Merhaba,
Daha önce öneri kısmına aşağıdaki konuyu açmıştım. nihayetinde ekimi gerçekleştirdim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=11787.0Alınan greft sayısı beni mutlu etti açıkçası. Ancak Ahmet bey dışındaki işlemi yapan ekibin Ahmet Bey yokken ki birbirleri ile yaptıkları ergen muhabbeti beni klinik için biraz şüpheye düşürdü. İş disiplininin daha yukarılarda olmasını beklerdim.
sabah 8 de klinikte oldum. 1-2 kayıt işlemi sonrasında serum takılıp saat 9 da greft alımına geçildi. Alım işlemini Selvi Hanım yaptı. uyuşturma esnasında ve ilaç verilirken ciddi acı yaşadım. lokal anestezinin etkisi bende genel olarak geç etki etmesi buna sebep sanırım. greftler alınırken ise yattığım koltuğun ergonomik olmaması nedeni ile boyun ağrısı dışında başka bir sorun yoktu. Greft sayımını Ercan bey ve Derya hanım yaptılar. çoğunluğunun 2 li olduğu iletildi ama döküm verilmedi.
sonrasında Ahmet bey çıkan sayıya göre kanal açma işlemini yaptı. öğlen yemeğinden sonra 1 gibi ekim işlemi başladı ve yaklaşık 4 gibi de tüm süreç son buldu.
sık sık paylaşım yapacağım.. öneri ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler..