesi üzerine Hakan beyin ekibine ekim yaptırdım. Telefon görüşmemde bana ortalama 3500 greft ekileceği söylenmişti. Ama antalyaya gittiğimde saçımdan 2950 greft çıkarılabildi. Hocam tek seansta saçımı daha fazla zorlamamızın gereği olmadığını, ilerleyen zamanda tekrar ihtiyaç olursa alım yapmamızın daha doğru olacağını iletti. Tabii bir de sakaldan alımdan da bahsettiler. Ama aynı dönemde sakalımda da sakal kıran sorunu oluştuğu için pek cesaret edemedim açıkçası. Bugün ekimimin 45 günü . Düzenli olarak kendileriyle fotoğraf paylaşımı yapıyorum ve bana verdikleri bilgiye göre de şok dökülmem biraz daha devam edecekmiş. Ben süreci buradan paylaşıp sizlerinde yorumlarını almak isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan Doğanay'ın ekibine 2950 greft
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2020, 06:57:00 »
Hayırlı olmasını dilerim ekimi göstericek daha net resimler eklermisiniz.
Global Moderator

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2020, 16:31:00 »
Hayırlı olsun dostum ekim resimlerini biraz daha detaylı paylaşırmısın. 

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2020, 17:16:41 »
Bu süreçte malum evde olduğumuz için saçlarımı sıfıra kazıttım. Daha sağlıklı çıksın diye. Uzadıktan sonra fotograflarımı tekrar paylaşacağım.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2020, 23:30:59 »
hayırlı olsun takipteyiz hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2020, 17:25:51 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekimiz baya sık duruyor ön çizgi tasarımı da çok güzel
Global Moderator

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2020, 17:33:20 »
hayırlı olsun hakan hoca çok sık çalışmış zaten planlama olarak en beğendiğim doktorlardan biri umarım sonucunuz güzel olur ekilenler çıkarsa bu sıklıkla çok yorğun olur

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2020, 17:52:26 »
Hayırlı olsun çok başarılı bir planlama çok temiz bir ekim umarım sonuç mutlu eder

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 14 Nisan 2020, 17:53:18 »
umarım güzel sonuç alırsınız geçmiş olsun gayet sık ve temiz ekim var olan saçlarınız için Hoca ne önerdi ilaç olarak ?

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 14 Nisan 2020, 17:55:28 »
güzel ekim maşallah ekim gayet sık Hakan Hoca ekime devam ediyor mu ?

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2020, 18:26:09 »
Ben ekimden 1 ay önce proscar kullanmaya başlamıştım. O ilaca hala devam ediyorum. Onun haricinde 1.ayın başından beri de biotin kullanıyorum. Hakan bey bi ürün üzerinde çalıştığını söylemişti. Şimdi de o ürünün gelmesini bekliyorum ama malum süreç sebebiyle biraz gecikecek sanırım. Sizlerden aldığım güzel yorumlarda beni çok olumlu etkiledi. İnşallah sonuçlarım da güzel olacak inanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Nisan 2020, 21:20:31 »
Ben ekimden 1 ay önce proscar kullanmaya başlamıştım. O ilaca hala devam ediyorum. Onun haricinde 1.ayın başından beri de biotin kullanıyorum. Hakan bey bi ürün üzerinde çalıştığını söylemişti. Şimdi de o ürünün gelmesini bekliyorum ama malum süreç sebebiyle biraz gecikecek sanırım. Sizlerden aldığım güzel yorumlarda beni çok olumlu etkiledi. İnşallah sonuçlarım da güzel olacak inanıyorum.

finasterid ve biotine öncesinde başlaman çok mantıklı olmuş ekımın güzel temız hayırlısı olsun
Global Moderator

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Nisan 2020, 23:36:44 »
Bakalım inşallah. Bende iyi olacağını düşünüyorum. Şu an söylenilenin ötesinde bir şey yaşamadım. Sanki her geçen gün kafamın dibinde yeni saçlar çıkıyor gibi batıyor elime. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. İnşallah istediğim gibi olacak.

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2020, 13:17:35 »
Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle uzun bir süredir fotoğraf paylaşmadım. Malum ülkecek korona virüsüyle uğraşıyoruz. Bu sürede berbere de gidemediğimiz için kötü bir şekilde fotoğraf çekip atmak istemedim. Öncelikle şok dökülme ilk fotoğraflarımı attıktan sonra bir daha olmadı. Hakan hocamdan almış olduğum özel bir şapka ve sanırım kendisinin yapmış olduğu bir losyonla inanılmaza doğru gidiyorum sanırım. Açıkçası kendim sonucumdan inanılmaz memnunum ama insan başkalarından duyunca daha çok hoşuna gidiyor sanırım. Bundan sonra daha saç çıkacağını söylüyorlar ancak ben çıkmasa da sonuçtan razıyım. Hakan beye ayrı, ekibine apayrı teşekkürler sunuyorum valla. Şu an 4.ayım.ve sonucu sizlere bırakıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2020, 13:20:33 »
4 ay için harika şok dökülme olmadımı? Ve lütfen bundan sonra konuna biraz eğil.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram