Gönderen Konu: 21 YAŞ SAÇ TEDAVİM HK  (Okunma sayısı 4142 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 21 YAŞ SAÇ TEDAVİM HK
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2020, 12:26:06 »
Güzel bir şampuan almak istiyorum sebamed anti hair loss
Prozic plus
Avesin

Hangisini önerirsiniz sebamed iyi midir

hicbir sampuan sac cikartmaz. onemli husus sac derisi PH ini dengede tutacak bir smpuan kullanmak. dokulen sac yaglanir yaglanmayi azaltmak icin ise kremsiz sac sampuanlari tercih edilmeli.

en ekonomik cozum Dalin bebe sampuani.. yaglanma cok ise KETAZONOL ve KETORAL tarzi medikal sampuanlarida ek olarak haftada 2 kere kullanabilirsiniz.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Mart 2020, 12:30:14 »
Minoxil kullanicaksan finasterid şuan kullanma derim  yanında konazal sampuan haftada 1 kere kullanırsın .şampuan olayları kisinin saç yapısına bağlı şimdi ben revita kullanıyordum  alpacine geçtim şuan memnunun ama sana tavsiye etmem şimdi sende kullan diye sana iyi gelmeyebilir ama sampuandan pek birsey bekleme zaten.

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #17 : 31 Mart 2020, 13:00:07 »
hicbir sampuan sac cikartmaz. onemli husus sac derisi PH ini dengede tutacak bir smpuan kullanmak. dokulen sac yaglanir yaglanmayi azaltmak icin ise kremsiz sac sampuanlari tercih edilmeli.

en ekonomik cozum Dalin bebe sampuani.. yaglanma cok ise KETAZONOL ve KETORAL tarzi medikal sampuanlarida ek olarak haftada 2 kere kullanabilirsiniz.

Hocam şampuanın pek bir etkisi olmadığını biliyorum saçı temizlemesi ve saça zarar vermemesi için içeriği güzel bir şampuan önerir misin

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Mart 2020, 13:21:04 »
Hocam şampuanın pek bir etkisi olmadığını biliyorum saçı temizlemesi ve saça zarar vermemesi için içeriği güzel bir şampuan önerir misin

yazdim ya yukarida.

dalin bebe sampuani
sebamed kulanacaksan gunluk olani kullanmalisin, digeri bazilarina alerji yapabiliyor.

saci temizlemesi ile alakali suphen olmasin sonucta 100 cm uzatmiyorsun saci , herhangi sabun ile bile temizligini saglamak mumkun. sampuan bile kullanmasan rasta kivaminda kirli saclarin olmaz.

reviza alpecine bioxin tarzi sampuanlar icersinde mikrokretinler iceriyor ve sac killarina yapisarak yikama sonrasi 2-3 saat daha yogun hissi veriyor. Sampuan bence para tuzagi ozellikle erkekler icin cok bir onemi yok. Bayanlarin saci cok uzun oldugu icin ozellikli sampuanlar ile temizlik biraz daha elzem bir husus olabilir ama erkekler icin gereksiz pahali sampuanlara yonelmek

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 31 Mart 2020, 13:32:50 »
yazdim ya yukarida.

dalin bebe sampuani
sebamed kulanacaksan gunluk olani kullanmalisin, digeri bazilarina alerji yapabiliyor.

saci temizlemesi ile alakali suphen olmasin sonucta 100 cm uzatmiyorsun saci , herhangi sabun ile bile temizligini saglamak mumkun. sampuan bile kullanmasan rasta kivaminda kirli saclarin olmaz.

reviza alpecine bioxin tarzi sampuanlar icersinde mikrokretinler iceriyor ve sac killarina yapisarak yikama sonrasi 2-3 saat daha yogun hissi veriyor. Sampuan bence para tuzagi ozellikle erkekler icin cok bir onemi yok. Bayanlarin saci cok uzun oldugu icin ozellikli sampuanlar ile temizlik biraz daha elzem bir husus olabilir ama erkekler icin gereksiz pahali sampuanlara yonelmek

Teşekkürler hocam alopexy(minoxil) sadece geceleri uyumadan 5 fıs sıkıyorum böyle de etkisi olur mu?

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Mart 2020, 13:44:18 »
Minoxil gibi illetlerden uzak dur kardeşim. Bu yaşta hormon dengeni bozacak ilaçlar da dahil. Saçları koruyacağım diye sağlığını riske etme.

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 31 Mart 2020, 14:21:05 »
Minoxil gibi illetlerden uzak dur kardeşim. Bu yaşta hormon dengeni bozacak ilaçlar da dahil. Saçları koruyacağım diye sağlığını riske etme.

