Arkadaşlar herkese merhabalar. Yaklaşık 10 sene boyunca saçla ilgili çeşitli sorunlar yaşamış biri olarak yine uzun araştırmalar sonrası Hakan Hocamın kliniğinde ekim yaptırmaya karar verdim. Aslında öncelikli tercihim Hakan bey olsa da, maddi olarak buna hazır olmadığımı farkettim ki telefonda görüştüğüm hanımefendi de beni ekiplerinin kalitesi konusunda ve Hakan beyin bütün ekimlerle bizzat ilgilendiğini söylemesi üzerine Hakan beyin ekibine ekim yaptırdım. Telefon görüşmemde bana ortalama 3500 greft ekileceği söylenmişti. Ama antalyaya gittiğimde saçımdan 2950 greft çıkarılabildi. Hocam tek seansta saçımı daha fazla zorlamamızın gereği olmadığını, ilerleyen zamanda tekrar ihtiyaç olursa alım yapmamızın daha doğru olacağını iletti. Tabii bir de sakaldan alımdan da bahsettiler. Ama aynı dönemde sakalımda da sakal kıran sorunu oluştuğu için pek cesaret edemedim açıkçası. Bugün ekimimin 45 günü . Düzenli olarak kendileriyle fotoğraf paylaşımı yapıyorum ve bana verdikleri bilgiye göre de şok dökülmem biraz daha devam edecekmiş. Ben süreci buradan paylaşıp sizlerinde yorumlarını almak isterim.