Yaptığım yorum niye bu kadar zoruna gitti ki ? Sen değil miydin saçım olsun çüküm kalkmasın diyen yatakta saclarin ile mi tatmin ediceksin partnerini
Burada daha bıyığı çıkmayan insanlara peynir ekmek gibi finasterid kullan başka çare yok diyen insanlara benim yorumum ben bu ilacı kullandım yan etki gördüm kullandığım kısa süre zarfında ve gördüklerimi yazdım
Yan etki görüp çükü kalkmayan sensin
ben değilim çok şükür her şey yolunda.Yan etki mevzusuna o kadar çok kafayı takmışsın ki finasteride kullanmasanda çükün kalkmayacaktı çünkü okudukların psikolojini bozdu psikolojin bozulduğu için ilk hapı ağzına atınca bütün mevzuyu çözdün aydınlandın yan etki görmeye anksiyete yaşamaya başladın ve bıraktın.İşte placebo tam olarak bu
İlaca şans vermedin 1 hafta kullanıp çöpe attın ve internet ortamında ilacı kötülemeye başladın.
Şurası bir gerçek bu ilacı erken yaşlarda alıp saçlarını koruyan milyonlarca insan oldu ....Justin Bieber Ashton Kutcher bilinen ünlü örnekleri
Hairlosstalk succes stories kısmını ve tell your story kısmını incelersen de görebilirsin nice kel kalacak olan insanlar bu ilaçla dökülmelerini durdurdu.Belki ben onlardan biri olamayacağım kısmet ama bu bir gerçek burada asıl vebal işleyen gençlerin akıllarını bulandırarak bakın ben yan etki gördüm ühühühüh diye ağlayanlarda.
Bu foruma niye giriyor insanlar Saçları için...Saç dökülmelerini kafaya taktıkları için ve saç dökülmesini durdurmak için bilinen en iyi ilaç finasteride .
Forumda da örnekleri mevcuttur fin ile saçlarını geri kazanan çok fazla üyemiz var