Gönderen Konu: Proscar-ilginc yan etkileri  (Okunma sayısı 1480 defa)

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Proscar-ilginc yan etkileri
« : 31 Mart 2020, 03:51:29 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4.5 aydır proscar kullanıyorum cinsel yönden azalma yok ereksyon sorunu bazen yapıyor bazen yapmıyor meme buyumesi yok tek şikayet ettigim konu idrar :D  kullanan arkadaşlar sizde idrarı tutmakta zorluk çekiyormusunuz biliyorum prostat ilacı haliyle böyle olacak bunun için tavsiyesi olan varmı birde bu aralar elime hep ince küçük zayıf saçlar geliyor acaba vicut finasa alıştıda etki etmiyor olabilirmi ?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Ynt: Proscar-ilginc yan etkileri
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2020, 13:52:13 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4.5 aydır proscar kullanıyorum cinsel yönden azalma yok ereksyon sorunu bazen yapıyor bazen yapmıyor meme buyumesi yok tek şikayet ettigim konu idrar :D  kullanan arkadaşlar sizde idrarı tutmakta zorluk çekiyormusunuz biliyorum prostat ilacı haliyle böyle olacak bunun için tavsiyesi olan varmı birde bu aralar elime hep ince küçük zayıf saçlar geliyor acaba vicut finasa alıştıda etki etmiyor olabilirmi ?
Ne alismasi kardes 4.5 ayda etkisini yeni yeni gostermeye baslar. Idrar konusunda cok cay iciyo olabilir misin bu aralar?  :D

Jawsed

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2020, 22:48:27 »
Ben başlayalı 3 hafta falan oldu işerken sanki yanma tarzı bir şey olmaya başladı ilaçtanmı bilmiyorum da zamanla geçeceğini düşünüyorum

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2020, 03:21:28 »
Ne alismasi kardes 4.5 ayda etkisini yeni yeni gostermeye baslar. Idrar konusunda cok cay iciyo olabilir misin bu aralar?  :D
çay değilde kola içtimmi günde 8-10 kere lavaboya gidiyorum 😂

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2020, 03:22:23 »
Ben başlayalı 3 hafta falan oldu işerken sanki yanma tarzı bir şey olmaya başladı ilaçtanmı bilmiyorum da zamanla geçeceğini düşünüyorum
yanmanın finasla alakalı bir durum olduğunu sanmıorm şikayet sadece buysa gene iyisin :)

terrible

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2020, 04:34:23 »
aynı sorun bende de oldu 2 aydır 0.5 mg propecia kullanıyorum ama önceden tuvalete çok çıkmazken şu an baya az aralıklarla tuvalete çıkıyorum öncesinde böyle bir sorun yoktu bence ilaç idrar yollarının ve prostatın normal işleyişini etkiliyor olabilir

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2020, 09:57:59 »
Evet finasteridin böyle bir yan etkisi vardır. Yanma idrara sık sık çıkma idrar yaptıktan sonra sanki idrar içerde kalmış gibi his.

Normal bu durumlar sağlık bireylersinis ve kanser ilacı kullanıyorsunuz sorun olmayan prostatta

Facebook Twitter Instagram