Arkadaşlar tekrar merhaba,
Finasteride hiç kullanmadım. Tam hatırlamıyorum ama max 2-3 ay biotin kullandım, başka hiçbir takviye almadım.
Fotoğrafı gönderdiğimde 4-5 gündür Karadenizdeydim, hava oldukça nemli, şampuanım farklıydı. Bugün tekrar Ankaradayım, sebebi nedir bilmiyorum ama şuan saçlarım çok daha farklı görünüyor. Daha dolgun ve derli toplu.
Ekilen saçlarda bir miktar incelme dışında dökülme olduğunu sanmıyorum çünkü ön çizgide bir bozulma yok. Benim tahminim ekim öncesindeki mevcut saçlarımda dökülme devam ediyor. Ekim yaptırmamış olsaydım muhtemelen üst bölgenin neredeyse tamamı açılmış olacaktı.
Ekimin başarısız olduğunu düşünmüyorum çünkü açık alanım oldukça fazlaydı. Ekim öncesinde asmed tarafından verilen bilgi de zaten şuan elde ettiğim sonucu doğrular nitelikte. Hem fotoğraf üzerinden yapılan konsültasyonda hem de ekim öncesi yüz yüze yapılan muayenede açık alanın çok fazla olduğu, saçlarımın ise ince telli olduğu, ekim neticesinde belirli oranda kapatıcılık sağlanacağı ama yine de seyrek bir saç olacağı, bu şekilde beklentiye girmem gerektiği, farklı beklenti olması halinde ekimin yapılmamasının daha doğru olacağı net bir şekilde açıklandı.