Geçmiş olsun dostum planlama güzel donör alımı temiz Son zamanlarda Asumanhair güzel işler çıkartiyör hijyen durumu nasıl? Günde kaç hasta alınıyor ? Asuman hanim hangi süreçlerde bulunuyor ? Sıkıntılı bir durum yaşadinmi? Biraz fazla soru oldu ama ☺
teşekkür ederim 🙏. Sana yaşadığım süreci anlatayim. Asuman hanımı bu sayfada tanıdım. Ekim konusunda bu sayfada üye olan Lise arkadaşım patriot66 1 aylık ikna sonucu Etkili oldu . Öncelikle Beşiktaş’ta bi ekim yerine görüşmeye gittik o ikna oldu kaporada verdi Orda bi asistan vardı hiç beğenmedim
içe sinme olayı varya orası benim içime hiç sinmedi arkadaşım. dedim bide bizim bölgeye yakın bi yer var Asumanhair Bide oraya gidelim dedim Patriot66 Beşiktaş’taki yere kararlıydı neyse geldik Asuman hanımın yanına ekimlerini paylaşımlarını Yerini görünce ikna olduk patriotta Asuman hanımda karar verdi öbür yere verdiği kaporada yandı
Randevu sistemiyle çalışıyorlar zaten bi kişinin ekimi 12 13 saat sürüyo benimle patriotun ki öyle geçti Ekim konusunda en zorlandığım nokta yüz üstü durmak saç alımını gizem hanımla beraber yapıyorlar sağımda Asuman hanım solumda da gizem hanım duruyordu Ama ben bi türlü duramıyordum 😃 Durmadan kafamı kaldırıyor bitti mi diye bakıyordum
tez canlıyım
alım ekim işini beraber yaptılar. Gerçekten Çok yoruldular Allah razı olsun 2 2sindende eve geldiğimde Sinirlerimmi boşaldı bilmiyorum beni bi ağlama hissi tuttu çok güzel ağladım ☺ Birazda kustum gözlerim karardı bayılıyordum bizimkiler tuttular bi 15 dkam böyle sıkıntılı geçti☺ Sonrası Ertesi gün Asuman hanım aradı ve söylenen herşeyi uyguladım:) Şu an ki sürecim Kafamın ortasında bi sertlik var O zamanla düzeliyor diye biliyorum Onun dışında zaman zaman yanma hissi Oluyo bide saç alınan bölgemde elime Bazen kökten çıkan saç geliyo bunlar normal şeyler mi bilmiyorum Bunun dişinda süreçten memnunum.