Gönderen Konu: Hakan Doğanay'ın ekibine 2950 greft  (Okunma sayısı 6102 defa)

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
Ynt: Hakan Doğanay'ın ekibine 2950 greft
« Yanıtla #30 : 16 Haziran 2020, 16:29:27 »
Valla içime kurt düşürdünüz hocanın asistanını aradım, kafama elektrikmi verdiniz diye sordum. Gülümseyerek hayır elektrik değil dedi. Ben yanlış söylemişim, online frekans aktarılıyormuş. Arkadaki dökülmeyen  saçın frekansını ön taraf aktarıyormuş. Frekansta elektrik gibi bir şey galiba Frekans ne dedim o da pek açıklayamadı onu Hakan bey ayrıntılı biliyor dedi..Saç dökülmesi konusunda daha önce hiç denenmemiş ama başka hastalıklarda kullanılıyormuş. Hakan hoca şapkayı ve solusyonu parayla satmıyormuş. Şimdilik veri toplayıp en iyi sonucu hedefliyormuş. Solusyon ve şapka saç ekimi sonrasında destek olurken asıl amacının saç dökülmesine yönelik olduğunu belirtti.Ha bir de, solusyon içinde herkese aynı solusyon değilmiş. Enseden bir kaç kök alıp,  ona göre solusyon hazırlıyormuş. Bana söylenen bu. Bende kısaa sürede bu sonucu beklemiyordum, her ikisinin de etkili olduğunu düşünüyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #31 : 16 Haziran 2020, 16:33:18 »
Valla içime kurt düşürdünüz hocanın asistanını aradım, kafama elektrikmi verdiniz diye sordum. Gülümseyerek hayır elektrik değil dedi. Ben yanlış söylemişim, online frekans aktarılıyormuş. Arkadaki dökülmeyen  saçın frekansını ön taraf aktarıyormuş. Frekansta elektrik gibi bir şey galiba Frekans ne dedim o da pek açıklayamadı onu Hakan bey ayrıntılı biliyor dedi..Saç dökülmesi konusunda daha önce hiç denenmemiş ama başka hastalıklarda kullanılıyormuş. Hakan hoca şapkayı ve solusyonu parayla satmıyormuş. Şimdilik veri toplayıp en iyi sonucu hedefliyormuş. Solusyon ve şapka saç ekimi sonrasında destek olurken asıl amacının saç dökülmesine yönelik olduğunu belirtti.Ha bir de, solusyon içinde herkese aynı solusyon değilmiş. Enseden bir kaç kök alıp,  ona göre solusyon hazırlıyormuş. Bana söylenen bu. Bende kısaa sürede bu sonucu beklemiyordum, her ikisinin de etkili olduğunu düşünüyorum.
Frekans ne dedim o da pek açıklayamadı :D hakan hoca biliyormu  acaba 😁

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 16 Haziran 2020, 16:41:35 »
teknik bir konu oluğu için öyle söyledi. Hoca anlıyor ki bir şeyler yapmış arkadaş  :D

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #33 : 16 Haziran 2020, 16:43:34 »
teknik bir konu oluğu için öyle söyledi. Hoca anlıyor ki bir şeyler yapmış arkadaş  :D
;D ;D

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 16 Haziran 2020, 16:56:42 »
harika sonuç almışsın başkan son zamanlar da gördüğüm en iyi ekim sonucu ve 4 aylık

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 16 Haziran 2020, 17:02:35 »
Sapka satilikmi haci. Ben talibim, sen sonucu almisin bize verde bizde yararlanalim

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 16 Haziran 2020, 18:12:10 »
Yok abicim satılık değil. İleride oğluma lazım olabilir . ;) Malum genetik durumlar.

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 16 Haziran 2020, 18:14:39 »
harika sonuç almışsın başkan son zamanlar da gördüğüm en iyi ekim sonucu ve 4 aylık
Sağol dostum sen ekttirdinmi darısı tüm kellere..

Adonis

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 16 Haziran 2020, 19:03:28 »
Ekim yapılmayan yerlerden bile saç çıkmış. Üstelik 4ayda bir sürü kişinin 8ayda alamadığı sonuç alınmış.

Burnuma buram buram minoxil kokusu geldi.

Resimlerde yüzünün gülmesi mutlu etti ama açıkçası hocanın saç çıkaracak yeni bi yöntem bulmuş olma ihtimali yok kadar az. Yani normal minoksil i bıraktıktan sonra görülen sonuçlar muhtemelen sende de görülecek

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 16 Haziran 2020, 19:18:24 »
Minox var sanirim size verdigi karisimda..
Finas olsa zaten bu kadar kisa surede bu kadar etki etmez.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 16 Haziran 2020, 19:28:49 »
Monox ta 4 ayda bu kadar guzel sonuc vermez. Ben 15 senedir kullaniyorum bunun 1/3 u kadar bile sonuc vermedi. Zaten 2-3 yildan sonra bunye alisiyor etki etmiyor

MustafaTosun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 16 Haziran 2020, 20:09:35 »
Arkadaşlar,  Hakan hoca hiçbir şekilde yeniden saç çıkartıyorum diye bir şey iddia etmedi, bana sadece saçlarını güçlendirir dedi.. Artı bunu  parayla satmıyor, şimdiye kadar saç dökülmesi konusunda denenmeyen bazı yöntemleri deniyorum diyor, herkese aynı solüsyon vermiyorum diyor, senden saç kök alıyor, senin saç köküne uygun solusyon veriyorum diyor bedava veriyor.Bunun ayrıntısı ne bende bilmiyorum o kadarını açıklamadı. Hoca bunun patentini almış. Denemek isteyen açar telefon, konuşur sorar.  Bana bunu kullan fayda eder dedi bende kendisine güvendim kullandım, sonucu da ortada.
Neyse ben birazdan fön çektirmeye gideceğim :)  Kalın sağlıcakla.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 17 Haziran 2020, 22:05:52 »
ykafandaki kan dolaşımını uyarıcı şapka bu solüsyona gelince onun hakkında kim nedese tahmin üzeri olur hayırlı olsun güzel süreç 4. Aya göre

ufcck

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 18 Haziran 2020, 00:50:48 »
4 ayda saçların bile bu kadar uzayabilmesi garip geldi

dete

• Kendi ekimim
  • Sr. Member
« Yanıtla #44 : 18 Haziran 2020, 01:13:42 »
Virüs açısından geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın. Saçlarınız da size moral olacak ladar güzel çıkmışlar maşallah, gayet erken bir sonuç, güle güle tarayın

Facebook Twitter Instagram