merhaba arkadaslar. sonuçları buradan payaşıp sizlerle bilgi alışverişinde bulunabiliriz.
Edit:04.04.2020
Arkadaslar dun itibariye sac ekim islemim gerceklesmistir. Kendi adima acayip acili bir operasyon oldu. Caglar bey kan dolasimin cok oldugu icin sizinti fazla oldu ama bu sac ekimi sonrasi avantajdir dedi. Zaten aile hekimimde kan degerlerimin yuksek oldugunu soylemisti. Saat 3 de basladi ,6 ya kadar greft alimi yapildi hic aci hissetmedim hatta sevindim agrisiz bir islem oluyor diye.yarim saat ara verip 6.30 da ekim basladi bana verilen narkoz etki etmedi ozellikle sakak bolgemdeki butun ekim islemini hissettim.tekrar tekrar yapilan narkozlar asla etki etmedi..cok fazla sizinti oldugu icin surekli solusyon sıkildi oda ayri bir problem.saat 10 gibi islem bitti. 3700 greft ekildi Caglar bey basarili bir ekim oldugunu soyledi . Suan kafam cok şiş ve kanli islem net belli olmuyor. Fotograflari ilk yikamadan sonra sizinle paylasacagim. Tum surec boyunca islemi Caglar bey kendisi yapti.
Not: butun kellere saygim artmistir.hatta kel olup sac ektirenlerin onunde saygi ile egiliyorum. Benim acimdan cok agrili bir surec oldu.