Ne kullanmamı önerirsin abi peki bu saç olayı beni gerçekten üzüyor

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Mart 2020, 15:31:45 »
alopexy yerine androvium köpük kullan bence daha iyi

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Mart 2020, 16:47:11 »
Ne kullanmamı önerirsin abi peki bu saç olayı beni gerçekten üzüyor
Daha öncede yazdım biotin kullan en az 4-5 ay faydasını görürsen devam yanınada çinko takviyesi yapabilirsin.
Saçların şuan o kadar kötü değil zaten biraz takıntı yapmışsın. Takma fazla.

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 12 Nisan 2020, 14:17:17 »
Herkese hayırlı günler öncelikle değerli abilerim kardeşlerim öncelikle olduğumuz şu zor günlerden Allah bir an önce Ülkemizi ve sevdiklerimizi kurtarması dileğiyle

Ben yaklaşık konuyu açtığımdan beri Proscar 1/4 , Biotin , Alopexy Sprey , Sebamed şampuan kullanıyorum şuan etki için erken olduğunun farkındayım alopexyi sadece geceleri yatmadan sıkıyorum kafamda sürekli kaşıntı kızarma yaptı bırakmayı düşünüyorum siz ne dersiniz? Bırakmalı mıyım?

Bu arada yanları kısalttık babamla berberler kapalı malum olduğu kadar 😂

Saç durumum aşağıdaki gibidir;

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2020, 23:05:19 »
Herkese hayırlı günler öncelikle değerli abilerim kardeşlerim öncelikle olduğumuz şu zor günlerden Allah bir an önce Ülkemizi ve sevdiklerimizi kurtarması dileğiyle

Ben yaklaşık konuyu açtığımdan beri Proscar 1/4 , Biotin , Alopexy Sprey , Sebamed şampuan kullanıyorum şuan etki için erken olduğunun farkındayım alopexyi sadece geceleri yatmadan sıkıyorum kafamda sürekli kaşıntı kızarma yaptı bırakmayı düşünüyorum siz ne dersiniz? Bırakmalı mıyım?

Bu arada yanları kısalttık babamla berberler kapalı malum olduğu kadar 😂

Saç durumum aşağıdaki gibidir;
Ah be hocam.....
Görünen o ki fin saçlarınızı geri getirememiş.
Gerçi agresif dökülmeniz var bir nebze de olsa yavaşlatmış olabilir ama en azından norwood 3te sabitlemesi gerekiyordu saçı.
Yanılmıyorsam Temmuz ayından beri kullanıp bırakıp kullanıyordunuz işte öyle yapmayın kullanacaksanız devam edin potansiyel etkisi hiç ıoluyor.
Gerçi Bende de işe yaramıyor fin önlerde hadi saç dökülüyor anlıyoruzda fin de işe yaramayınca......

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2020, 23:41:01 »
Ah be hocam.....
Görünen o ki fin saçlarınızı geri getirememiş.
Gerçi agresif dökülmeniz var bir nebze de olsa yavaşlatmış olabilir ama en azından norwood 3te sabitlemesi gerekiyordu saçı.
Yanılmıyorsam Temmuz ayından beri kullanıp bırakıp kullanıyordunuz işte öyle yapmayın kullanacaksanız devam edin potansiyel etkisi hiç ıoluyor.
Gerçi Bende de işe yaramıyor fin önlerde hadi saç dökülüyor anlıyoruzda fin de işe yaramayınca......

Yok dostum temmuzdan beri kullanmıyorum 15 20 gün kullandım bıraktım şimdi tekrar başladım yarayıp yaramadığıyla alakalı konuşmak için çok erken bu konuyu açtığım günden beri kullanıyorum artık etki eder mi 5 6 ay sonra bilemem :)

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 13 Nisan 2020, 23:57:15 »
Şakakları eski haline getirmek için tek çare saç ekimi midir? Başka türlü gelemez mi

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 14 Nisan 2020, 00:07:11 »
Şakakları eski haline getirmek için tek çare saç ekimi midir? Başka türlü gelemez mi
Dermaroller ya da dermastamp + köpük minoxidil deneyebilirsin sivisi zarar verdiyse

Rulez

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 17 Nisan 2020, 15:19:24 »
Bu yaşta böyle saçlarım olduğu için nefret ediyorum kendimden yaşıtlarımın hepsi gür saçlara sahip onları öyle gördükçe üzülüyorum bu yaşta ekim yaptırmak çokmu kötü olur uzun halini de ekliyorum şuan alopexy sadece geceleri 5 fıs kullanıyorum 4/1 proscar ve biotin şampuan olarakta sebamed anti kullanıyorum devam etmeli miyim toparlayabilir mi

« Son Düzenleme: 17 Nisan 2020, 15:30:46 Gönderen: Rulez »

Facebook Twitter Instagram