Ekiminiz öncelille hayırlı olsun.Umarım sizde emeğinizin karşılığını alırsınız.özellikle ön çizgi cok doğal görünüyor. Maşallah.
Sormak istediğim bir kaç soru var müsaadenizle üstadım..
Ekimden önce ilaç vb gibi ek destek takviye aldınız mı yada asmed önerdi mi sonuçta randevu tarihi ve ekim tarihleri arasında süre mevcut.
Bir diğer sorumda alp bey dilek hanım operasyon sürecinde devamlı kontrol mekanizmasını sağlıyor mu yoksa kanal açma islemindem sonra tüm kontrol ekibemi bırakıyor.
Ayrıca kısmet olursa 1 ay sonra bende ektiricem.düşünceleriniz bu yüzden çok önemli.Sağlıcakla.
Teşekkür ederim..
Evet Asmed finasteride kullanmamı tavsiye etti ama ben daha ilk mailimde finasteride kullanmayacağımı belirttim, herhangi bir ısrarları olmadı. Hatta operasyon öncesi ön çizgi belirlenirken Alp bey tekrar sordu. Ben çok kararlı şekilde söyleyince “hiç ısrar etmiyorum o zaman madem bu kadar kararlısın” dedi. Şuan sadece Solgar Biotin 5000 kullanıyorum.
İkinci soruya gelirsek; bunu soran olmasaydı giç söylemeyecektim ama madem soruldu; ben Alp hocayı bir saç çizgisini belirlerken, bir de taburcu olduğum gün gördüm. Benim uyuduğum bir zamanda ameliyathaneye geldiyse bilemem (ilk gün epey uyudum ama 2. gün hiç uyumadım) ancak operasyon sıradında Alp hocanın hiçbir müdahalesi olmadı. Kanalları Dilek hanım açtı, aşağı yukarı saat başı gelip ekibi kontrol ediyordu. Ön çizgi ekimini Dilek hanım yaptı onu net hatırlıyorum. Ama işin süre olarak %90’ını ekip hallediyor ki işlerinde çok ciddi ve konsantreler.
Yukarıda anlattığım şeyler benim için bir problem teşkil etmiyor açıkçası. Çünkü ben Dilek hanıma da çok güveniyorum.
Asmed’in ekibinin profesyonelliği mi, kullandıkları alet ve teknikler mi toksa hepsi mi bilmiyorum ama gerek donör bölgem gerekse de ekim bölgem aşırı hızlı iyileşti. Ekimden 1 hafta sonra donörden saç alındığı anlaşılmayacak şekildeydi. Kızarıklık çok çok azdı, iz ve seyreklik hiç yoktu. Şuan zaten kızarıklık da yok.
Ben Asmed’den çok memnun kaldım, herşeyiyle çok ciddi, hijyenik, planlı programlı biryer. Gerçekten bu işte top class olduğu belli.
Şimdiden ekiminiz hayırlı olsun, gönül rahatlığıyla ektirebilirsiniz.