Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim bütçe ayırana kadar minoxil kullanmayı düşünüyorum şuan peki saç ekimine kaç ay kala minoxili kulanmayı bırakmam gerekir ve hangi markaları önerirsiniz ?
Minoxidili bırakırsak tekrar eski haline gelir deniliyor ?
Hangi ilacı birakirsak tekrar eski haline gelmez ? Bu arada konu açan arkadaş ne kullanacaksanız süreklilik olduğunu bilin çünkü yorumlara bakarsanız hiç bir urun kullanamaz olursunuz adam minoxu 1 ay kullanıp bıraktım saçlarımı mafetti diyor artık düşünün : ) bazı kişilerde hangi saç ilacı kullanırsanız ilk 1-2 ay dökülme yapabiliyor ama hemen bırakırsanız sizde arkadaş gibi yorumlara girip hangi ilacı kullanıyorsanız tabi o ilacı kotuluceksiniz o yüzden ne kullanacaksanız süreklilik getirdiğini bilin ilerde doz dusurursunuz ama yinede birakmamaniz lazım .
Demek istediğim şey ilacı kötülemek değildi 1 ay kullanıp bıraktığım için sonucu kötü oldu sabırlı davranmadım siz çok yanlış anladınız beni
Hocam valla kullanıp hemen bırakıp ilaca laf atan çok var yanlış anladiysam ozurdilerim.
Yabancı forumlarda millet 15 20 yıllık fin dut tecrübesini anlatıyor dediğiniz gibi burda daha başlamadan fin minox kötüleyen çok kişi var
bızım forumda da 15 20 10 ve 9 yıllık paylaşımlar var sorun yaşamayan ama katılıyorum size minox hariç